Şimdi Ara

LED aydınlatma yardım.... (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
12
Favori
69.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben internetten aldım hemde çok ucuz... mutfak dolaplarının altına da yapıştırdım şerit led sabaha kadar yanıyo...süper oldu...
    http://www.allesithalat.net/default.asp?git=7&kategori=48
  • http://www.elektrikurunleri.com/Led-Serit,LA_645-2.html#labels=645-2

Arkadaşlar tüm led ihtiyaçlarınızı en uygun ve en hızlı bir şekilde karşılıyabileceğiniz iyi bir site

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ytmercan -- 12 Mart 2013; 19:11:30 >
  • Merhaba

Var olan salonda bulunan ledlerin üstüne daha soft ışık vermesi açısından difüzör tarzı bir şey uygulanabilir mi? Ya da ışığı dağıtmak, yaymak ve yumuşak hale getirmek için neler yapılabilinir?
  • arkadaşlar aradığınız yer us aydınlatma ltd şti karaköyde istediğiniz calvin değerinde 2700 - 3000- 4000- 6000 calvin her renk ve tonunda led var bu şahıslarda
  • çünkü ikisinide ayrı kumandadan kontrol ediyorsun repeter kullan yada rgb kumandanı 18 amperlik bir cihazla kullan belkide sorunun bütün ledlerin birbirine lehimlenmesidir. her 5 mt led için kumandadan ayrı hat ver soruunun çözülür
  • www.ledpasaji.com Tüm led aydınlatma ürünleri online satış ve teknik destek...
  • Bunlarda benim ünitenin led ışıkları
    Karanlıkta çekilen

LED aydınlatma yardım....

Aydınlıkta çekilen

• arkadaşlar bu konu ilgimi çekti evde şerit ledleri aydınlatma için kullanabilirmiyiz yani şu an kullandığım tasarruf ampullerini iptal etsem onu yerine tavana serit ledlerden taksam oda içi aydınlatma nasıl olur ve elektirik harcaması ne durumda olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenoz

arkadaşlar bu konu ilgimi çekti evde şerit ledleri aydınlatma için kullanabilirmiyiz yani şu an kullandığım tasarruf ampullerini iptal etsem onu yerine tavana serit ledlerden taksam oda içi aydınlatma nasıl olur ve elektirik harcaması ne durumda olur

LED'in ışığı direk göze gelirse gözü yorar rahatsız eder. Endirekt aydınlatmada da çok fazla LED kullanmanız lazım. Tasarruflu ampul daha mantıklı bir çözümdür. Saygılar...
  • buda benim oda

bir türlü yükleyemedim buraya videoyu ama sonunda yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre kar -- 20 Mayıs 2013; 21:12:32 >
  • Ankara led aydınlatma
    konusunda yardımcı olabiliecek firma
    www.kocamanteknik.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan.cihan

arkadaşlar selam,

benim salonumun tavanında 20 mt şerit rbg led var.

bunlar 5+5+5+5 mt şeklinde 4 parcadan oluşuyor..

iki farklı rbg kontrol ve iki farklı 15A adaptörüm var,

resimde de göreceginiz gibi ilk 5 mtlik şerit sorunsuz yanarken iki 5 mt rengi değişiyor 20 mt sonunda kırmızıya yakın bi renge dönüyor.

bunu karaköyde bu işi yapan birçok adama sordum hiçbiri bu konuda bana yardımcı olamadı.

2. 5mtlik şeritten sonra neden renk değişimi olur bunun önüne geçmek için ne yapmalıyım.. ben bir çok yöntemi denedim hiçbiri olmadı..

rgb led şerit ara uzatıcılar var yada , sonunada 4 kablo lehimle ve aynı renkteki kabloları birleştirerek k. ünitesine bağlamayı dene o şekilde ortası biraz renksiz olur ama cok az bir fark olur

• konuyu hortlatmaca....
  • Tekzen'den Wiselite 7w led ampul aldım, aydınlatması iyi, 60w a eş değer diyor ama lümen değeri 75w ışık veren tasarruflu ampuller kadar. Şimdi zamlanmış fiyatı inerse yine alacağım.
  • salon için asma tavan ve içine led aydınlatma düşünüyorum nasıl bir lamba öneririsniz
  • Arkadaşlar renk değiştiren RGB şerit led ler oda içi aydınlatmada yeterli oluyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre kar

buda benim oda

bir türlü yükleyemedim buraya videoyu ama sonunda yaptım

Hocam bana bunu bu şekilde nasıl yaptığınızı anlatır mısınız tüm ayrıntılarıyla? Bende salonuma bu şekilde sese duyarlı renkli led yapmayı düşünüyorum. Birde istediğiniz zaman istediğiniz renklerde açabiliyor musunuz? ve sese duyarlılığını kapatma imkanınız oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: egenin_efesi

Tekzen'den Wiselite 7w led ampul aldım, aydınlatması iyi, 60w a eş değer diyor ama lümen değeri 75w ışık veren tasarruflu ampuller kadar. Şimdi zamlanmış fiyatı inerse yine alacağım.

Merhabalar. Ben tasarruf icin evdeki 5 tane tasarruflu ampulun yerine bu led ampullerden alsam randımanlı ve ekonomik olurmu ısıgı yeterli aydınlıgı saglarmı merak etmekteyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpercuhaci

quote:

Orijinalden alıntı: egenin_efesi

Tekzen'den Wiselite 7w led ampul aldım, aydınlatması iyi, 60w a eş değer diyor ama lümen değeri 75w ışık veren tasarruflu ampuller kadar. Şimdi zamlanmış fiyatı inerse yine alacağım.

Merhabalar. Ben tasarruf icin evdeki 5 tane tasarruflu ampulun yerine bu led ampullerden alsam randımanlı ve ekonomik olurmu ısıgı yeterli aydınlıgı saglarmı merak etmekteyim?

Merhabalar;
    Tekzen'deki Wiselite 8w olan led ampul tek başına 12-15 metrekare odayı yeterli aydınlatıyor. Daha büyük alanlar için 2li veya 3lü avizede kullanmanızı tavsiye ederim. Büyük alanlarda tek ampul zayıf kalıyor.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.