Şimdi Ara

League Of Legends Oynamayı Engelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
13.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam beyler. bizim eleman bu oyunu bi aya yakın süredir oynuyor, adam sabah 6da yatıyor, öğlen 3te kalkıyor, yeterince sorunu yokmuş gibi bi de bu çıktı başımıza. iki sene üst üste sınıfta kalınca okuldan atıldı, açık liseye yazdırdık, beş dk çalışmadı öyle girdi sınava, şimdi de bu oyuna başladı nası bi bağımlılık yaptığını benden iyi biliyorsunuzdur. daha yeni başlamışken önlem alayım diyorum. soruma gelecek olursak bunun odasında kendi bilgisayarı var şimdi öyle bi şey yapmam lazım ki bu oyuna giremesin, girse de bağlanamasın ama benim bi şey yaptığımı da fark etmesin. var mıdır bunun bi yöntemi? şimdiden teşekkürler.

edit: bu oyun hakkında hiç bi bilgim yok anlayabileceğim terimler kullanırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 7 Şubat 2014; 0:05:13 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

League of Legends Oynamayı Engelleyen Sorunların Çözümü

League of Legends (LoL) oyununu oynamada sorun yaşıyorsanız, oyununuzun engellenmiş olması muhtemeldir. Bu sorun, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir ve çözümü için farklı adımlar izlenebilir.

Eğer LoL oyunu engellenmişse, bunu çözmenin birkaç yolu vardır. Öncelikle, bilgisayarının ağ bağlantısını kontrol etmelisin. İnternet bağlantının aktif olduğundan ve LoL sunucularına erişebildiğinden emin ol. Ayrıca, güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımının LoL'e erişimi engellemediğinden emin olmalısın.

Bazı durumlarda, LoL engel kaldırma işlemi için ek adımlar gerekebilir. Oyun dosyalarının bozuk olması veya oyunun son sürümünün yüklü olmaması gibi sorunlar, LoL'ün engellenmesine neden olabilir. Bu durumda, oyun dosyalarını onarmalı veya oyunu en son sürüme güncellemelisin.

Eğer yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, LoL destek ekibiyle iletişime geçmeyi denemelisin. Destek ekibi, oyunun engellenmesinin nedenini belirlemene ve sorunu çözmene yardımcı olacaktır.

LoL engel kaldırma işlemi için kullanabileceğin ek kaynaklar arasında resmi LoL destek forumları ve topluluk destek grupları bulunur. Bu kaynaklarda, diğer oyuncuların yaşadığı sorunlara ve çözümlerine ilişkin bilgiler bulabilirsin.

Unutma, League of Legends'ı oynamayı engelleyen sorunları çözmek için, sorunun nedenini doğru bir şekilde belirlemeli ve uygun adımları izlemelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Oyununa denk gelmeye çalış sürekli öl veya mkjogo denilen programı indir jungle timeri açtırt sonra şikayet et banlansın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • girecek olan çocuk her türlü girer , format atması çok mu zor bilgisayara sanki. modemin ayarlarını kurcalarsan lolün ip sini engellersin falan dicemde bende bilmiyorum o işleri . firewall da kurulabilir ama maliyetli olur.
  • Rapid Step kullanıcısına yanıt
    belki de hevesini kırmak lazım. ama nasıl
  • mustafa karsli ki�isel web sayfas�
    Windowsda Program Engelleme (Uygulama Kısıtlama) | Mustafa KARSLI - Bilişim Teknolojileri Öğretmeni
    http://www.mustafakarsli.com/makale/37/Bilisim-Teknolojileri/Windowsda-Program-Engelleme-Uygulama-Kisitlama.html

• hocam dedigim gibi, benim bi şey yaptıgımı anlamamalı. yoksa ergen damarı tutar daha çok oynar.
  • yönetimsel araçlardan yapılıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    League Of Legends Fps Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • LoL iplerini modemden engellersen anca öyle.

• TR serverinde bi dereceli oyun atsın bırakır zaten :D Şaka maka league of legends desteke bi mesaj at istersen hesabı banlayın diye belki cevap çıkar
  • Elemanı takip et teamfightta iken (kendini belli eder en heyecanlı anında ) çek modemin fişini gg ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

hocam dedigim gibi, benim bi şey yaptıgımı anlamamalı. yoksa ergen damarı tutar daha çok oynar.

