Şimdi Ara

League Of Legends Küfür Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi günler öncelikle. Lütfen yazımı okuyun.

Yaklaşık 2 yıldır lol oynuyorum. West'te başladım tabiki. Herşey çok güzel gidiyodu taa ki TR serverine geçene kadar. 1 yıl civarı falanda TR'deyim. Asıl önemli soruna geçelim. Ya beyler bu İnsanlar neden küfür ediyolar sürekli ? Yahu şampiyon seçiyoruz adam başlıyor A*k evladı solo benim, lan or**pu çocugu yok ben midim, lan babannesi ka**r İLK BEN DEDİM! vs. vs.. Her oyuna başladığımızda adamlara 'Nolur Küfürsüz Oyun Olsun Beyler Ben Supp alırım' diye yalvarıyorum daha dakika 1 adamın bana cevabı 'Sus lan O.. Cocuğu'.. Yahu ben ne dedim abi sana.. Küfürün kime yararı var. Sen küfür ettikçe takım arkadaşın daha kötü oynuyo bu kesin bişey.

Genelde Support oynuyorum. Leona , Alistar , thresh vs. vs.. En kötü oyunumda 15 asist oluyo genelde. Yine bi oyunda 0/2/25 gidiyorum 'Ulan sen nasıl suppsun köpek bana fener atmadın' diyolar. Yahu insanlık hali atamadık feneri işte noldu yani hata yapamazmıyız. Ben biyerlerimi yırtıyorum Adc kill alsın diye adam 2 kill alıyo 3.sünüde ben aldım kaçıcaktı yoksa. Başladı Adc bana sövmeye. Bana söylediği şeye dikkat 'Ulan senin kadar şerefsiz supp görmedim kill'i neden bırakmıyosun lan **' Ya sabır be kardeşim sana 14 kill aldırdım. Takıma oyun kazandırıyorum bana sövüyolar. Sövmelerini geçtim size yemin ediyorum adam bana kill'im yok diye sövüyor. Supportum la ben SUPPORT. Tabi ben cevap vermiyorum böyle insanlara. Ama ne yalan söyliyim takıma yaptığım o kadar katkıdan sonra biriside çıkıpda 'Helal sana iyi suppsun' demiyor. Çünkü bizim bazı insanlarımız Egoist olduğu için kimseyi övemiyolar. Yahu hadi bana iyi supportsun deme tamam ama Küfür'de etme be abi.

Herkes çuvallar bazı oyunlarda. Adam iyi gününde değildir hata yapar yani. Sen küfür ettikçe arkadaşın dahada kötü oynıcak. Çok çok nadirde olsa arada efendi insanlar geliyo o zaman oyunun tadı çıkıyo işte. Örn: Adam Vayne oynuyo bende Alistar. Adamın ilk oynayışıymış. dk 14 falan vayne habire ölüyo. İlk oynayışı sonuçta. Neyse oyunu 32-9 yeniliyoruz. Ama kimsede küfür yok herkes efendi. Ben 'Vayne kardeşim sorun yok toparlarız' falan diyorum. Karşı takım bizi küçümseyip başladı kule altına girmeye. Vayne,Kha ve Heimer'de biraz toparladı. Sonra Dk 40'gecti diye hatırlıyorum. Adamları Baronda yakaladık O hiç Vayne oynamamış adam Penta attı ve oyunu aldık. Yani beyler şimdi düşünün Takım olarak bu adama başta küfür etseydik yenilecektik. İşte bu KELEBEK ETKİSİ. Bu küfür olayı bu kadar önemli işte siz farketmesenizde! Bunun gibi Onlarca oyuna şahit oldum. Bu sadece bir örnek.

Sizden Ricam Ne Olursa Olsun KÜFÜR ETMEYİN! Yenilsenizde Adam Gibi Yenilin!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarmonicaMan -- 5 Mart 2014; 11:57:09 >

• Mute :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pala5841

Herkese iyi günler öncelikle. Lütfen yazımı okuyun.

