s.a arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var ... :( küçük bir led tabela yapmak istiyorum ama corelde led deliklerini nasıl ayarlıyacam bir türlü yapamadım yardımcı olurmusunuz acaba ??? :(
ya arkadaşlar koskoca forumda bunu bilen birtek allahın sevgili kulu yok mu ?????? bari bunu elle nasıl delerizonu söyleyin ??? :(
quote:
Orijinalden alıntı: emir_8989
ya arkadaşlar koskoca forumda bunu bilen birtek allahın sevgili kulu yok mu ?????? bari bunu elle nasıl delerizonu söyleyin ??? :(
Arkadaşım corelde daha önce yapmıştım ama tam olrak nedemek istediğini anlamadım. tamam yardımcı olurum sana tabelayı yapacağın malzeme nedir dekota mı pleksimi
quote:
Orijinalden alıntı: KendimiArıyorum
quote:
Arkadaşım corelde daha önce yapmıştım ama tam olrak nedemek istediğini anlamadım. tamam yardımcı olurum sana tabelayı yapacağın malzeme nedir dekota mı pleksimi
vay allah razı olsun yaaa bu nedir ya abicim sabahtan beri kaç tane reklamcı gezdim anasını satım bu reklamcıların hepsimi sahtekar 3 kağıtcı arkadaş..... ???
her neyse abicim ben aslında elektronikciyim pcb kart basımı yapıyorum yani bu işte fazla bilgim yok ! :( daha önce küçü bişey yapmıştım plexi üzerine ama hangisi daha uygun hesaplı olur onu karar veremedim ? :( birde corelde yaz yazarken led deliklerini ayarlıyorlar onu çözemedim arkadaş bu nasıl inalık arkadaş hiçkimse söylemiyor saki dvelet sırrı mübarek.....
quote:
s.a arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var ... :( küçük bir led tabela yapmak istiyorum ama corelde led deliklerini nasıl ayarlıyacam bir türlü yapamadım yardımcı olurmusunuz acaba ??? :(
Ya böyle ya da farklı şeyler yapmak istiyorsan Coreldraw için LED TOOL adlı programı yüklemelisin.
quote:
Orijinalden alıntı: aktuz
quote:
Ya böyle ya da farklı şeyler yapmak istiyorsan Coreldraw için LED TOOL adlı programı yüklemelisin.
baktım abi bu videoyada baktım led tool daindirim kurdum olmadı hatta bu gün bir tane reklamcıya gittim adam bana ne dedi ? gardaş dedi 20 dolar verip lisanslı led toll kulllanacan dedi bende dedim ki winhex diye bir programla onu krmaya çalıştım o şeklde oluyormuş dedim adam dediiki olmaz öyle biz kerizmiyiz dei para verdik desdi bende bişey diyemedim o değilde led tool olmadan da yapılıyor bu iş aslında onu bir çözsem süper olur aslında ... :(
Videoda gösterdiği programsız yapma. Bu şekilde olmuyor mu, denedin mi?
baktım videoyada pek pek yapamadım :(
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: aktuz
baktım videoyada pek pek yapamadım :(
Arkadaşım 2008-2009 da epey yapıp sattım ama corelden yapmadım. ben yazımı çıktı alıp sonra çıktıdaki harflere, her hangi birşeyle 0,3-0,4 cm lik noktalar koydum yani eşit aralıklarla , sonra bu çıktıları dekota malzemeye yapıştırdım ve pergel ucu ile noktalara alta izi çıkacak kadar bartırdım. kağıdı kaldırdım artık dekota üzerinde ledleri koyacağım noktalar belli. ledlerin her hangi bir bacağını havya ile ısıtarak yerleştirdim.tüm bacaklar aynı yönde olacak şekilde yaptım .
ancak dekota üzeri büyük şeyler yapmam sıkıntı oldu güneşte büzüştüler.
iş yerinde wall olduğu için video izleyip her siteye giremiyorum yoksa nasıl olucağını benim öğrendiğim siteyi belki bulurdum.corel drawda nasıl yaptığımı hatıramıyorum maalesef. ama hiçde zor birşey değildi eklentiyi ekledikten sonra yazıyı yazıp led aralığını seçiyorduk ona göre kendi yerleştiriyordu.
Pleksi pahalıdır ama en iyisidir. Ben dekotanın üzerine siyah folyo yapıştırıp yapıyordum.izmirde bir oto kiralamaya KİRALIK yazısı yazdım 4 renk.arabanın içine akü koyup ona başlamış 1 hafta sonra izmir güneşinde dekota kıvrılmış.
matkapla denedim 1-2 kere ama uygun uç kullanmadığım için galiba çatladı.
matkapla sıkıntı olur diye düşünüyorum 300 delik açıyosun 281. delerken çatladımmı gitti bütün emek.
