Şimdi Ara

LED aydınlatma yardım.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
12
Favori
69.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: @rkadas

Bu şerit ledlerden uygun fiyatla nereden alabilirim bilgisi olan varmı 4 mt kadar adaptörü ile lazım aynı yukardaki gibi lcd nin arkasına yapıştırmak istiyorum....Harika birşey.

Sevgili @rkadas,

ben Bursadayim, gazcilar caddesinde bir elektrikciden aldim. Bak yukarda bir arkadas Kadiköy yazicioglu pasajindan aldigini söyledi. Internetten ise asagidaki link verilmis:http://www.ayled.com.tr/emSITE.ASP?O=7&T1=254
    Oralardan edinebilirsin.

• quote:

Orjinalden alıntı: SinemaForum

TV arkasina LED seritler cektim, tam istedigim gibi oldu

LED aydınlatma yardım....

Led şeridin bir adedi ne kadar uzunlukta?Fiyatı ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerosen -- 11 Temmuz 2009; 22:13:00 >

• quote:

Orjinalden alıntı: alpernbugra

Ben toplam 3 metre kestirdim + Adaptör, toplam 95 TL verdim.
  • quote:

quote:

Bu işiçin kaç wattlık adaptör kullandınız?Fotosu varsa ekleyebilir misiniz?
  • quote:

quote:

neiçin teşekkürler yalnız ben izmirdeyim. , ayled sanırsam antalyada ve toptan satış yapan bir yer çünkü sitesinde enaz şu kadar sipariş verilebilir diye yazı vardı ama sayı baya yüksekti. İstanbuldanda yer tarif etmişsiniz yazdıklarımdada belirttiğim gibi ya izmirde olucak yada kargo ile yollayacak uygun fiyatlı bir yer bulmalıyım...
  • quote:

Watti bilmiyorum. Elektrikcinin dedigine göre 12voltluk her adaptör olurmus. yan sanayi bir cep telefon sarjiydi. Panasony tarzi bir marka. fotosunu cekmek maalesef mümkün degil, zira ünitenin arkasinda kaliyor ve uzaktan kumandaya bagli. Cikarmak zahmetli olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: @rkadas

quote:

quote:

neiçin teşekkürler yalnız ben izmirdeyim. , ayled sanırsam antalyada ve toptan satış yapan bir yer çünkü sitesinde enaz şu kadar sipariş verilebilir diye yazı vardı ama sayı baya yüksekti. İstanbuldanda yer tarif etmişsiniz yazdıklarımdada belirttiğim gibi ya izmirde olucak yada kargo ile yollayacak uygun fiyatlı bir yer bulmalıyım...

@arkadas,
    izmirdeysen Cankaya tarafina gidiver. Orda aralarda falan elektrikci cok, eminim LED satan da bulursun, yaptirirsin.

• quote:

quote:

Watti bilmiyorum. Elektrikcinin dedigine göre 12voltluk her adaptör olurmus. yan sanayi bir cep telefon sarjiydi. Panasony tarzi bir marka. fotosunu cekmek maalesef mümkün degil, zira ünitenin arkasinda kaliyor ve uzaktan kumandaya bagli. Cikarmak zahmetli olur.

tamamdır hocam
  • quote:

quote:

quote:

1 metrede 60 adet smd led olan şeritler için;

1 metre fiyatı karaköy pasajında 20TL. 1 metre için 12 voltta harcanan elektrik 3 watt.
    En dandik 12 volt verebilen bir adaptör ile bile baya uzun şerit led çalıştırabilirsiniz.

sorusu olan varsa yanıtlamaya çalışırım.

• evt arkadaslar 1 metre led ( 1 metrede 60 led var ) 20 tl civari , isteyene alip kargo yapabilirim .
  • led süper birşey :)
  • ilk mesajdaki ürünlerden bir iğne duylu birde E27 duylu sipariş ettim bakalım gelsinler tecrübelerimi yazarım, ayrıca bulabilirsem LCD nin arkasına bende sinemaforum arkadaşınkigibi şerit led yapmayıdüşünüyorum ama LCD nin yeri bunun için çok da uygun değil normal bir TV ünitesi üzerinde duruyor bu nedenle duvarla arasında çok mesafe kalıyor
  • led güzelde okadar ugraşacaksın ömür bakımından degermi kaç saat ömrü var
  • quote:

TV arkasina LED seritler cektim, tam istedigim gibi oldu

Çok süper olmuş güle güle kullan

• quote:

Orjinalden alıntı: kaptan69

led güzelde okadar ugraşacaksın ömür bakımından degermi kaç saat ömrü var

ledler doğru kullanılırsa ömürleri normal ampullerden kat be kat yüksektir yalnız led in devre elemanı olduğu unutulup direk beslenirse tabi ömrü sıfıra yakın olur
  • Bende rgb led kauçuk kaplı 4mt,Kontrol ünitesi ve adaptörü hepsi dahil 130tl ye alacağım cumartesi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanemre34

Bende rgb led kauçuk kaplı 4mt,Kontrol ünitesi ve adaptörü hepsi dahil 130tl ye alacağım cumartesi...

Cok iyi fiyat. Mutlaka foto bekliyorum
  • daha önce ilk mesajdaki linkteki ürünlerden şipariş ettiğimi yazmıştım ürünler 2 gün önce elime geçti 20 normal led var ve ledler fazla ışık vermiyor belki spot olanları dekoratif amaçlı işe yarayabilir ama E27 duylu olanlardan ancak iyi bir gece lambası olur aydınlatma amaçlı kullanılabilecek ürünler değil bence, ama dediğim gibi çok iyi az sarfiyatlı gece lambası olur, ben o amaçla koridora koydum gece bütün koridor ve o koridora kapısı açılan odalarda yeterli ışık oluyor ama koridorun normal aydınlatması için kesinlikle çok yetersiz ışık gücü var, elimde başka bir led grubu var 12 ledli kitap okuma lambası olarak diazyn edilmiş 3 kalem pille çalışıyor o bile bu aletten daha iyi aydınlatıyor koridoru.
  • bu şerit ledlerden bende 1 m alıp LCD nin sadece arka üst kısmına uyguladım yalnız benim şerit led kendiliğinden yapışkanlı çıktı iyide oldu uğraştırmadı evde de 10 V adaptör buldum 1000 ma (eski Modemin adaptörü) 10 V ile baya güzel aydınlatma oldu en kısa zamanda diğer kısımlara yetecek kadar daha alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

bu şerit ledlerden bende 1 m alıp LCD nin sadece arka üst kısmına uyguladım yalnız benim şerit led kendiliğinden yapışkanlı çıktı iyide oldu uğraştırmadı evde de 10 V adaptör buldum 1000 ma (eski Modemin adaptörü) 10 V ile baya güzel aydınlatma oldu en kısa zamanda diğer kısımlara yetecek kadar daha alacağım

Hayirli olsun, yalniz kuru kuru olmuyor. Gece fotosu isteriz.
    Birde daha sonra ek yapmak mumkun olacak mi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.