Şimdi Ara

Led Avize İçin Driver Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Bir Led avizemiz var. Titremeye başlamıştı. Daha önceki tecrübelerimden driverin yandığını tahmin ettiğim için driver almak istiyorum. Mevcut driverin fotoğrafı aşağıdaki gibi. Aynı değerlerde bulamadım. Bu driverin gördüğü işi görecek değerler hangileridir? Tecrübelerinizden faydalanmak isterim

Led Avize İçin Driver Önerisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rayli82 kullanıcısına yanıt

Hocam şöyle bir ürün almıştım;

Güç:3W-18W

Akım:250mA

Voltaj:12V-72V

montajını yaptım fakat çok sönük yandı avize bunda. Yanlış mı almışım? Bu konuda çok cahilim biraz daha detaylandırmanız mümkün mü? Cevaplandırmanız için teşekkür ederim

bu arada küçük bir yerde yaşıyorum. Esnaf yardımcı olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanerKılıç -- 16 Nisan 2025; 20:31:22 >
  • Bence uğraşmayın İçindeki kapasitör yanmıştır. Değiştirin sorununuz hallolur. Benim başıma geldiğinde bulamadım Onarım yoluna gittim.

• Hocam öncelikle önceki yanlış bilgilendirme için kusura bakmayın dikkat etmemişim sıradan bir trafo sandım avize nasıl bir ürün bilsem daha iyi olur üstünde çalışma aralığı olan değerler yazıyordur ürünü anlayamadım bir avizede neden kapasitör olur normal rtrafoyu tak geç bu sabit akım trafoları değişik.

https://m.n11.com/urun/24-40w-watt-led-panel-driver-trafo-balans-power-led-surucu-293ma-61672929?magaza=roledaydinlatma

ben olsam bu 3 driverı alırdım sonra küçükten büyüğe doğru denerdim evet israf olabilir ancak yedek durmasında sorun yok bence.Ama çalışma aralığı yazıyorsa nokta atışı 3ünden birini alın.

• rayli82 kullanıcısına yanıt

Hocam detaylı cevabınız için çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi hepsini denemek daha iyi olacak. Sonuçta avize ucuz bir ürün değil, değer.

• serkanugur S kullanıcısına yanıt

Evet değiştirmek istiyorum hocam ama eş değer ürün bulamamıştım

• 18W 250mA sabit akım trafosu olarak bulabilirsin internette

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CanerKılıç C kullanıcısına yanıt

Hayır dostum yanlış ifade ettim içindeki kapasitörü değiştireceksiniz.

• bersgurs kullanıcısına yanıt

Hocam bu sabit akım trafolarını fazla anlamadım bilgiliyseniz bizimle paylaşır mısınız kullanıcı eskidende ledin sönük yandığını söylüyor ben bayağı aradım 250ma nadir ancak 275ma fln daha bulunabilir o yüzden 3 model önerdim 25madan bir şey olur mu birde bu w için dc değerler var bu driver normal trafo mantığı gibi dcyi kendi mi çekiyor ayarlıyor mu anlamadım ki akım ayarlı trafoyu anlarım ama voltaj ayarlı trafo beni şaşırttı bilginizi paylaşırsanız sevinirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.