Şimdi Ara

lcw, migros, defacto gibi yerlerde çalışan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
7.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunlar için tecrübe ve yaş şartı arıyorlar mı? Yaşım biraz büyük ve tecrübesizim. Üniversiteyi bitirdim, atanamadım. Çok mutsuzum, bulamadım senelerdir o yüzden artık canıma tak etti başvurdum, küçük bi yerde yaşıyorum.

Lcw’da form doldurdum 2 şubesinde zaten topu topu 3 şubesi var burda. Migros’un kurumsal sayfasından ilanlara başvuru yaptım. Başka da elimden bi şey gelmiyor. Dönüş oluyor mu oralardan? Referansım da yok tabii. Bu yerlerde de torpil falan mı dönüyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Norveçte, isviçrede yaşamıyorum. Türkiye’de yaşıyorum. Bu şartlar altında ben de yaşamak istemezdim. Torpilin döndüğü bi devirde bir insanın tanıdığı olmadan bir yere gelmesi çok zor.

Artık evde durmaktan, üretemiyor olmaktan, kendime faydamın dokunmadığını hissetmekten bıktım. O yüzden hiçbir şey umrumda değil. Bir yere girip hayata karışmak istiyorum.

İşe girmeyle ilgili alakalı yorumlar yazarsanız sevinirim.
  • up

• kerizmiyim len ben 12 saate asgari ücreti giydirecekler öküz gibi çalıştıracaklar ben insanım insan

12 saat çalış yumurta gibi maaş..

hiç sosyal etkinlik olmasın istiyorlar resmen dediğim gibi ben insanım insan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA

kerizmiyim len ben 12 saate asgari ücreti giydirecekler öküz gibi çalıştıracaklar ben insanım insan

2020 tl fena para değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toyota SUPRA

kerizmiyim len ben 12 saate asgari ücreti giydirecekler öküz gibi çalıştıracaklar ben insanım insan

Norveçte, isviçrede yaşamıyorum. Türkiye’de yaşıyorum. Bu şartlar altında ben de yaşamak istemezdim. Torpilin döndüğü bi devirde bir insanın tanıdığı olmadan bir yere gelmesi çok zor.

Artık evde durmaktan, üretemiyor olmaktan, kendime faydamın dokunmadığını hissetmekten bıktım. O yüzden hiçbir şey umrumda değil. Bir yere girip hayata karışmak istiyorum.

• dil öğrenip yurt dışında asgari ücretle çalışsan hocam daha iyi bir hayat yaşarsın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tipsiz_Tatlı_Karakter

dil öğrenip yurt dışında asgari ücretle çalışsan hocam daha iyi bir hayat yaşarsın bence
    Teşekkürler fikriniz için. Aslında kalıcı olmayı düşünmüyorum bu işte. Yolumu az çok belirledim ama biliyorsunuz, sertifikadır, dil eğitimidir, sınavlardır hepsi para... masraflı.

onun için çalışmam gerekiyor. yurtdışına gitmek de o kadar kolay değil maalesef :( Şu anki önceliğim bir an önce para kazanmak hedeflerim için yardımcı olur, motivasyon olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen arkadaşım da Hakmar'a gitti akşama kadar iş sonra eve git yat sabah erkenden kalk bidaha git gel hergün sakal traşı olucakmışsın ayrıca çoğu zaman da işler geç bitiyormuş çocuk hemen çıkmış iş görüşmesinde sosyal yaşantın sıfır olacak diyordu bana hepsi de amele arıyor günahtır be bayramda bile 1 gün tatil sonra iş demişler ulan a101 bile 2 gün veriyor tatili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The-Undertaker

Geçen arkadaşım da Hakmar'a gitti akşama kadar iş sonra eve git yat sabah erkenden kalk bidaha git gel hergün sakal traşı olucakmışsın ayrıca çoğu zaman da işler geç bitiyormuş çocuk hemen çıkmış iş görüşmesinde sosyal yaşantın sıfır olacak diyordu bana hepsi de amele arıyor günahtır be bayramda bile 1 gün tatil sonra iş demişler ulan a101 bile 2 gün veriyor tatili.
    bim a101 falan çok zor da kurumsal yerler bi nebze daha çekilir en azından para gününde yatar. sürekli yapılacak işler değil zaten bunlar.
    umarım ararlar beni de başvurduğum yerlerden :(

