Şimdi Ara

Proteus için led ve sigorta modelleri lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
8.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Proteus için led ve sigorta modelleri lazım. Elinde olanlar varsa melih@elkoser.com'a gönderebilirler.

• model derken simulasyon modellerimi yoksa pcb kalıplarımı birde hangi sürümü kullanıyorsunuz ??
  • kendi içinde olması lazım yaa ?? bence sil baştan kur. sigortadan emin değilim ama ledin kesinlikle olması lazım.
  • İsis te bulduğum ledlerde "No PCB Package" yazıyor. Hiç birinde yok. Ben oluştuyorum kendi kütüphanesinde olduğu gibi olmuyor. İsiten Arese attığımda olmayanların farkına varıyorum işin içine iş giriyor.

Edit : 7.1 sürümü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih.yanardağlar -- 14 Haziran 2007; 20:01:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: melih.yanardağlar

İsis te bulduğum ledlerde "No PCB Package" yazıyor. Hiç birinde yok. Ben oluştuyorum kendi kütüphanesinde olduğu gibi olmuyor. İsiten Arese attığımda olmayanların farkına varıyorum işin içine iş giriyor.

Edit : 7.1 sürümü.

şu sorununu çözebilir:
    bi tane led çağır. sonra lede sağ sol tıkla orda pbc package yazar orda none diyodur onun yanında browse benzeri bişey olması lazım ona tıkla ordan packesi seç aşşada bi sürü paket çıkcak ledi bul ve tamam de sonra bu ledi ne kadar led kullanıcaksan onun sayısında kopyala ve o ledleri kullan. belki sorununu yanlış anladım ama benim bildiğim yöntem bu.
  • hocam bende 7.1 i kurmuştum fakat pek memnun olmadım atıyordu falan filan sonra 6.9 a geri döndüm siz memnunmusunuz ve sanırım 7.1 de areste bazı eksiklikler var fazla kurcalamamıştım ama öyle hatırlıyorum
  • Bir de şöyle bir olay var.Led yazıp da bulduğunuz eleman sanırım akım geçince görsel olarak ışık vermiyor.led-green led-yellow led-red led-blue şeklinde aratıp kullanın derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cundali11 Sanırım 7.1 menüsü biraz daha sadeleştiilmiş gibi geldi bana. Biraz daha kurcalayacağım çok ayrıntılı test yapamadım şimdilik.

90alper90 Sorunum o değil ledler ışık veriyorlar fakat çizimi arese atınca kılıf yok. Kılıf yaratıyorum ama sadece led değilki standart bir çok eleman kılıfsız. Uğraş uğraş zaman geçiyor. Yokda tek tek çizeceğiz artık. Mukadderat.
  • melih abi aresde led kalıbı var ben çizimi oradan yapıyorum isisden aktarmadığım için iside varmı emin değilim ama aresde led diye aratırsan direk çıkıyor
  • İsis'te açık devreyi çizdim.
    Bunu Arese aktardım.
    Fakat İsis'te bağlantısını yaptığım led diğer elemanlar gibi yeşil hatla bağlanacağı yeri göstermiyor.

Sanırım Fotoğrafta sorun görsel olarak belli oluyor.

• İsiste pcbgrünümü cıkmayan elemanın üzerinde sağ tıklayıp packing toola gelin.
    üst kısımdaki add butonuna tıklayın.
    category de miscelleneous a geldiğinizde sağdaki listede led i bulup işaretleyin ve okeyleyin.
    artık sağ tarafta ledin pcb görünümü cıkacak
    sol taraftaki tabolnun a sütuna pin sutununda yazanları sırasıyla yazarın
    assind package butonuna tıklayın ve bu yaptıgınız zı hangi paket içine kaydedeceğinizi secin.
    böylelikle kullanmış olduğunuz lede pcb görünümünü eklemi olursunuz.
    devreyi arese aktardığınızdada herhangi bir sorunla karşılamazsınız.
  • Evet oldu. Teşekkürler.
    quote:

Orjinalden alıntı: alg444

İsiste pcbgrünümü cıkmayan elemanın üzerinde sağ tıklayıp packing toola gelin.
    üst kısımdaki add butonuna tıklayın.
    category de miscelleneous a geldiğinizde sağdaki listede led i bulup işaretleyin ve okeyleyin.
    artık sağ tarafta ledin pcb görünümü cıkacak
    sol taraftaki tabolnun a sütuna pin sutununda yazanları sırasıyla yazarın
    assind package butonuna tıklayın ve bu yaptıgınız zı hangi paket içine kaydedeceğinizi secin.
    böylelikle kullanmış olduğunuz lede pcb görünümünü eklemi olursunuz.
    devreyi arese aktardığınızdada herhangi bir sorunla karşılamazsınız.

• slm bn isisde ödev yapıyorum +12 - 12 simetrik güç kaynagı devresi isisde malzeme bulamıyorum malzeme listesi verirmisiniz lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.