Şimdi Ara

League of Legends Türkçe Dublaj Sanatçıları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
3
Favori
21.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nur subaşı zilean ve nautilusu nasıl seslendiriyor ya ?

edit: nur subaşı erkekmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BioManiac -- 18 Şubat 2013; 12:18:30 >
  • internette seslendirme ekibi mevcut hatırladığım kadarıyla nasusu başka biri seslendiriyordu lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dis ses murat kosova degil mi? Galiba trainingdeki dis ses o bayan.Corkinin seslendirme berbatti tipi gorunce adamin.

• Burada kimin kimi seslendirdiğini görebilirsiniz.
    League of Legends Türkçe Dublaj Sanatçıları
  • Dublaj tam anlamıyla başarılı değil bence. Azcık daha duygu katılmalı

• Simdi uykum var yazamamda rahat 25-30 pro seslendirmeci var orda.

• Garen'i kim seslendiriyor? Gerçekten en beğendiğim seslerden biri.

Oyundaki favorilerimden biri Nasus fakat ses, karakterle hiç uyumlu değil.

Edit: Şimdi gördüm yukarıdaki listeyi. Tolga Tibet ve Özgün Özdural favorilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arkedios -- 18 Şubat 2013; 13:14:02 >

• Videoda 1:45 ve 3:21'e bakın vehttp://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Karthus/Backgroundhttp://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Rengar/Background bu linklerdeki upon selection kısmını dinleyin. Yok hala seslendirmeler müthiş diyorsanız size reklam yapmanız için para veriyorlar falan demektir. Tamam aralarında çok güzel olanlar var da bir çoğunun berbat olduğu gerçeğini değiştirmez.

Bir de eleman ses sanatçısı yok benzetmeye çalışmaz bilmem ne demiş. Evet doğru olan o ama kardeşim bizde de kulak var, benzetilmeye çalışıp bok edildiği gayet ortada çoğu seslendirmenin.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Videoda 1:45 ve 3:21'e bakın vehttp://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Karthus/Backgroundhttp://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Rengar/Background bu linklerdeki upon selection kısmını dinleyin. Yok hala seslendirmeler müthiş diyorsanız size reklam yapmanız için para veriyorlar falan demektir. Tamam aralarında çok güzel olanlar var da bir çoğunun berbat olduğu gerçeğini değiştirmez.

Bir de eleman ses sanatçısı yok benzetmeye çalışmaz bilmem ne demiş. Evet doğru olan o ama kardeşim bizde de kulak var, benzetilmeye çalışıp bok edildiği gayet ortada çoğu seslendirmenin.

Ben mi çok zevksizim bilmiyorum ama ben beğendiğim çoğunu.

• Seslendirenler çok iyi ama çoğu yanlış champı seslendiriyo ve effect kullanımı kötü. Nasusun konuşmaya bak aristokrat ailenin piyanist çocuğu. Hiç umulmadık champtan umulmadık ses çıkıyor. Sesine uygun şeyleri seslendirmiyo çoğu. Bir de bazıları çok standart duygu yok, Jarvan Garen vs.
  • Seslendirmeleri iyi bulan sadece benim sanırım. Garen demaciaaaa diye bağırdığında baya gaza geliyorum

Ama LoL gerek orjinal gerek yabancı hiç bir şekilde HoN un seslendirmeleriyle yarışamaz
  • sejuaniyi kim seslendiriyor ki ? onun sesi her dublajlı yabancı filmlerde duydugum hepte minyon güzel kızların sesi
  • How about a magic trick?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalwrath -- 18 Şubat 2013; 15:45:25 >
  • Seslendirmeler olmamış diyen adamlar kaç tane türkçe dublajlı oyun oynadı acaba
  • Çok güzel konu tebrik ederim dostum.. Yalnız Nasus'u seslendiren Tolga Tibet.. Yanlış olmasın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutineer26

sejuaniyi kim seslendiriyor ki ? onun sesi her dublajlı yabancı filmlerde duydugum hepte minyon güzel kızların sesi

Elif Acehan
  • Lol un turkce seslendirmeleri oldukca basarili. Oynarken seslerde yavanlik olmuyor. Hatta bazi karakterler ingilizcesinden daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrahako

quote:

Orijinalden alıntı: Mutineer26

sejuaniyi kim seslendiriyor ki ? onun sesi her dublajlı yabancı filmlerde duydugum hepte minyon güzel kızların sesi

Elif Acehan

cevap gecte olsa gelmiş :D sonradan arastırıp öğrenmiştim dostum onu :) tesekkürler :)
  • gragas - bakugandaki maruço

• Jayce ve Corkide şok oldum. Evelynn ve Lissandrayı merak ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.