Şimdi Ara

LED ampul ışık dağılmasına çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
0
Favori
21.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, araca LED ampul taktım ancak ışık çok dağılıyor ve karşı tarafı da rahatsız ediyordur muhtemelen. Bunun ayarını kim yapar veya yapılabilir mi. Eğer ayarlanmıyorsa halojene geri döneceğim

Edit: Halojene döndüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfkli -- 30 Kasım 2020; 7:29:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Led xenon diye birşey yok hocam led ayrı xenon ayrı

Merceksiz fara takdıysanız gayet normal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaa89 -- 23 Kasım 2020; 11:49:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinal far halojense, LED ampül takılır. Orijinal xenon farlıysa, mercekli olur, led ampül takılır ve xenon ampülü gibi kullanılabilir. LED xenon dedikleri şey, xenon farlı araca LED ampül olarak takılabilen hali. Mercek yoksa, bu ampüller sizin araca uygun değil. Araca uygun ampül alın. Orijinali neyse, ona uygun kodda olan LED ampülü vardır. Işık çok dağılıyorsa, far çanağının içinde odağı yanlış yere denk geldiğinden dağılır ışık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Huan8

Orijinal far halojense, LED ampül takılır. Orijinal xenon farlıysa, mercekli olur, led ampül takılır ve xenon ampülü gibi kullanılabilir. LED xenon dedikleri şey, xenon farlı araca LED ampül olarak takılabilen hali. Mercek yoksa, bu ampüller sizin araca uygun değil. Araca uygun ampül alın. Orijinali neyse, ona uygun kodda olan LED ampülü vardır. Işık çok dağılıyorsa, far çanağının içinde odağı yanlış yere denk geldiğinden dağılır ışık.

Merceksiz fara LED ampul taktım hocam. Yani ampulün yönünü degistirirsem dağılma ve karşının gözünü alma problemi çözülür mü? Halojen ampul gibi güzel odaklanir mi?

• Csb led mi ne öyle bişey vardı çizgisi aşağıda ama hiç birini tavsiye etmem surekli sovuyorum yolda görünce

• Hangi Led ampulü aldınız? Sanayiden veya piyasa malı inwells gibi dandik ledlerden aldıysanız hiçbir şekilde odak tutmaz onlar sökün gitsin. Kaliteli bir markanın csp çipli ürününü aldıysanız far ayarı yapan bir yere götürün onlar halleder.

• Philips ultinon essential led alacaksın hocam başka çözümü yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    led ışık ve akü
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle led ampul, ışığı dağıtmaz.

Aksine ışığı mermi gibi dümdüz iletir.

Karşıdan gelenlerin gözü bu yüzden kamaşır.

Bunu önlemek için ışığı dağıtman lazım bunun içinde fara mercek taktırmak gerekir.

Kısaca farda mercek yoksa led ampul hiç takma.

• sfkli S kullanıcısına yanıt

Çok agresif bi yorum yapmışsın adam senin şahsına bişey dememiş?LED ampul ışık dağılmasına çözüm 

• sssemih24 kullanıcısına yanıt

Farın vurduğu en üst kısım bir çizgi halinde olur ya bendeki öyle değil dağınık bir şekilde vuruyor. Göz almasının sebebi bu olduğunu düşünüyorum.

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: sfkli

Çöp, iade imkanı varsa iade edin.

• cok isik istoyasaniz keske philips extreme vision vs. halojen ampul taksaydiniz

• inwells x treme serisi alın bu niken evolarda genel şikayet ışık dağıtması, inwellslerde böyle bir olumsuzluk duymadım

• sfkli S kullanıcısına yanıt

Hocam 100tl lik Cob çipli leddden dolayı o şekilde. Csp Lede geçin çözülsün. Yukarıda Csp göz alır diyenlere de inanmayın. Ben Şahsen 2 Takım Csp Lede 1500tl verdim sırf milletin gözünü almasın diye öyle de oluyor zaten. Gördüğün gibi sağdaki ledin çizgisi net üzeri karanlık. Aynaya cama değil yola veriyor.

LED ampul ışık dağılmasına çözüm
  • Konudaki bazı yorumları okuyunca bu adam aklıma geldi

• Attığınız linkte 4 bin Lümen diyor, çok aydınlatmaz zaten sövülcek kadar rahatsız edici değil.

• Herkes bu far olayına niye takık anlamıyorum, sürekli uzun yok gidiyorsanız bir şey demem ama şehir içinde zaten farsız bile dolaşabilirsin (diğer araçlar tarafında fark edilemez olursunuz o ayrı konu tabi), zaten her yerde sokak lambası var, çoğu zaman farın ışığı belli bile olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: iGroN

Attığınız linkte 4 bin Lümen diyor, çok aydınlatmaz zaten sövülcek kadar rahatsız edici değil.

Siz o yazılan 10-12 bin lümenlere inanıyor musunuz? 4bin demeleri en azından inandırıcı olmuş.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.