Bildirim
Led Tabela İçin GIF Yapmak
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
eğer animated gif olacak ise ben uzun zamandır Ulead Gif Animator'u kullanıyorum, basit ve kullanışlıdır.
İşin içinde animasyon yoksa ve sadece jpg'nin gif'e çevrilmesi söz konusu ise bir sürü program bunu yapar.
en basit olan ve windows'taki paint ile bunu yaparsınız. -
Hocam söylediğiniz program ile örneğin logo üzerinde ki kalp şeklini yanıp söndürebilir miyim ? Ve ya logomun üzerinde ki insan figürünün hareket etmesini sağlayabilir miyim ? Kulanımı kolay bir programsa Photoshop kullanmaya bilen birisi rahat rahat istediklerinden sonuç alabilir mi ?
@Harris32
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EveryoneEqual -- 31 Ağustos 2014; 17:17:18 > -
quote:
Orijinalden alıntı: EveryoneEqual
Hocam söylediğiniz program ile örneğin logo üzerinde ki kalp şeklini yanıp söndürebilir miyim ? Ve ya logomun üzerinde ki insan figürünün hareket etmesini sağlayabilir miyim ? Kulanımı kolay bir programsa Photoshop kullanmaya bilen birisi rahat rahat istediklerinden sonuç alabilir mi ?
@Harris32
Photoshop kullanmayı iyi biliyorsa bahsettiklerini photoshoptada yapabilir bunun için photoshopun animasyon kısmını kullanabilirsiniz hazırladığınız animasyonu gif olarak kaydetip kullanırsunız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bunları yapabilirsiniz, hatta biraz araştırsanız hazır bile bulabilirsiniz.
Animasyonu da kare kare tasarlamanız lazım. Alternatif olarak hareket eden bir video karesini tek tek resim şekline
sokarak, daha sonra bunu bahsettiğim program veya Fireworks veya Photoshop üzerinden animasyonlu GIF'e
çevirirsiniz ve işlem biter. Ancak bunları yapmanız uğraştırıcıdır ve vakit alacaktır.
aşağıda kullandığım programdan bir kare ve sonucunda hareket eden bir görüntü var.
animasyon 10 kareden oluşuyor.
-
Hocam peki size soyle ifade edeyim , Mondi logosunun uzerin de kalpler var ben bunlarin yanip sonmesini istiyorum bunu bahsettiginiz program ile nasil yapabilirim?
bunu anlatmam çok zor, hazır kalp bulun daha kolay...
aşağıda bir tane var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harris32 -- 31 Ağustos 2014; 11:37:48 > -
Peki şöyle bişey sorucam ,ben photoshopta bu bahsettigim logo da kalpi kaldirsam 1 kare olustursam sonra ayni logo uzerinde kalpli bir kare daha olsa bahsettiginiz program da bunlari birlestirsem bir sonuc alabilir miyim ?
Şöyle bir anlatım hazırladım biraz aceleye geldi ama idare eder... Photoshop kullanarak bu işlem ile sanırım istediğin sonuca ulaşırsın.
buda sonuç...
dediğim gibi acele yapıldı sen zaman harcarsan daha iyisi de olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemus -- 1 Eylül 2014; 1:05:02 >
-
Gercekten cok ozel insanlarsiniz , hic usenmeyip yardimci oldugunuz icin cok tesekkur ederim. Yaptigim anda yaptigim gif ' i paylasacagim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EveryoneEqual -- 1 Eylül 2014; 1:46:43 >
Led tabela için gif vb görsel arayanlar aşağıdaki adresi ziyaret edebilir
http://www.ledpanel.com/led-panel-gifler/
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X