Yaklaşık 2 yıldır lol oynuyorum. West'te başladım tabiki. Herşey çok güzel gidiyodu taa ki TR serverine geçene kadar. 1 yıl civarı falanda TR'deyim. Asıl önemli soruna geçelim. Ya beyler bu İnsanlar neden küfür ediyolar sürekli ? Yahu şampiyon seçiyoruz adam başlıyor A*k evladı solo benim, lan or**pu çocugu yok ben midim, lan babannesi ka**r İLK BEN DEDİM! vs. vs.. Her oyuna başladığımızda adamlara 'Nolur Küfürsüz Oyun Olsun Beyler Ben Supp alırım' diye yalvarıyorum daha dakika 1 adamın bana cevabı 'Sus lan O.. Cocuğu'.. Yahu ben ne dedim abi sana.. Küfürün kime yararı var. Sen küfür ettikçe takım arkadaşın daha kötü oynuyo bu kesin bişey.

Genelde Support oynuyorum. Leona , Alistar , thresh vs. vs.. En kötü oyunumda 15 asist oluyo genelde. Yine bi oyunda 0/2/25 gidiyorum 'Ulan sen nasıl suppsun köpek bana fener atmadın' diyolar. Yahu insanlık hali atamadık feneri işte noldu yani hata yapamazmıyız. Ben biyerlerimi yırtıyorum Adc kill alsın diye adam 2 kill alıyo 3.sünüde ben aldım kaçıcaktı yoksa. Başladı Adc bana sövmeye. Bana söylediği şeye dikkat 'Ulan senin kadar şerefsiz supp görmedim kill'i neden bırakmıyosun lan **' Ya sabır be kardeşim sana 14 kill aldırdım. Takıma oyun kazandırıyorum bana sövüyolar. Sövmelerini geçtim size yemin ediyorum adam bana kill'im yok diye sövüyor. Supportum la ben SUPPORT. Tabi ben cevap vermiyorum böyle insanlara. Ama ne yalan söyliyim takıma yaptığım o kadar katkıdan sonra biriside çıkıpda 'Helal sana iyi suppsun' demiyor. Çünkü bizim bazı insanlarımız Egoist olduğu için kimseyi övemiyolar. Yahu hadi bana iyi supportsun deme tamam ama Küfür'de etme be abi.

Herkes çuvallar bazı oyunlarda. Adam iyi gününde değildir hata yapar yani. Sen küfür ettikçe arkadaşın dahada kötü oynıcak. Çok çok nadirde olsa arada efendi insanlar geliyo o zaman oyunun tadı çıkıyo işte. Örn: Adam Vayne oynuyo bende Alistar. Adamın ilk oynayışıymış. dk 14 falan vayne habire ölüyo. İlk oynayışı sonuçta. Neyse oyunu 32-9 yeniliyoruz. Ama kimsede küfür yok herkes efendi. Ben 'Vayne kardeşim sorun yok toparlarız' falan diyorum. Karşı takım bizi küçümseyip başladı kule altına girmeye. Vayne,Kha ve Heimer'de biraz toparladı. Sonra Dk 40'gecti diye hatırlıyorum. Adamları Baronda yakaladık O hiç Vayne oynamamış adam Penta attı ve oyunu aldık. Yani beyler şimdi düşünün Takım olarak bu adama başta küfür etseydik yenilecektik. İşte bu KELEBEK ETKİSİ. Bu küfür olayı bu kadar önemli işte siz farketmesenizde! Bunun gibi Onlarca oyuna şahit oldum. Bu sadece bir örnek.

Sizden Ricam Ne Olursa Olsun KÜFÜR ETMEYİN! Yenilsenizde Adam Gibi Yenilin!