89' doğumlusunuz ve ergen çocuğunuz mu var ben mi yanlış anlıyorum Bu olayın başka çözümü de dediğiniz gibi heves kırmak ancak hiç kolay değil...

• hesap banlama vs kesin çözüm değil bu gene bağlanır. ama bu ip engelleme olayı kulağa hoş geliyor bak
  • @Man Down
    Internet sagliyicisinin cocuk kilidimi ne bunun gibi biseyi oluyor. Ordan oynun sitesini engellemen yeterli oluyordu yanlis hatirlamiyorsam. Boyle bir yontem var ancak oyunun sitesini engelleyince olucagindan emin degilim.

• bilgisayardan olacak birşey yok,bence bilgisayarı içten çökertin(bayaa vurmalı kırmalı felan ama dıştan anlaşılmasın)sonra küçük notebook gibi bişey alın masaüstü alamam diyerek,notebookta oynayamaz zaten.gerçi hala internet kafelere gidebilir :P
  • çocuk değil, kardeş :/

@Stay With Me

hocam çocuk kilidi yapsam dahi kilitlendigini falan anlar, daha sessiz sedasız önlemler lazım bana. modemden ip engellersem gene çocuk kilitinden daha sağlam geldi kulağa.
  • Nasos Pls kullanıcısına yanıt
    geçen yaz garsonluk yaptı bu, parayı yemesin diye kendi ellerimle bilgisayar topladım, forumda konusu dahi duruyor. keşke bıraksaydım yeseymiş

dedigim gibi bana bağlanmayacak bi sorun çıkartmam lazım ergenliğin sınırlarını zorluyor çünkü.
  • TTNET Aile Koruma Şifresi ile çocuğumun İnternet üzerinden online oyun oynamasını engelleyebilir miyim?
    TTNET Aile Koruma Şifresi ile İnternet üzerinden yaygın olarak oynanan bazı oyunların oynanamamasını sağlayabilirsiz. Bunun için; uygulamanın yönetim ekranında 'İnternet Oyunları' butonuna tıklayın ve açılan pencerede izin vermek istemediğiniz oyunların yanındaki işareti kaldırın. ​
    @Man Down

Dostum bu sistem daha saglam oyna girdiginde play tusu aktif olmuyor.
    Çocuğum engellenen bir siteye girmeye çalıştığında ne ile karşılaşacak?
    Çocuğunuz filtrelediğiniz/engellediğiniz sitelere girmek istediğinde bir uyarı mesajı ile karşılaşacak ve bu içeriğe erişimi engellenecektir. Mesajın içeriğinde hangi siteye erişmek istendiği ve ne tür içerik nedeniyle engellendiği belirtilmektedir. Yönetim ekranında sağ üstte bulunan seçenekler yardımıyla engelleme durumunda programın nasıl davranacağını seçmeniz mümkündür. Dilerseniz engelleme sebebinin hangi tür içerik olduğunun belirtilmemesini seçebilirsiniz. Çocuğunuzun engelleme ekranını hiç görmemesini isterseniz boş bir sayfa gösterilmesini ya da otomatik olarak sizin önceden seçeceğiniz zararsız bir siteye yönlendirilmesini seçmeniz mümkündür.​

Al bunu 404e yonlendir yapabilirsen biliyorsan. Yada 404 verecek bir olu siteye yonlendir lolun sitesini oyna giremeyince oynun sitesine girip bakabilir buda seni ele verir. Yada oyundan bir dosya sil suan bakamiyorum hangi dosyanin oynamasini engelliyecegini ama bulabilirsin. Hatta dosya silmeden locale diye not defterinin icini bile silmen yeterli olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stay With Me -- 7 Şubat 2014; 0:28:41 >

• Ya en iyisi git oynarken kapat bilgisayarını ergen damarı falan da tutarsa sağdan yapıştır bi tane bak bir daha oynayabiliyor mu ..
  • vurmalı kırmalı aşamayı aştık biz, fayda etmiyor. acıyorum artık kıyamıyorum.

@Stay With Me
    tamamdır hocam aklımda bu eyvallah
  • Hocam en iyisi anlayacağı yönden fazla baskı yapmadan konuşmak en iyisi onun gelecekte başına neler gelebileceğinden kısacası ikna etmede olabilir ama zor da bu yaş için
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.