Şimdi Ara

LcWaikiki 50 adet Telli maske 45 TL (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
8
Favori
38.505
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lcw sevkiyat için tarih vermiyor. Ben 8 mayısta sipariş vermiştim. Bayrama bile yetişmeyebilir diye yazmışlar sitelerine. size ne kadar sürede geldi. İptal edebiliyor muyuz siparişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gcanturk -- 12 Mayıs 2020; 19:17:7 >
  • Ben de 8 Mayıs’ta sipariş ettim, seninki yetişir ancak internette herkes beğenmiyormuş gibi davranmasına rağmen ben sipariş ederken siteye 60 kişi bakıyordu. Sonradan anlık 1400 kişinin baktığını gördüm ve telli maskeleri bitirmişler. Bu millet enteresan gerçekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende hiç maske yok.. bayramdan sonraya kalacaksa iptal edelim.. iptal için MH'ni mi arıyoruz ???
  • :Fatih: kullanıcısına yanıt
    tabiki haber ederim sende yazarsan sevinirim

• 8 Mayıs maske içerikli siparişimin az önce gelen mesaj ile nihayet kargoya verildiğini öğrenmiş bulunuyorum. Benim gibi sipariş veren arkadaşların bilgisine...
  • Yurtdışı na maske satışı serbest bırakıldı. İki güne stok Yok yazar hepsi dışarıya daha pahalı satılıyor sonuçta. Almak lazım 1-2 paket.

• 8 Mayıs maske içerikli siparişimi sevk etmişler
  • mağazalarda varmı giden oldumu
  • Sağlık sektöründeyim, mart ayının ilk haftalarında en son sipariş verdiğimde kutusu yani 50 adet maske kdv dahil 7,55 TL idi, aylık alım sayımız 3 kutu, faturasını bile gösterebilirim, şu anki fiyatlar çok fahiş, hadi olsun 10 TL bir kutusu, bu nedir anlamış değilim. Bizler daha çok mağdur olduk fahiş fiyatlardan dolayı

• Gittim eczane den 50 tl ye 50li telli maske aldım. Paparakart ile ödedim. 25 tl anında iade yattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merhaba27 -- 15 Mayıs 2020; 2:3:18 >
  • Benim 7 mayısta sipariş verdiğim maskeler geldi ateş üfleme testi yaptım söndüremedim ama barkodu ürün takip sistemine okuttum kayıtlı değil

LcWaikiki 50 adet Telli maske 45 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SantiagoMunez25 -- 16 Mayıs 2020; 14:54:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bunlarinda devlet den farki yok.
    10 gune yakin oldu siparis vereli hala gelmedi
    Aras kargo denilen rezil firmaya vermisler 3 gundur tek hir hareket bile yok

• quote:

Orijinalden alıntı: narcose

Sağlık sektöründeyim, mart ayının ilk haftalarında en son sipariş verdiğimde kutusu yani 50 adet maske kdv dahil 7,55 TL idi, aylık alım sayımız 3 kutu, faturasını bile gösterebilirim, şu anki fiyatlar çok fahiş, hadi olsun 10 TL bir kutusu, bu nedir anlamış değilim. Bizler daha çok mağdur olduk fahiş fiyatlardan dolayı
    Devlet 1 tl diyorsa doğrudur. Sonuçta devlet babadır. Bizi düşünür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 16 Mayıs 2020; 14:58:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: narcose

Sağlık sektöründeyim, mart ayının ilk haftalarında en son sipariş verdiğimde kutusu yani 50 adet maske kdv dahil 7,55 TL idi, aylık alım sayımız 3 kutu, faturasını bile gösterebilirim, şu anki fiyatlar çok fahiş, hadi olsun 10 TL bir kutusu, bu nedir anlamış değilim. Bizler daha çok mağdur olduk fahiş fiyatlardan dolayı
    Hukumetimiz boyle uygun gordu yapacak birsey yok
    25 kurus bile fazla idi bence 1 lira yaptilar
    Elbet o sandik onunuze gelecek birse gerekeni yapariz

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Bunlarinda devlet den farki yok.
    10 gune yakin oldu siparis vereli hala gelmedi
    Aras kargo denilen rezil firmaya vermisler 3 gundur tek hir hareket bile yok
    ben de başka bir firmadan aldım hocam, yurtiçi kargoya vermişler. dün teslim etmediler, sokağa çıkma yasağı olduğu bugün beni evde bulamamışlar
  • Lcwdan almış olduğum maskeler geldi. Daha önce ücretsiz dağıtılanlardan farklı olarak ultrasonik dikişli ancak lastikleri elle dikilmiş. Lcw üretim müdürünün açıklamaları vardı makinalarını alacağız şeklinde demekki alınmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

8 Mayıs maske içerikli siparişimin az önce gelen mesaj ile nihayet kargoya verildiğini öğrenmiş bulunuyorum. Benim gibi sipariş veren arkadaşların bilgisine...
    8 Mayıs siparişlerim az önce teslim edildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM

ben de başka bir firmadan aldım hocam, yurtiçi kargoya vermişler. dün teslim etmediler, sokağa çıkma yasağı olduğu bugün beni evde bulamamışlar

Alıntıları Göster
    Yurt ici kargodan asiri memnunum ya
    Keske herkes yurt ici kargo ile calissa

• maske geldi iyi bence

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Yurt ici kargodan asiri memnunum ya
    Keske herkes yurt ici kargo ile calissa

Alıntıları Göster
    ben y.içi ve ptt ile gönderenleri tercih etmiyorum ama mecbur kaldım. Cuma dağıtıma çıkmamış zaten, adamlar sokağa çıkma yasağı olduğunda bile bu ucuz numaraya başvuruyor. . Devamlı internetten alışveriş yaparım. y.içi ve ptt beni evde bulamıyor,hem de müstakil bina da , diğer kargolarla gelen geç de olsa bir şekilde geliyor.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.