Şimdi Ara

LcWaikiki 50 adet Telli maske 45 TL (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
8
Favori
38.556
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben beğenmedim telli yeri burnumu sarmıyor daha önce kullandıklarım da bu şekilde değildi teli çok zayıf bunu göze alarak sipariş geçin.
  • Papara ile eczaneden 50 liralık al 25 TL ode.

Bunlarda guyya kampanya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AAD4AAA61

Papara ile eczaneden 50 liralık al 25 TL ode.

Bunlarda guyya kampanya
    Bu nasil oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LeHospitall L kullanıcısına yanıt
    Papara cashbavk sistemi var aninda iade veriyor. Papara kartin varsa katilin sizde.

• LeHospitall L kullanıcısına yanıt
    LcWaikiki 50 adet Telli maske 45 TL

Papara Card ile yaptığınız Eczane harcamalarının yarısını papara veriyor. Maksimum 25 TL alabilirsiniz.

Karta başvuru/kart ücreti felan herşey ücretsiz. Mobil uygulamadan başvurun kapınıza kadar hiçbir ücret ödemeden gelir. Ya da D&R Teknosa gibi yerlerden de alabilirsiniz.

• Eyvallah

• quote:

Orijinalden alıntı: greenflash

Gecikme icin hediye ceki tanımlamışlar
    Hangi oranda tanımlanmış
  • defacto ve colinste maske satışına başlamış. Colinste kargo da bedava ancak ultrasonik değil.
    www.defacto.com.tr
    Beyaz Erkek 3 Katlı Beyaz Telli Maske 5 Adet 1436400 | DeFacto
    https://www.defacto.com.tr/3-katli-beyaz-maske-1436400

• quote:

Orijinalden alıntı: boa17

Hangi oranda tanımlanmış

Alıntıları Göster
    20 liralık çek tanımlamışlar.
    5 liralık bez maskelerden de aldım. Görece ucuz diğer sitelere göre.

• Kullanan arkadaslar lastik kismi nasil? Yani kulak kismini acitiyor mu virde kopuyor mu?
    Yerel eczaneden aldigim urun 15-20 dk sonra kulaklari baya acitiyor.takmaya calisirken de yarisi koptu maskelerin lastik kismindan o kadar dandik yapmislar.
    Kullanan arkadaslar fikir verebilir mi bende alayim ona gore..
    Tesekkurler

• Merhabalar, telli 50’li sipariş vermiştim ama beklediğim gibi çıkmadı açıkçası arkadaşlar. Tel kısmı işlevini yerine getirmiyor burnu tam kapatmıyor konuşurken de yüzde oynama yapıyor maske. Lastiği kulakları sıkmıyor ama maske hareket ediyor adeta. Eczaneden aldığım telli maske burun kısmını tam kapatıyordu ve oynama yapmıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: asakarya19

yani üst limit 2 tl olsa 2 tl den satacaklar utanmadan
    Lcw ye demeyin bunu bir ay boyunca ucretsiz uretip dagitim yaptilar..

• quote:

Orijinalden alıntı: icecube_fb

Kullanan arkadaslar lastik kismi nasil? Yani kulak kismini acitiyor mu virde kopuyor mu?
    Yerel eczaneden aldigim urun 15-20 dk sonra kulaklari baya acitiyor.takmaya calisirken de yarisi koptu maskelerin lastik kismindan o kadar dandik yapmislar.
    Kullanan arkadaslar fikir verebilir mi bende alayim ona gore..
    Tesekkurler
    Hocam lcw nin ücretsiz dagittiklarindan bende kullandim ip kismi kulaklarimi acitmisti. Esneme payı pek yoktu. Fakat bu ucretli olanlarinki kaliteli olabilir.

• pesci87 kullanıcısına yanıt
    Hocam suan evde eczaneden aldigimiz maskeyi kullanioruz ailecek 4 tane maskeden 1 i takarken kopuyor.oyuzden sordum eger oyleyse almicam.ben lcw nin maskesini hic kullanmadim bakalim memnun olanlar varsa alicam

• lcw den aldığım maskeler geldi, boyut olarak yetersiz.Yanlardan diğer maskelere göre bir, bir buçuk santim kadar kısa, bu da yanlarda açıklık bırakıyor, buradan hava girişinin olmamasına imkan yok. Kalitesine bir şey demiyorum, metro marketten aldığım maskelerden kaliteli olduğu kesin ama bu kısalık büyük sıkıntı. Koruyuculuğunu sıfırlayan bir hata bence.
  • Colinsde de kargo var
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

lcw den aldığım maskeler geldi, boyut olarak yetersiz.Yanlardan diğer maskelere göre bir, bir buçuk santim kadar kısa, bu da yanlarda açıklık bırakıyor, buradan hava girişinin olmamasına imkan yok. Kalitesine bir şey demiyorum, metro marketten aldığım maskelerden kaliteli olduğu kesin ama bu kısalık büyük sıkıntı. Koruyuculuğunu sıfırlayan bir hata bence.
    benim de lcw maskeler geldi. Ne yazık ki dediğiniz gibi maskeler kısa ben beğenmedim. Kenardan açık kalıyor.
  • kyoshocu kullanıcısına yanıt
    Sipariş teslimi gecikti diye 20 TL lik çek tanımlamışlar, ona da bez olanlardan 4 adet aldım, gelsin bir de onu deneyelim, olmadı bunları içeriden yerleştirir öyle kullanırız.
  • İpleri kopmuyor ama biraz fazla gevşek.Biz bir düğüm atarak kullanıyoruz, öyle daha gergin oluyor.
    Tek kullanım için fena değil, iş görüyor.
  • Şokta 25 tl alışverişe 50 tanesi 50 tl

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.