Şimdi Ara

League of Legends Türkçe Dublaj Sanatçıları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
3
Favori
21.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet seslendirmeler gayet iyi tabi bazıları dışında mesela en kötü bulduğum Syndra çok kötü seslendirlmiş mesela en iyi de Lux olmuş mesela Leblanc ve Vayne i seslendiren aynı kişi Nazan Diper. Leblanc ta ki sesi pek olmamış ama Vayne deki sesi olmuş bunun gibi birde dış sesi seslendiren Murat Kosova yerine Gülden Karaman olsaymış çok daha iyi olurmuş yani hem İngilizce deki gibi bi bayan sesi daha uygun olurdu Murat Kosava nın sesi gitmemiş Bence değişilmesi gerekiyor Gülden Karaman seslendirsin dış sesi bana göre birde mesela şimdiki yeni değişen sivirin sesini kesinlikle beğenmedim karakter aksine hırslı agresif ama seslendiren kişi sessiz konuşuyormuş gibi yani hiç hırslı değil ve hiçde uymamış sivire neyse artık... bu arada çok iyi seslendirme sanatçıları var bu inkar edilemez ayrıca işlerinde başarıyla ve gerçekten iyi yapıyorlar hatta bi kaç ses sanatçısı yazmak istiyorum aralarında benim bulduklarımda var ve sesleri çok iyi olan tabi bana göre.

özden ayyıldız
    rüzgar aksoy
    ahmet nasıroğlu
    alev sezer
    ali ekber diribaş
    gülden karaman
    bora sivri
    ender yiğit
    ercan demirel
    figen sümeli
    hakan akın
    hakkı ergök
    kerem kobanbay
    oya prosçiler
    sungun babacan
    ahmet taşar
    ali gül
    arda aydın
    aydoğan temel
    ayhan kahya
    barış özgenç
    berna başer
    bedia ener
    birtanem candener
    payidar tüfekçioğlu
    elif acehan
    zeki atlı

• Murat Kosovayı Unutmamak Gerek
  • http://www.youtube.com/watch?v=bp0IJzlNTws

Beyler ağzı yüzü ayrı oynuyo jayce abimizin
  • süper ya paylaşım için teşekkürler
  • Tsekkurler çoğu tanıdık sesler :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lucian var bir de Nam-ı değer Sungun Babacan tarafından seslendirilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magister Equitum -- 14 Kasım 2013; 21:48:32 >
  • Dış seste Murat Kosova müthiş, benim gibi hem basketbol hem de lol ile ilgilenen arkadaşlarda benimle aynı kanıdadır diye düşünüyorum
  • şu kendini beğenmiş konu sahibinin mesajları ne öyle ya ? Ayrıca Tr seslendirmeleri cidden kötü, sırf bu yüzden ingilizce oynamaya devam ediyorum oyunu tr'ye geçtim geçeli. Neyse şu elemanı da blokladım geçtim, polemiğe gerek yok, kendini beğenmiş bebe
  • quinn i kim seslendiriyor acaba? bakıp da bulamadıklarım arasında kendisi.
  • ahri mf fizz orjinalinden daha iyi olmuş gerisi çöp

(personal)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrbatu

şu kendini beğenmiş konu sahibinin mesajları ne öyle ya ? Ayrıca Tr seslendirmeleri cidden kötü, sırf bu yüzden ingilizce oynamaya devam ediyorum oyunu tr'ye geçtim geçeli. Neyse şu elemanı da blokladım geçtim, polemiğe gerek yok, kendini beğenmiş bebe

Profili gizli bir ergenin bana '' kendini beğenmiş bebe '' demesi inan beni ilgilendirmez.

Lütfen forumda yaşıtların, tanıdıkların falan varsa söyle onlar da bloklasın
  • Çok bilindik sesler seslendirmiş, ondan çok kaliteli bence...
  • Kha'Zixi kim seslendirmiş acaba en marjinal seslerden..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

quote:

Orijinalden alıntı: Prоwler

quote:

Orijinalden alıntı: JackGhosen

Seslendirmeler dandik olmuş diyenlere ülkenin en iyi seslendirmecileri

seslendirmenin iyi olabilmesi için benzemesi gerekiyor kaçı orjinaline benzemiş acaba? örnek olarak git almanca seslendirmesine bak.

Sen Türkiye'nin en iyi seslerini eleştireceğine önce gidip dublajın ne olduğunu öğren çocuk !

Dublaj sanatçıları sesin aynı olması için uğraşmaz, uğraşsa bile başarılı olamaz zira bu dünyada herkesin sesi farklı...

İyi bir seslendirmede karakterin tavrı taklit edilir, karakteri yaşayarak seslendirme yapabilirsin.

Ne yazık ki oyuna çocukların dolacağını iddia edenler henüz dublajın ne olduğunu bilmeden Riot Games'in yaptığı işi eleştiriyor.

Yazık !

Zedi seslendiren seslendirme sanatçısı bile değildi direk riot'un içindeydi nami ve teemo'dada öyle
    Ama çoğu seslendirme sanatçısı iyi seslendirmiş ona bişey diyemeceğim sadece yukardaki herolarda sesi kapatıyorum.
    Hem aksan taklit edemezsin dublajda çok saçma olur doctor who izleyenler bilir türkçe dublaj çıksa kim david'in aksanını taklit edecek güzel olurmuydu ? hayır bide göründüğü kadar kolay bir iş değil bu seslendirme olayı beğenmeseniz bile saygınız olsun.

• ThePsych0 T kullanıcısına yanıt
    bende söylüyorum %90 haksızsın gayet iy ve güzel artık yabancılara özenmeyi bırakın
  • Nasus'un sesi çok iyi. Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teemo . hayretler içerisindeyim şuan . burası çık gizil tmm mı .s .s
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.