Şimdi Ara

LED Monitör aldım bazı oyunlarda titreme yapıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler philips marka 196VL model monitör aldım.

Masaüstünde bir problem yok fakat: Silkroad Online, Postal 2 de feci şekilde dalgalanma titreme oluyor.

PES 2013 de bu titreme dalgalanma mevcut değil. Need for speed most wanted 2012 de ise çok çok çok az şekilde mevcut farkedilmiyor bile.

Monitör sadece 60hz i destekliyor. Yanındaki 2+1 ses sistemini kaldırdım sonuç aynı. VGA kablosunun uçlarını değiştirdim sonuç aynı. Power kablosunu cpu nun kablosu ile değiştirdim sonuç aynı. Ne önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.

• Hdmi giriş ve çıkışları varsa öyle hdmi kablosuyla dene bende eskiden vga kablosuyla kullanıyordum hdmi'a geçince problem kalmadı titreme ve solma yapmıyor.
  • Hocam ekran kartimda hdmi çıkış var ama monitor sadece vga. Kullandigim 3lu prizle alakasi olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evdeki başka bir prizle dene eğer ondada sorun oluyorsa bağlantıyla ilgili bir sorundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Evdeki başka bir prizle dene eğer ondada sorun oluyorsa bağlantıyla ilgili bir sorundur.

hocam 3lu prizden sokup direkt olarak prize taktım fişi ve dalgalanma yok denecek kadar azaldi. cok dikkatli bakilmazsa belli bile olmuyor. sorun elektrikte sanirim. tesekkurler yardimlariniz icin kaliteli bir 3lu priz almanin vakti gelmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.