LED TABELA YAPMAYAN BİR REKLAMCIYA GİT ONUNLA KONUŞ PLEKSİYİ DELME KONUSUNDA . EVDE YAZI ŞEKLİNİ AYARLA BOYUTU PLANLA YAZICIDAN ÇIKTILAR ALARAK PLANLARSIN. ONDAN SONRA ŞU BOYUTTA ŞUI YAZI ŞEKLİNDE ŞU ARALIKLARLA İSTİYORUM DE YAPARLAR.
TABİ ÖNCE DENEMEK İÇİN KÜÇÜK BİR ŞEY YAP
quote:
Pleksi pahalıdır ama en iyisidir. Ben dekotanın üzerine siyah folyo yapıştırıp yapıyordum.izmirde bir oto kiralamaya KİRALIK yazısı yazdım 4 renk.arabanın içine akü koyup ona başlamış 1 hafta sonra izmir güneşinde dekota kıvrılmış.
matkapla denedim 1-2 kere ama uygun uç kullanmadığım için galiba çatladı.
matkapla sıkıntı olur diye düşünüyorum 300 delik açıyosun 281. delerken çatladımmı gitti bütün emek.
LED TABELA YAPMAYAN BİR REKLAMCIYA GİT ONUNLA KONUŞ PLEKSİYİ DELME KONUSUNDA . EVDE YAZI ŞEKLİNİ AYARLA BOYUTU PLANLA YAZICIDAN ÇIKTILAR ALARAK PLANLARSIN. ONDAN SONRA ŞU BOYUTTA ŞUI YAZI ŞEKLİNDE ŞU ARALIKLARLA İSTİYORUM DE YAPARLAR.
TABİ ÖNCE DENEMEK İÇİN KÜÇÜK BİR ŞEY YAP
eyvallah saoö usta teşekkür ederm yardımcı olduğun için....
quote:
quote:
quote:
vay allah razı olsun yaaa bu nedir ya abicim sabahtan beri kaç tane reklamcı gezdim anasını satım bu reklamcıların hepsimi sahtekar 3 kağıtcı arkadaş..... ???
her neyse abicim ben aslında elektronikciyim pcb kart basımı yapıyorum yani bu işte fazla bilgim yok ! :( daha önce küçü bişey yapmıştım plexi üzerine ama hangisi daha uygun hesaplı olur onu karar veremedim ? :( birde corelde yaz yazarken led deliklerini ayarlıyorlar onu çözemedim arkadaş bu nasıl inalık arkadaş hiçkimse söylemiyor saki dvelet sırrı mübarek.....
Uslübuna hic dikkat etmiyorsun. Insanları kötülüyorsun. Allah'ın yüce Rabbimizin adını bari büyük yaz. Bıraz arastır bulacaksın. Bak yardım ediyorlar iste.
quote:
Orijinalden alıntı: 55electronicdesign
quote:
quote:
quote:
Uslübuna hic dikkat etmiyorsun. Insanları kötülüyorsun. Allah'ın yüce Rabbimizin adını bari büyük yaz. Bıraz arastır bulacaksın. Bak yardım ediyorlar iste.
ne yapim abicim yani yalan mı ? reklamcılar genelde3 kağıtcı oluyor adamlar küçük bir şeyi demeye 50 tl istiyor vicdansız herif llahtan korkar insan okadar şeye insan 50 tl ister mi ?
quote:
quote:
quote:
quote:
55 seni sevmeye başladım
Sevgiler, kavgayla baslarmis degilmi Emir'cim. Hala ısrar ediyorsun Allah'ın yüce Rabbimizin ismini eksik harfle yazmıssın. Aslında onlarda kasınıyorlar bak. Git devrelerine tuz ruhu+perhidrol ile tehtit et, bak bakalım 50 den duşmuyorlarmı
quote:
Sevgiler, kavgayla baslarmis degilmi Emir'cim. Hala ısrar ediyorsun Allah'ın yüce Rabbimizin ismini eksik harfle yazmıssın. Aslında onlarda kasınıyorlar bak. Git devrelerine tuz ruhu+perhidrol ile tehtit et, bak bakalım 50 den duşmuyorlarmı
sen ne ne saçmalıyon ya ???????
quote:
quote:
sen ne ne saçmalıyon ya ???????
Arkadasım benı cıldırtma, sana insaflı davranıyorum, aramızda sorun cıkmasın diye gırgır geciyorum, senın yaptıgına bak. Daha tartısmıcam.
arkadaşlar bende led tabela yapmak istiyorum ama bu corel deilen programda tasarım yapamıyorum led deliklerini ayarlıyamıyorum ...:( :(
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme