Şimdi Ara

Led tavan lambası hafif yanık kalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 2020 qq aracımın iç aydınlatmasını beyaz led yaptım fakat lamba söndüğünde bile çok az yanık kalıyor. Sorun ampullerde mi? Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hijacke-R -- 1 Aralık 2020; 23:12:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kaliteli led ampul almalısınız. tam sönmemesi sorun teşkil etmez 1-2 dakika sonra kediliğinden sönüyor. sorun yok led ampulün doğası gereği öyle oluyor. biraz pahalı ampuller kendiliğinden dirençli olduğu için onlarda bu sorun yok.

• emir.ksk kullanıcısına yanıt

Hocam yorumun için teşekkürler, kaliteliden kastın hangi marka? Philips'in falan iç aydınlatma için olan t10 modellerini göremedim, hep çin malı ledler var.Önerebileceğin ampul var mı?

Daha takarken bile lamba kapalıyken ışımaya başladı hafiften.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hijacke-R -- 1 Aralık 2020; 23:3:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hijacke-R kullanıcısına yanıt
    açıkçası canbus sistemleri ampul seçiyor. örneğin sizin taktığınızı ben taksam belki sorun olmaz. photon marka alanlar genelde memnun. denemeniz lazım yani biraz şansa bağlı. ya da kendiniz direnç alıp ampulle duy arasına koyarsanız yine aynı işi görmüş olur 15-20 kuruş bir şey elektronikçilerde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.