Şimdi Ara

League Of Legends Mikrofon Desteği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
3.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Lütfen bu öneriye kulak asalım yardımcı olalım. Sizde Gelin sizde önerinizi eksiklerinizi paylaşıp yardımcı olun. Bu bizim için büyük bir adım olacaktır, Teşekkürler.

Linkteki Konuya yorum yapmayı ve oylamayı unutmayınız.

Mikrofon Öneri Konusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BughotfixGG -- 18 Ekim 2012; 3:36:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yurdusar

Merhaba Arkadaşlar Lütfen bu öneriye kulak asalım yardımcı olalım. Sizde Gelin sizde önerinizi eksiklerinizi paylaşıp yardımcı olun. Bu bizim için büyük bir adım olacaktır, Teşekkürler.

Mikrofon Öneri Konusu

asla böyle birşey gelmesişni istemem millet birbirine bağırarak saydırır vede çok saçma bir olay olurki zaten konuşmak isteyne skype vb programları kullanarak konuşurki bence saçma bir olay

• quote:

Orijinalden alıntı: DEVILYN

quote:

Merhaba Arkadaşlar Lütfen bu öneriye kulak asalım yardımcı olalım. Sizde Gelin sizde önerinizi eksiklerinizi paylaşıp yardımcı olun. Bu bizim için büyük bir adım olacaktır, Teşekkürler.

Mikrofon Öneri Konusu

asla böyle birşey gelmesişni istemem millet birbirine bağırarak saydırır vede çok saçma bir olay olurki zaten konuşmak isteyne skype vb programları kullanarak konuşurki bence saçma bir olay

Peki solo olarak girdiğinde iyi olmaz mı takımdaki diğer kişilerle iletişim kurman?

• quote:

quote:

Mikrofon Öneri Konusu

Bunun için konuda - yi belirttim mute atarak engelleyebilirsiniz hiçde zor birşey değil hatta rapor bile edebilmeside cabası skype gibi programlar bağımsızdır.

• quote:

quote:

quote:

Mikrofon Öneri Konusu

Bunun için konuda - yi belirttim mute atarak engelleyebilirsiniz hiçde zor birşey değil hatta rapor bile edebilmeside cabası skype gibi programlar bağımsızdır.

Rapor etme olayında nasıl kanıtlanacak olay adam bütün maçın kaydını dinleyemez ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

quote:

quote:

quote:

Mikrofon Öneri Konusu

Rapor etme olayında nasıl kanıtlanacak olay adam bütün maçın kaydını dinleyemez ya.

lol recorder diye bir program var onun sayesinde oyunda tüm kayıtları tutar chat mikrofon gibi ve bunun boyutu 5mb den yukar çıkmaz o record dosyayı rapor edebiliriz yani.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mikrofon Öneri Konusu

lol recorder diye bir program var onun sayesinde oyunda tüm kayıtları tutar chat mikrofon gibi ve bunun boyutu 5mb den yukar çıkmaz o record dosyayı rapor edebiliriz yani.

Şimdi hocam lol recorderin mantığı şu.

bu oyun kodlardan oluşuyor. Lol recorder oyundaki kodlarlı kullanarak senin ne yaptığını belirliyor.

Mesela " rengar recall time 23.22" bunu yazdığı zaman sen recall atıyorsun. o yüzden 5m ı geçmiyor oyun boyutu.

Ama sen Olayın içine ses kaydını sokarsan 1 gb i bile bulur oyun dosyasının boyutu.

Bence adamlar koymadıysa bi bildikleri vardır .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    League of Legends - GPU Error
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unseen Predator

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mikrofon Öneri Konusu

Şimdi hocam lol recorderin mantığı şu.

bu oyun kodlardan oluşuyor. Lol recorder oyundaki kodlarlı kullanarak senin ne yaptığını belirliyor.

Mesela " rengar recall time 23.22" bunu yazdığı zaman sen recall atıyorsun. o yüzden 5m ı geçmiyor oyun boyutu.

Ama sen Olayın içine ses kaydını sokarsan 1 gb i bile bulur oyun dosyasının boyutu.

Bence adamlar koymadıysa bi bildikleri vardır .

Haklısın Ama 1 GB Bulması İmkansızdır ama madem Böyle Oyunda Bas Kaydet sistemi eklenirse daha iyi olur böylece kısayoldan daha tasarruflu anlaşılır.

