Şimdi Ara

'Leaver Penalty Warning' Uyarısı nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Acaba bu ne demek?
    Oyundan çıkmakla ilgili bir şey ama İngilizcem yetmiyor.

'Leaver Penalty Warning' Uyarısı nedir?

Agâh Efendi
    Agâh Efendi
  • sen oyunlardan ciktikca negatif bir puan kazaniyorsun ve o seviye atlamis.Buna devam edersen sureli ban tarzi cezalar alacaksin.
  • Teknik sorunların mı var?Yoksa canın sıkıldıkça quit attığın için uyarı gelince birden korktun mu?

Agâh Efendi
    Agâh Efendi
  • daha az kopsun diye konuş telekomla o zaman, bazı şeylerin direkt gelmesini beklersen, beklerken gençliğini yitirirsin

Orijinalden alıntı: PhTx3

daha az kopsun diye konuş telekomla o zaman, bazı şeylerin direkt gelmesini beklersen, beklerken gençliğini yitirirsin

Haklısın ama Telekomlada iş bitmiyor ki.
    Adamlar umursamıyor ki hiç.
    Telefonu kapattığımızda sorunlarımızı yetkililere bildiriyor mu sanıyorsunuz?
    Telefon kapandıktan sonra yeni bir telefon geliyor ve yine hiç umursamadan onunda sorunlarını dinleyip hiç not etmeden diğer telefona bakıyorlar.
    Bunlar hep Türk Telekom'u Lübnan'a satan o insanlar yüzünden oldu.

Agâh Efendi
    Agâh Efendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: batudodo

quote:

daha az kopsun diye konuş telekomla o zaman, bazı şeylerin direkt gelmesini beklersen, beklerken gençliğini yitirirsin

Telefon kapandıktan sonra yeni bir telefon geliyor ve yine hiç umursamadan onunda sorunlarını dinleyip hiç not etmeden diğer telefona bakıyorlar.

Telefonla konuşcağına gidip en azından not alabilicek biriyle konuşursan haberleri oluyo.
    Diğer şeylerin konuyla alakası yok her ne kadar aynı fikirde olsamda geneliyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MODE İNVALİD HATASI?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Telefonla konuşcağına gidip en azından not alabilicek biriyle konuşursan haberleri oluyo.
    Diğer şeylerin konuyla alakası yok her ne kadar aynı fikirde olsamda geneliyle

Evet,haklısın.
    Not alabilecek bir kişiyle ve ya başka bir internet sağlayıcı şirket ile anlaşmak gerekir.

Bu arada aynı fikirde olduğumuza sevindim.

Agâh Efendi
    Agâh Efendi

• Internet hattindan sorunun varsa oncelik olarak kendi cihazlarini kontrol etmelisin. Baglanti hizini test et eger sana bildirilen degerlerin cok cok altindaysa evde bulunan paralel telefonlari iptal ettikden denersin. Sonuc getirmediyse telefon-modem kablolarini degistirirsin yada encok arizaya sebep olan splitteri. Egerki tum bunlara ragmen hala hizin cok cok dusukse ve kopuyorsa ve modemide degistirip denediysen Telekom u arayip durumu aktarirsin cunku arizan artik senin evinin icinde degildir ve eve gelen hattin kontrol edilmesi gerekir.
    Ariza ile ilgili bildirim yaptikdan sonra en fazla 2 gun icinde bir ekip gelip sorunu cozecekdir. Yine sorunun cozulmediyse (ki boyle bir ihtimal dusukdur) telekoma geri bildirimde bulunup sorunu gidermelerini talep edersin.
    Tum bunlar evde oturup hattim duzelsin diye modeme reset atmakdan ve sirket isleyislerini bilmeden yorum yapmakdan daha etkilidir. Tek yapmaniz gereken musteri olarak nelere dikkat etmeniz gerektigi bilmek.
  • 2-3 gündür bende de sorun vardı sorun splitterdanmış. Ayrıca arıza kaydı oluşturduğunda ilgilenmeme gibi bir durumları olmuyor. Sorun düzeltikten sonra bile 2-3 kere tekrar arıyorlar sorununuz düzeldi mi, arıza kaydını sonlandıralım mı diye.
  • batudodo valla çatacak birini arıyorum keşke senin gibileri suresiz banlasalar nedenmi demin 2 ranked oynadım 2 sindede oyuna başlarken 4v5 başladık ve malum 50 dk suren ilk oyundan sonra bi 42 dk de 2 nci oyun sürdü ve 2 yenilgiyle bi güzel puan kaybettim senin gibilerin internet sıkıntısını diğer 9 kişi çekmek zorundammı ki kaldiki demek sen bügüne kadar bunu hep yapıyormusunki düzeltmeye uğraşmamışsın taki ban yiyene kadar yoksa ban olmasa konu bile açmıyacaksın ha şimdi benim internet sorunluda vs vs benimde sorunlu ben bak internet bölumune yazdım ms 3000-4000 lerde oynadım komik gelebilir ama alt+f4 çekmedim belke fazla yararlı olamadım ama onlarıda sıkıntıya sokmadım hemde değil ranked normal oyunda ben ranked te 1 leave ye 1 hafta 2nciye süresiz olmasını isterdim ben yaparsam benide banlasınlar

