Şimdi Ara

League of Legends Sohbet Sorunu Çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Videoda sizler için anlatmaya çalıştım , umarım yardımcı olabilmişimdir.
    Adımlar ve gerekli linkleri youtube açıklamasında bulabilirsiniz.

Fixer linki :https://drive.google.com/file/d/0B8Y20gdEMemgZ3RaZUdyWjFYcTA/edit?usp=sharing

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elitearmyLeader -- 16 Haziran 2014; 1:29:14 >

• Bu adımlar bende işe yaramadı bir çoğunu denemiştim zaten şöyle ufak birşey var westte chat var tr de yok.Muhtemelen sistemsel bir hata bozmuşlar chati dsşanfasşn .Beklemekte fayda var pc mizi firewallumuzu kurcalayana kadar.
  • Bu gece bende de var sorun. İşe yaramadı.
  • birşeyler denemiş anlatmışsın eline sağlık ama alakası yok
  • Demek ki herkeste durum farklı facebook sayfam üzerinden herkese yardımcı olmaya çalışıyorum sorunu çözmek adına ,
    yöntemi kullanarak sohbeti açan arkadaşlar var , açamayan arkadaşlar var. Buradayım herkese yardımcı olmak için her zaman olduğu gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elitearmyLeader -- 16 Haziran 2014; 1:51:38 >
  • Sorun Riot kaynaklı. Chat sunucularına saldırı olmuş. Yarını bekleyin.
  • Aynı sorun arkadaşta var bende yok çok garip.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    League Of Legends Fps Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynı hata bendede var hepsini yaptım olmadı
  • Malesef hiç birisi işime yaramadı
  • sabah saatlerinde bendede olmuştu oyunu normal kapayıp yani yukardan çarpıya basıp oturum kapatılıyor diyip çıkıp girdim düzeldi bazen o yazıya iptal diyip veya direk aşağıdan sağ tıklayıp kapat diyip veya görev yöneticisinden kapattığımda yani normal çıkış yapmadığımda oluyor sonra böyle yapınca düzeliyor videoyu izlemedim bu varsa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.