Şimdi Ara

League of legends'da mouse'un etkisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler türkiye diamond euw plat düzeyinde oyuncuyum (fidırlar olmasa elmas!)
    mouse sağ tuşu iyi çalışmıyor çok basınca tıklıyor falan ayrıca kalitesiz çok fazla etki ediyorsa 200 tl ye kıyıp steelseries rival alıcam
    fikirlerinizi alayım

• Dostum fare önemli bu oyunda fakat ben clasic x7 black kullanıyorum yani öyle abartma bence ortalama bi farede iş görüyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok fazla etkisi yok eline oturması daha iyi orta fiyatlı eline oturan uzun süre gidebilecek bir mouse alman yeterli
  • Rival yerine sensei ye goz atin

• Ele oturması ve konforu ile rahatlatır oynarken. Onun dışında belki adc iken kite yaparken sensör kalitesiyle missclick yapmanızı engeller. Ama fps oyunlarında büyük fark yaratıyor. Özellikle aim başarınız artıyor.
    Bu arada rival için pek iyi yorumlar görmedim. Ürün kalitesi iyi değilmiş. Genel olarak sağ baş parmak kısmındaki kauçuk kısım çok kolay aşınıyormuş. Ayrıca amazonda geçen hafta 30$'a satılıyordu. Şuan ie 45$.
  • razer deathadder 2013-chroma ikisine bak derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disclosure X

Rival yerine sensei ye goz atin

Rival>sensei

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lolde mouse için çoğu kişi deathadder diyor ama sen bilirsin steelseries in mouseları benim elime küçük geliyor
  • Ergonomik olarak hangisi iyi geliyorsa onu kullan. Çok büyük farklar yok ekipmanlara arasında, tepkime süreleri vs gibi durumlar ancak FPS oyunlarında çok aşırı gerekiyor.
  • duzgun 20 liralik markali bir mouse isini gorur

• Dia arkadaslarimdan hicbirinde 30 tlyi gecen mouse yok.fps oynamadiktan sonra mouse onemsiz

• Gidip mouseyi eline alacaksin. Hangisi eline oturuyorsa onu sececeksin. Bu is markayla olmuyor adamlar her el tipi icin üretiyorlar.

Ayrica sizin stiliniz hangisi? Bunlar çok önemli bu ise deger veriyorsan.

League of legends'da mouse'un etkisi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.