EveryoneEqual
=> Led Tabela İçin GIF Yapmak
(31.8.2014 14:44:56)
Arkadaşlar Led tabelalar da bildiğiniz gibi GIF dosyası açılmaktadır , biz de tabelamız da bize ait logoları GIF şekline dönüştürmek istiyorum fakat nasıl yapmalıyız bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum, iyi forumlar.
Harris32
(31.8.2014 16:27:17)
eğer animated gif olacak ise ben uzun zamandır Ulead Gif Animator'u kullanıyorum, basit ve kullanışlıdır.
İşin içinde animasyon yoksa ve sadece jpg'nin gif'e çevrilmesi söz konusu ise bir sürü program bunu yapar.
en basit olan ve windows'taki paint ile bunu yaparsınız.
EveryoneEqual
(31.8.2014 17:14:01)
Hocam söylediğiniz program ile örneğin logo üzerinde ki kalp şeklini yanıp söndürebilir miyim ? Ve ya logomun üzerinde ki insan figürünün hareket etmesini sağlayabilir miyim ? Kulanımı kolay bir programsa Photoshop kullanmaya bilen birisi rahat rahat istediklerinden sonuç alabilir mi ?
@Harris32
cemus
(31.8.2014 20:23:35)
quote:
Orijinalden alıntı: EveryoneEqual Hocam söylediğiniz program ile örneğin logo üzerinde ki kalp şeklini yanıp söndürebilir miyim ? Ve ya logomun üzerinde ki insan figürünün hareket etmesini sağlayabilir miyim ? Kulanımı kolay bir programsa Photoshop kullanmaya bilen birisi rahat rahat istediklerinden sonuç alabilir mi ? @Harris32 |
Photoshop kullanmayı iyi biliyorsa bahsettiklerini photoshoptada yapabilir bunun için photoshopun animasyon kısmını kullanabilirsiniz hazırladığınız animasyonu gif olarak kaydetip kullanırsunız
Harris32
(31.8.2014 20:38:59)
bunları yapabilirsiniz, hatta biraz araştırsanız hazır bile bulabilirsiniz.
Animasyonu da kare kare tasarlamanız lazım. Alternatif olarak hareket eden bir video karesini tek tek resim şekline
sokarak, daha sonra bunu bahsettiğim program veya Fireworks veya Photoshop üzerinden animasyonlu GIF'e
çevirirsiniz ve işlem biter. Ancak bunları yapmanız uğraştırıcıdır ve vakit alacaktır.
aşağıda kullandığım programdan bir kare ve sonucunda hareket eden bir görüntü var.
animasyon 10 kareden oluşuyor.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
EveryoneEqual
(31.8.2014 23:22:33)
Hocam peki size soyle ifade edeyim , Mondi logosunun uzerin de kalpler var ben bunlarin yanip sonmesini istiyorum bunu bahsettiginiz program ile nasil yapabilirim?
Harris32
(31.8.2014 23:36:44)
EveryoneEqual
(31.8.2014 23:53:48)
Peki şöyle bişey sorucam ,ben photoshopta bu bahsettigim logo da kalpi kaldirsam 1 kare olustursam sonra ayni logo uzerinde kalpli bir kare daha olsa bahsettiginiz program da bunlari birlestirsem bir sonuc alabilir miyim ?
cemus
(1.9.2014 00:59:29)
EveryoneEqual
(1.9.2014 01:46:21)
Gercekten cok ozel insanlarsiniz , hic usenmeyip yardimci oldugunuz icin cok tesekkur ederim. Yaptigim anda yaptigim gif ' i paylasacagim..
cemus
(1.9.2014 18:49:09)
ledpanel
(29.1.2015 13:58:21)