• Gerek yok böyle bir sisteme.İsteyen skype ile konuşuyor.
  • Ben müziğimi dinlemek isterim. Sonra junglerım mikrofonun nerde niye dinlemiyorsun gank atmıycam tarzı şeyler yazarsa da katlanamam.
    Ayrıca westte oynadığım için premate giren almanların fransızların anlamadığım dillerini dinlemenin bi faydası olmayacak. Çok aksanlı konuşan ingiliz kankilerim kill verince oooo kill alınca aaaa demelerini de dinlemenin bi faydası olmayacak. Oyuna girerken türk var mı la yazanları da unutmamak lazım. Ha bir de ince ve seksi bir tonla konuşan yüzünü görmeden elinde xbox kolu, üzerinde lise kıyafetiyle hayal edilen bayanlara give me your skype tarzı muhabbetleri de dinlemek istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snshyn

Ben müziğimi dinlemek isterim. Sonra junglerım mikrofonun nerde niye dinlemiyorsun gank atmıycam tarzı şeyler yazarsa da katlanamam.
    Ayrıca westte oynadığım için premate giren almanların fransızların anlamadığım dillerini dinlemenin bi faydası olmayacak. Çok aksanlı konuşan ingiliz kankilerim kill verince oooo kill alınca aaaa demelerini de dinlemenin bi faydası olmayacak. Oyuna girerken türk var mı la yazanları da unutmamak lazım. Ha bir de ince ve seksi bir tonla konuşan yüzünü görmeden elinde xbox kolu, üzerinde lise kıyafetiyle hayal edilen bayanlara give me your skype tarzı muhabbetleri de dinlemek istemiyorum.

1. Kalıcı Muteleyebilirsin
    2. Her ülkede değil sadece kendi ülkesine ait olan sunucuda olması örnek türkiye,brezilya gibi
    3. skype tarzı bağımsız programlar benim kastım solo oynayanlar için

• ben karşıyım bu olaya yazınca anlamayan adam konuşunca hiç anlamaz net kafedeki bebeler kafanızı şişirir
  • mute falan filan olmaz. konuşmak isteyen ts den konuşur. ben ts sahibiyim illa konuşmak istersen vereyim adresi arkadaşlarını da getir oynarken konuş.. hele hele dillerini bilmediğim insanlarla nası konuşalım. hele hele bir türk ile abooooo :D yazı yazarken anlaşamadığım adamla konuşarak neler kim bilir. açıkça 13 15 yaşında biriyle muhattap olmak istemem.. öle bir niyetim olsa gider net kafede oynarım. bence oldukça gereksiz
  • Mute olayı varsa iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Linkteki Konuda belirttiğim gibi 1 ay içinde bütün küfürbazları ve gürültü yapanları mutelersiniz ki geriye sadece tertemiz bir oyun kalır böylece sizin özlemiş olduğunuz sesli sohbet tadını çıkarabilirsiniz ama sadece sabır meselesi gerekir.
  • Server maliyetlerini inanılmaz arttırır. Bu oyun her makinenin bir dedicated server olduğu CS değil.

Ayrıca Tribunal sistemi ne olacak? Millet oturup ses kaydı mı dinleyecek. Riot asla böyle bir şey yapmaz.

Boşuna uğraşmayın.
  • Dota2de de var tüm replayler voice chatle birlikte kaydediliyor. Report seçeneklerinde voice abuse var, onlar direk ban yiyor. Riot pls

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutlaka olmalı hele ki böyle bir oyunda. Sonuçta böyle bi sistem oldumu istediğiniz kişiye mute atma şansınız olucak. Ayrıca tr sunucusunda ergenlerin mikrofon üzerinden kavga etmeleri baya eğlenceli olur biraz gülerim. Ben evet diyorum !
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

Server maliyetlerini inanılmaz arttırır. Bu oyun her makinenin bir dedicated server olduğu CS değil.

Ayrıca Tribunal sistemi ne olacak? Millet oturup ses kaydı mı dinleyecek. Riot asla böyle bir şey yapmaz.

Boşuna uğraşmayın.

riot asla böyle birşey yapmaz diye birşey yok nasıl mı? şimdi örnek olarak bir ingilizce olarak lol amerika forumuna açacağım konu 500 + alırsa ve 300 den fazla yorum olursa ki anında yaparlar bu derece de yani emin ol.
  • Cok cok onceden bu konu ile ilgili Riot un zaten bir calismasi var idi. Belki unutuldu belki de henuz hazir olmadigi icin hala beklemedeyiz. Ama sesli iletisim icin Riot ugrasiyor diyebilirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.