merhaba arkadaşlar led tv almaya karar verdim yaklaşık olarak 2.600 tl bütçe ayırdım da karar veremedim bir türlü şimdiki tvler özellik bakımından harika olmuş nette dolaşmak usb film izlemek falan teknolojiden geri kaldım
2 3 tane tv modeli belirledim kendi kafamda tavsiyenizi almak istiyorum modelleri yazayim.
LG 47LM860V 3D LED CİNEMA 119 CM FULL HD,MCI 800 HZ,Wİ-Fİ,6 ADET GÖZLÜK
LG 42LM760S 3D LED TV 107 CM FULL HD, 800 HZ,DLNA,4XHDMI,USB,DUAL PLAY
SAMSUNG UE40ES7000 3D LED SMART FULL HD 102CM TV, 800HZ, 3XHDMI, 3XUSB, ONE DESIGN
internette araştırmalarıma göre samsungun özellikleri daha fazla ama işe yaramayan cinsten ses kontrol el ile kontrol ve kamera özelliği tam bilmiyorum ama işlemcisi çift çekirdekmiş galiba lg e göre nasıl internette dolaşması fark ediyormu?
LG pek araştıramadım sanırım bazı dosyaları görmüyormuş ama magic kumandası çok hoşuma gitti nette izlediğim video ya göre çok kullanışlı fareden daha rahat gibi duruyor sırf kumandası için lg tercih etmeyi düşünüyorum
sizce bu yazdığım modeller arasında hangisini tercih etmeliyim inc boyutuna takılmayın görüntü ve media özellikleri önemli benim için .
lg'ye samsung'a bulaşma bence,phılıps 46pfl7007,daha ucuz olsun diyosan panasonic 42et50
İmkan varsa 860V olmadı 760S en mantıklısı durmakta ıps panel,sesle kontrol lg için de mevcut ayrı... samsung' un özellikle kamerası internet bağlı kaldıkça kapatılıp iptal edilemiyor adeta bbg gibi
öneriler için teşekkür ederim arkadaşlar birde yakın zamanda oled tv ler çıkıyormuş sizce beklemelimiyim led ve oled arasında aşırı özellik farkı olurmu olursa fiyatı nasıl olur 2.500 tl verip 5 ay sonra 3.000 tl oled çıkarsa adama koyar açıkcası
quote:
Orijinalden alıntı: wildboy01
öneriler için teşekkür ederim arkadaşlar birde yakın zamanda oled tv ler çıkıyormuş sizce beklemelimiyim led ve oled arasında aşırı özellik farkı olurmu olursa fiyatı nasıl olur 2.500 tl verip 5 ay sonra 3.000 tl oled çıkarsa adama koyar açıkcası
Koymaz çünkü OLED'ler o kadar ucuz olmayacak.
Sen hiç takılma bence. 860V'ye o kadar para verme. Gidip ya 760S al, Philips 6877K al (yanına media player gerek), Panasonic ET50E al. Üçünden birini seçebilirsiniz. Hepside iyi görüntü verir.