Şimdi Ara

Led Ampul Neden Bozulur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar beyler.. Park lambasi olarak almistim oncesinde. Beyaz oldugu icin plaka lambasi olarak kullanmaya basladim. Cok degil 1 sene falan anca olmustur heralde. Belki gecmistirde bilemiyorum. Son bikac zamandir bakiyorum. Goz kirpiyor kimisi yanip kimisi yanmiyor ledlerin. Sozde kaliteli olsun dedik iyisini aldik. Aldigimda ucuzdu. Suan 27 lira civari. Sanirim dolar fazla diye. Neyse merak ettigim su. Neden bozulur bunlar? Ya da omrumu bu kadar oluyor bunlarin? Resimde bakarsaniz kahverengilesmeler var. Oksit degil. Yanik desen tam olarak degil. Yorumunuz nedir?

Led Ampul Neden Bozulur?

Buyuk resim:https://store.donanimhaber.com/78/38/8e/78388e81a07aa25fc3c14f045f052d91.jpg

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bildiğim kadarıyla ömürleri üzerlerindeki diğer devre elemanlarının ömürleriyle ve lamba tasarımının ledleri ne kadar soğuk tutabildiğiyle ilgili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktuz

Bildiğim kadarıyla ömürleri üzerlerindeki diğer devre elemanlarının ömürleriyle ve lamba tasarımının ledleri ne kadar soğuk tutabildiğiyle ilgili.

1 sene civari normalmi acaba

• Orjinal olmadigi icin normal, hangi siteden aliyosun birde araban ne ariza lambasi yakiyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: FerrOfficial

Orjinal olmadigi icin normal, hangi siteden aliyosun birde araban ne ariza lambasi yakiyormu

Orjinal degilmi? 13 emi 15emi ne almistim zamaninda. Elektrik malzemeleri satan bi dukkandan almistim. Nerden anladiniz hocam orjinal olmadigini Araba 2002 civic. Bu tip arizalar icin uyari verecek bi gosterge yok bildigim kadariyla

Urun bu. Yalniz buradan almadim.

http://www.hepsiburada.com/liste/photon-5-beyaz-ledli-t10-tip-park-ampulu-85d028/productDetails.aspx?productId=otm85d028&categoryId=20024643

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 16 Nisan 2015; 18:07:45 >

• Bende 3-4 ayda bir arıza veriyor.Tekzende aldım en sonuncusunu 6 ay önce sıkıntı yok plakalarda var.Araç Toyota Corolla

• quote:

Orijinalden alıntı: triptister

Bende 3-4 ayda bir arıza veriyor.Tekzende aldım en sonuncusunu 6 ay önce sıkıntı yok plakalarda var.Araç Toyota Corolla

Cok kotusunu almadiktan sonra bu kadar cabuk arizalanmamasi lazim. Marka olarak ne aliyorsunuz ustam?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    led ışık ve akü
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Buna bu kadar çok para vericeğine aynısının ucuzundan alıcaksın 2-3 tane bozuldukça takıcaksın ledler biraz voltaja duyarlılıkları çok aracı çalıştırıken filan açık bırakmak filan bozuyo bunları.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Buna bu kadar çok para vericeğine aynısının ucuzundan alıcaksın 2-3 tane bozuldukça takıcaksın ledler biraz voltaja duyarlılıkları çok aracı çalıştırıken filan açık bırakmak filan bozuyo bunları.

27 liraya hayatta almam zaten bunlari. Ama simdi ucuzunuda alsan aydinlatmasi iyi olmuyor. Ya da mecbur oyle yapacagiz artik

• Kullanılan ledlere dikkat et yeter çok fark olmaz smd 5050 yada 5630 yada 5730 led olanlara bakmanı öneririm hatta acelen yoksa çinden sipariş ver gelsin ben öyle yapıyorum

• Kul yapısı olduğundan bozulması çok normal bir durumdur

• quote:

Kullanılan ledlere dikkat et yeter çok fark olmaz smd 5050 yada 5630 yada 5730 led olanlara bakmanı öneririm hatta acelen yoksa çinden sipariş ver gelsin ben öyle yapıyorum

Yok canim acelem yok. Hatta soktum lambalari. Dursun bi zaman. Alana kadar bakariz. Cinden hic alisveris yapmadim bilmiyorumki nasil oluyor. Alibabadan falanmi aliyoruz?

Bi ornek link verebilirmisin bakalim neymis ne degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 16 Nisan 2015; 19:17:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: c3206

Kul yapısı olduğundan bozulması çok normal bir durumdur

Ona lafimiz yok tabiki. Ancak bu kadar cabuk bozulmamasi gerek diye dusunuyorum

• Benim 1,5 sene oldu hala ilk gun gibi, sikintisiz, 30 Tl ye almistim...

• quote:

http://www.miniinthebox.com/tr/t10-5w-11x5730smd-240-280lm-6000k-beyaz-isik-okuma-lambasi-dc12-16v_p1954892.html burda mesela

Cok iyi duruyor. Uc bes takim alsak bile olur. Simdi sanal kredi kartiyla satin alip sadece adres veriyoruz o kadar degilmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Benim 1,5 sene oldu hala ilk gun gibi, sikintisiz, 30 Tl ye almistim...

Acaba bagaj kapagindaya hani. Sarsintidami bozulduki. Olabilirmi?

• aynen öyle yanlız ben rasgele seçtim sen biraz kurcala bak başka şekillerde daha ucuzları filanda olabilir sadece led tipine bak 5050 5730 5630 olsun 3528 alma. Birde gelmesi 1 ayı buluyo gelişi ücretsiz ve ptt ile eve teslim ediliyor. Ben sürekli alıyorum bir sorun yaşamadım. yanlız sigorta yaptır 0,99 $ çok alırsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Benim 1,5 sene oldu hala ilk gun gibi, sikintisiz, 30 Tl ye almistim...

Acaba bagaj kapagindaya hani. Sarsintidami bozulduki. Olabilirmi?

Benim de bagaj kapağın da? Civic HB 2013
  • quote:

aynen öyle yanlız ben rasgele seçtim sen biraz kurcala bak başka şekillerde daha ucuzları filanda olabilir sadece led tipine bak 5050 5730 5630 olsun 3528 alma. Birde gelmesi 1 ayı buluyo gelişi ücretsiz ve ptt ile eve teslim ediliyor. Ben sürekli alıyorum bir sorun yaşamadım. yanlız sigorta yaptır 0,99 $ çok alırsan.

Cok sey sordum ama sigorta ne icin? Alirken seceneklerdemi cikacak?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.