• quote:

Orijinalden alıntı: herhangisey

bim a101 falan çok zor da kurumsal yerler bi nebze daha çekilir en azından para gününde yatar. sürekli yapılacak işler değil zaten bunlar.
    umarım ararlar beni de başvurduğum yerlerden :(

Alıntıları Göster
    Yok ya cidden yapılacak iş değil bir de akıl vermek gibi olmasın emlakçının yanında çalışabilirsin istersen yetiştirilmek istiyorum dersen yardımcı olurlar bence daire kovalarsın sattığından yada kiraya verdiğinden komisyonunu alırsın mis gibi çünkü cidden bu market defacto vs yapılacak işler değiller şimdi işe girsen bir de çalışanların nazını çekeceksin seni bir süre kullanacaklar amele gibi hani ben senden önce geldim sen yokken ben vardım kafasından olanları var çünkü.

• Aynı durum bende de var maalesef.Ben daha mezun değilim ama laptop almak için çalışmam lazım baya bir yere iş başvurusu bıraktım ama dönen olmadı.He bu arada ölmez ölmez denilen sağlık bölümü mezunuyum (lise) hiç bir yerde iş yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dostum biz bitmişiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: The-Undertaker

Yok ya cidden yapılacak iş değil bir de akıl vermek gibi olmasın emlakçının yanında çalışabilirsin istersen yetiştirilmek istiyorum dersen yardımcı olurlar bence daire kovalarsın sattığından yada kiraya verdiğinden komisyonunu alırsın mis gibi çünkü cidden bu market defacto vs yapılacak işler değiller şimdi işe girsen bir de çalışanların nazını çekeceksin seni bir süre kullanacaklar amele gibi hani ben senden önce geldim sen yokken ben vardım kafasından olanları var çünkü.

Alıntıları Göster
    28 yaşındayım ne yetiştirilmesi :D 29’a gireceğim. Bi hedefim var da şu an onun için para gerekli açıkçası, umrumda değil çalışanların egosu vs. Geçici olarak çalışmam lazım. Dediğiniz işler de aslında fena değil de, benimle alakası yok. Hedefim belli zaten. Güzel bi plan çizdim, alanımla alakalı. Para sorun sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: .Statistics.

Aynı durum bende de var maalesef.Ben daha mezun değilim ama laptop almak için çalışmam lazım baya bir yere iş başvurusu bıraktım ama dönen olmadı.He bu arada ölmez ölmez denilen sağlık bölümü mezunuyum (lise) hiç bir yerde iş yok
    Sizin yaşınız benden daha küçüktür aslında daha şanslı olmanız gerekiyor yaşı küçükler daha çok tercih ediliyor. :(

• quote:

Orijinalden alıntı: herhangisey

Norveçte, isviçrede yaşamıyorum. Türkiye’de yaşıyorum. Bu şartlar altında ben de yaşamak istemezdim. Torpilin döndüğü bi devirde bir insanın tanıdığı olmadan bir yere gelmesi çok zor.

Alıntıları Göster
    Bu hissi iyi bilirim hocam. Ben de bu moddaydım. Sizden çok az daha gencimdir. Yeni işe girdim. Hala alışma aşamasındayım. Hiç bir şey yapmadan evde vakit geçirmek bataklık gibi resmen her geçen gün harekete geçmek daha zor hale geliyor. O yüzden bir yerden başlamak lazım. Aksiyon almışsınız en azından bu güzel. Umarım bir yerlerden haber gelir. Ve evet torpil bu işlerde baya işe yarıyor ama torpilsiz asla giremezsiniz diye bir şey de yok buralara sürekli eleman lazım çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Young Sinatra

Bu hissi iyi bilirim hocam. Ben de bu moddaydım. Sizden çok az daha gencimdir. Yeni işe girdim. Hala alışma aşamasındayım. Hiç bir şey yapmadan evde vakit geçirmek bataklık gibi resmen her geçen gün harekete geçmek daha zor hale geliyor. O yüzden bir yerden başlamak lazım. Aksiyon almışsınız en azından bu güzel. Umarım bir yerlerden haber gelir. Ve evet torpil bu işlerde baya işe yarıyor ama torpilsiz asla giremezsiniz diye bir şey de yok buralara sürekli eleman lazım çünkü.