Çok haklısın arkadaşım bende her zaman tr serverında oynarken küfürsüz saygılı e yardımlaşmadan oynayalım arkadaşlar diyorum bazen dinliyorlarlat bazen de boş konuşma sus deyip devam ediyorlar bende birşey demiyorum onların yaptığını yapmamak için cidden sizin gibi saygılı dürüst arkadaşlarla oynamak çok isterim.
    Daha yeni başladım ama kötüyüm biraz geliştirdikten sorma sizin gibi seviyeli oynayan arkadaşlarla oynamak isterim :)

• fearlest1 F kullanıcısına yanıt
    Hocam o geçici bir çözüm. Adamı Mute'ledin diyelim takımla iletişimi nasıl kuracaksın ? Lütfen komik olmak için yorum yapmayın.
  • hep söylüyorum artık ben yoruldum o tribunal gelmeden bu server düzelmez. o yüzden şimdilik /mute all
  • LifeRadio kullanıcısına yanıt
    Hocam yeni başladıysanız çok sabırlı olmanız gerekiyo. TR'de hevesinizi kıracak sadece küfür etmek için oynayan binlerce iğrenç insan var. Eğer varsa tanıdıklarla oynamanızı tavsiye ederim. Biz saygımızı koruyalımda bırakalım onlar küfür etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theturx

hep söylüyorum artık ben yoruldum o tribunal gelmeden bu server düzelmez. o yüzden şimdilik /mute all

aynen öyle tribunal lazım acil gelse zaten kimsenin totosu yemez küfür etmeye 9 report = ban
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    League Of Legends Fps Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Report thresh 0/4 oynuyo noob demişti biri ben support oynarken

• Oyuna girer girmez herkese mute atiyom np

• quote:

Hocam o geçici bir çözüm. Adamı Mute'ledin diyelim takımla iletişimi nasıl kuracaksın ? Lütfen komik olmak için yorum yapmayın.

Komik olmak için yorum atmadım kardeşim sana gelen takımın hepsimi küfür ediyo her oyunda yapma allah aşkına asıl sen komik olma...

• Sen gel takıl bizle bizim maçlarda küfür olmaz zaten support arıyorduk Oyun için ID yazarsın ya da PM atarsın eklerim akşam.
  • quote:

Hocam yeni başladıysanız çok sabırlı olmanız gerekiyo. TR'de hevesinizi kıracak sadece küfür etmek için oynayan binlerce iğrenç insan var. Eğer varsa tanıdıklarla oynamanızı tavsiye ederim. Biz saygımızı koruyalımda bırakalım onlar küfür etsin.

Şimdilik 1-2 kişi tanıyorum oda oyun içinden zaten o kadar dediğin gibi bari biz koruyalım saygımızı

• asla cozulmicek bir sorun bence

• Artık en ufak çocukça konuşana , haksızken küfredene hemen mute atıyorum , huzur buldum.

Dün sup kaldı annie aldım yanımda ezreal var , oyuna girdim ilk lafı "Allah'ın var mı ?" ne diyosun filan dedim bişeyler saçmaladı , muted dedim pinglerle anlaşırız dedim.Adam üstüme ping abandı sinirden.Mis gibi oyunumu oynadım sonra oh.
  • oyun içi sinyal sistemi yeterli anlaşmak için.sinyal at bişi diyosan de mutele adamı keyfine bak.
  • fearlest1 F kullanıcısına yanıt
    Günde 5 oyun atıyosam sana yemin ediyorum 4'ü full küfür kardesim.
  • Çok doğru konuşmuş arkadaş bende hiç anlam veremedim takımında oynayan birlikte oynadığın adama neden küfür edilir ?
  • Ben hiç champ seçme esnasında konuşmuyorum, hepde sup yada Jung kalıyor en sonda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alış ya da mute at. Çok yazan olursa mute ,yoksa yaratıcı küfürleri okuyorum. Güzel oluyor. Gerçi küfreden sayısı azaldı. Yükseldikçe azalıyo.
  • birisi özet geçsin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.