AMD 64 X2 4800+ 2.5GHZ -- BIOSTAR TF560-A2 NF560-A2 DDR2 -- adata 2x1 gb 800 mhz soğutuculu --
    palit gts 450 sonic 1 gb -- 320 gb hdd 16 mb --
    21.6 inch samsun 223bw
  • normal oyunda 4k pingle oynamaya kastıysan, karşı takımda az biraz bişey biliyosa, sadece feedlersin. Feedlemek > AFK (sonuçta afk olmayınca en azından exp çalmıyosun adamlardan.)

Onu da geçtim, altı üstü 2 oyun kaybetmişsin, gelip stres yapıyosun. Adamın net sorunu olması doğal bişey, 4v5 oyun kazanılır. Adam hasta gibi feedliyosa zor kazanırsın, yani aslında o kadar da iyi oynamamışsınız.
    50 dk sürmesi demek adamların sizin kadar oynadığı demek doğru, 5. adamın neti düzgün olsa sizden daha iyi oynucağını var sayarak adam dc yedi gelmedi böyle oldu diyosun, Adam sizden kötü oynuyo olsa o oyun 25 dk da biticekti daha çabuk bi lose alcaktın yani.

Demiyorum iyi ki leave atıyo iyi ki öyle iyi ki böyle, kimse sevmiyo zaten. Ama biraz abartıyosun gibi geldi bana
    Ben sorunumu hep bildiriyorum smile adsl'e sonra düzeliyor ama tekrar kopuyor.
    Bir günde 14 kere aradığımı hatırlıyorum.
    Burada suçlanacak,çatılacak tek kişi(şirket) Smile Adsl'dir.
    Çünkü ben modemimi ve kablolarını yeni aldım ve bu işi bilenler gelip kurdu sistemimizi de.
    Burada bana kızarak beni suçlayamazsın kardeş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batudodo -- 21 Ocak 2011; 15:39:43 >

Agâh Efendi
    Agâh Efendi
  • uzun uzun yazmıştım yazılar uçtu o yüzden kısa kısa yazacam

evet 4 k pinle oynadım ama 500 inmiştir 1000 çıkmıştır 2000 e en az 400 ms ye indi o maçta oda bi kaç saniye surmedi 8-5-14 tu skor ve ya turrent dibinde yada arkalardaydım takıma fazla katkım olmamış olabilirr belki ama alt f4 çeksem kesin kaybederdik zor kazandık o maçı ve asıl sorun şu karşı tarafın 1 kişi eksik olduğunu bilen takım hep daha fazla ustune gider ve bu eksik takımın ne yapsamda kaybedeceğim nasılsa tavrında da oynamaya başlamasıda cabası adam feed lese dahi 5v5 herzaman 4v5 daha iyidir eksiklerini yazsak sabahı bulur hiç bir + sı yoktur

batudodo arkadaşım biraz ağır olduğunuda bilsem yazacam peki senin netinin kötü olduğunu bildiğin halde neden oynuyordun o leave döneminde haa arkadaşım önce costumde botlara karşı netini deneyip sonra normal oynasan
    bi günde 14 kez netin kopuyorsa bu oyunu sileceksin yada gidip başka nete geçeceksin diğer 9 kişinin oyun eğlencesini bozmaya hakkın yok son maçımı şimdi bitti 5v3 kazandık inan base kesilirken hiç eğlenmedim hiç zevk almadım o diğer 2 kişi nin buna hakkı varmı öyle komik durumlar oluyorki biri herkes 15 lwl olduktan sonra gelir wc deydim der biri yemek yiyecem çıkmam lazım der ii de madem işin var niye giriyrsun bu bireysel ve şahsi oynanan bi oyun değil teamfight bi oyun 1 kişi olmadığında olmuyor ha hep kaybetmessin 3v5 kazandığımızı hatırlarım panth ulti açıp gidip base yi kestiğini bilirim ama insan sıkıntıya giriyor bakıyorsun bu adam oynamayı bilmiyor ama 2v1 gelip seni kesip ve sana noob diyor içinden diyorsun ah bi 5v5 olsaydıda ama nafile

AMD 64 X2 4800+ 2.5GHZ -- BIOSTAR TF560-A2 NF560-A2 DDR2 -- adata 2x1 gb 800 mhz soğutuculu --
    21.6 inch samsun 223bw

• benim demek istediğim, daha kolay exp kasıcaksın, 6 levelda 2 tane 4 level kesebilirsin yani?
    3 tane solo lane 1 tane jungler, jungle hangi lane ganklerse ganklesin double kill alman gerekir. Adamların ne kadar exp deny yapıp ne kadar yapmadığını biliyorum yani solo q için.
    Adamın sana daha agresif olmasını kendi avantajın yapabilirsin yani, demek istediğim bu. Adamlar kör bi şekilde dalmayı tercih eder zaten, late game beklemeden bitirirsen, kazanma şansın daha yüksek, ama 4 kişiyiz biz! moduna girip korkarsan adamlar da kasarsa seni ezerler doğal olarak. Ne demişler iğneyi kendimize çuvaldızı başkasına.

Bu oyundaki herkesin ne durumda yaşadığını vs. bilemezsin mesela, Oyundayken yemek söyliyim, normalda 30 dk beklersin dimi bi ortalama, bu 10 dk da gelsin, ben oturur yemeğimi yerim, umrumda da olmaz. Leave yazmasın diye de AFK bırakırım hatta pişkin pişkin. Ne yani arkası kırık bi oyun yüzünden adam yemek mi yemesin? Tuvalete mi gitmesin?
    Veya hastası varsa evde onunla mı ilgilenmesin? Çok bilirim random atarak girdiğim oyunları, Q açıp bi işin çıkınca Kapatmayı unutup gitmiş olmak adamın suçu değil yani.

Haa bide, 4v5 oynadınız adamlar ezikti ama 2v1 kestiyse seni, orda seninde biraz sorunun var bence. 1v2 lane de adamlara 6 leveldan sonra her türlü deny yapabilirsin yani, hangi champ olduğun fark etmez adamların anca shen rammus falan olması lazım ki, shen rammus 2lisine ölüyosan exp avantajın olduğu halde orda daha da ciddi bi sorun olur.

Ve yine aynı şeyi söylüycem, Ah bi 5v5 olsaydı diyosun, adamın gelip 0/13 oynadığını düşünürsen ah bi 5v5 olsaydı demezsin, çünkü o 2 noob 1 saat önce 2 atmaya başlayıp Noob demeye başlıcaktı sana. Böyle düşünürsen daha rahat oynarsın, daha başarılı sonuçlar alabildiğini de görürsün böyle düşününce.

3v5 maç kazanmak çok da zor bişey değil yani. Ha takımda 2 carry vardır, 2side gitmiştir o zaman imkansız işin, o ayrı da Solo Queue diyoruz, hangi takım sadece 2 tane player üstüne kurulu oluyo ki. 4 carry 1 tank oluyo ortalama oyunlarda.

• neyse haklısın diyecem bende geçen evde kanserli biri varken kalkıp açtım lol u oynadım bi ara bana baktı dedim zaten gidicisin senlemi uğraşacam lol varken yani kimin hastası varken oyun oynamış onu bilmiyorum varmı böyle bir şeye kalkışan
    ha zaten 6 lwl olmuşsan oyunu bittiriyorsun 1v5 yaparsın en az 4 kill kalan 1 kişiyide 3 kişi keser rahat böyle yazıldığı gibi kolay olsaydı
    her heroyla 2v1 kasılması kolay değildir ya kendini feda edecen yada turrent i eğer 6-7 lwl kadar o 2 kişi turrnt kesmemişse bu garip işte kötu dahi olsa noob ta olsa 2v1 de hep kazana %51 le o 2 kişi olur buna emin ol
    ha adam oyun içinde kalkacak ben yemeğe gidiyorum siz surunun obaaaaa ben ben kendime sövdurmem bunuda uygulamam ve oyun dahi olsa diğer 4 kişi insandır
    şöyle olabilir oyunun başıdır biri çıkar 0-7 0-8 daha başta feed ler arkadaşlar ben dayanamıyorum bana musade dersin o zaman tamam
    yemek tabbi herkes için daha önemli ama ne zaman yemeğini yiyeceğini bilmiyorsa veya bilipte aman 10 dk oynarım gider sonra yemeğimi yerim diye oyun başlarsa hele afk ysa adam ottan nedenden dolayı yemek yiyeceğim ben hayatımda feed liyen adama kızmam bu bi oyundur herkes beceremeyebilir ama böyle nedenden dolayı ordaki 4 kişiye eziyet çektirecekse o adamın butun sulalesini sayarım ve o adamda bana hiçbir şey diyemez bunun herkeste uygular

21.6 inch samsun 223bw

• ha bide bu dediklerim arange için değil solo dan bahsediyorum 5 i de friend tense o ayrı yanlış anlaşılmasın bu

21.6 inch samsun 223bw
  • quote:

quote:

Burda Türk Telekom'dan şikayet etmişsin buna dayanarak birilerini suçlamışsın sonrada Smile ADSL kullandığını söylemişsin?
    Smile ADSL ne zamandır Türk Telekom ile aynı gruba bağlandı yada çağrı merkezleri ne zaman birleştirildi veya hizmet birimleri ne zaman birleştirildi???

Arkadaş konuşurken bile ağızdan çıkana dikkat edilmelidir ki sen yazarken kendin ile çelişiyorsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: amops2

neyse haklısın diyecem bende geçen evde kanserli biri varken kalkıp açtım lol u oynadım bi ara bana baktı dedim zaten gidicisin senlemi uğraşacam lol varken yani kimin hastası varken oyun oynamış onu bilmiyorum varmı böyle bir şeye kalkışan
    ha zaten 6 lwl olmuşsan oyunu bittiriyorsun 1v5 yaparsın en az 4 kill kalan 1 kişiyide 3 kişi keser rahat böyle yazıldığı gibi kolay olsaydı
    her heroyla 2v1 kasılması kolay değildir ya kendini feda edecen yada turrent i eğer 6-7 lwl kadar o 2 kişi turrnt kesmemişse bu garip işte kötu dahi olsa noob ta olsa 2v1 de hep kazana %51 le o 2 kişi olur buna emin ol
    ha adam oyun içinde kalkacak ben yemeğe gidiyorum siz surunun obaaaaa ben ben kendime sövdurmem bunuda uygulamam ve oyun dahi olsa diğer 4 kişi insandır
    şöyle olabilir oyunun başıdır biri çıkar 0-7 0-8 daha başta feed ler arkadaşlar ben dayanamıyorum bana musade dersin o zaman tamam
    yemek tabbi herkes için daha önemli ama ne zaman yemeğini yiyeceğini bilmiyorsa veya bilipte aman 10 dk oynarım gider sonra yemeğimi yerim diye oyun başlarsa hele afk ysa adam ottan nedenden dolayı yemek yiyeceğim ben hayatımda feed liyen adama kızmam bu bi oyundur herkes beceremeyebilir ama böyle nedenden dolayı ordaki 4 kişiye eziyet çektirecekse o adamın butun sulalesini sayarım ve o adamda bana hiçbir şey diyemez bunun herkeste uygular

Offtopic : Turrent demeyin artık şuna , turret işte çok mu zor oyundada turret yazıyor , biraz ingilizce bilende turret olduğunu anlar zaten.Belli bir kısım official forumda falan troll yapmak için söylüyor ama ciddi ciddi söyleyenler var cidden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vuraldesign

quote:

quote:

Burda Türk Telekom'dan şikayet etmişsin buna dayanarak birilerini suçlamışsın sonrada Smile ADSL kullandığını söylemişsin?
    Smile ADSL ne zamandır Türk Telekom ile aynı gruba bağlandı yada çağrı merkezleri ne zaman birleştirildi veya hizmet birimleri ne zaman birleştirildi???

Arkadaş konuşurken bile ağızdan çıkana dikkat edilmelidir ki sen yazarken kendin ile çelişiyorsun...

"Bildiğim kadarıyla" simile ın kendine özel bir ağı yok ttnet üzerinden sunmuyor mu hizmeti ?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.