Alıntıları Göster
    Evet, hiç sormayın. Psikolojimin hali zaten berbat. 4 seneden fazla belki de işsizim. Artık para isteyemiyorum bile, odamdan dışarı çıkamıyorum. Bazen televizyonlarda görüyordum işsiz diye intihar edenleri yani gerçekten anlayabiliyorum.
    Bir kutunun içine sıkışmışım gibi. Mezun olduğumda tek tek cv’mi dağıtıp parasında değilim iş öğrenmek önceliğim diye gezdim. bir şey çıkmadı. yıldım cidden.
    erkek arkadaşım da askerde şu an, onun da gelince iş arama dönemi olacak. umarım ondan yana yüzüm güler, o çabucak bulur. sadece kendime değil artık onu da üzüyorum, kendim üzgün olduğum için o da etkileniyor.
    yani ne diyeyim ki, benim değil bu hale düşürenlerin ayıbı.
    sizin için de umarım hayırlı olur. :)

• Lcw kiye almazlar. Defactoya da almazlar. Tecrübeye bakmazlar. Genelde yaşada bakmazlar ama genel olarak 27 yaş.
    Bu iki mağazada alım süreci şu şekilde.
    LCW = Full time almazlar hiç bir zaman. Eğer bayramlarda başvuru yaptıysanız yoğunluktan dolayı leblebi gibi alırlar. Bu işe ilk giriş bölgesel olur. Bayram bitince işiniz biter. En fazla yoğunluktan dolayı 20 gün çalışırsın. Eğer çok beğendikleri personel olursa kendi bünyesine geçirirler part time olarak.
    Diğer zamanlarda tanıdık olmadıktan sonra alma şansları yok. Eğer çok ihtiyaç olursa müdür formların arasından bir kaç tane part time lik eleman seçer. Part time genelde çok az çalışır. 3 gün 8saat çalışırsa diğer günler yatar. Ama genelde bunu uygulamiyorlar. 5 gün çalıştırıp 3saat çalıştırıp gönderiyorlar.
    Lcw 8saat çalışırsın yasal neyse o. 8saatin üstünde çalışırsan mesai alırsın 1saat yemek molası var. Gün içinde sürekli ayaktasın oturmak yasak.
    Defacto da aynı şekilde. Lcw göre biraz daha zayıf bir sistemi var. Personelleri az. Ama onda da yasal çalışma saatleri geçerlidir.
    Migrosu bilmiyorum. Promatör olarak başlayabilirsin belki. Ya da personel ihtiyacı varsa direk kendi bünyesine alır.
    Bunlar büyük kurumsal şirketler. Yasal çalışma saatini geçmiyorsun. Ama eskisi gibi de leblebi gibi de personel alımı yok. Giren kişi de çıkmıyor kolay kolay. Çıkan olmadıkça giren personel de olmaz

• ben çalışıyorum hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

Lcw kiye almazlar. Defactoya da almazlar. Tecrübeye bakmazlar. Genelde yaşada bakmazlar ama genel olarak 27 yaş.
    Bu iki mağazada alım süreci şu şekilde.
    LCW = Full time almazlar hiç bir zaman. Eğer bayramlarda başvuru yaptıysanız yoğunluktan dolayı leblebi gibi alırlar. Bu işe ilk giriş bölgesel olur. Bayram bitince işiniz biter. En fazla yoğunluktan dolayı 20 gün çalışırsın. Eğer çok beğendikleri personel olursa kendi bünyesine geçirirler part time olarak.
    Diğer zamanlarda tanıdık olmadıktan sonra alma şansları yok. Eğer çok ihtiyaç olursa müdür formların arasından bir kaç tane part time lik eleman seçer. Part time genelde çok az çalışır. 3 gün 8saat çalışırsa diğer günler yatar. Ama genelde bunu uygulamiyorlar. 5 gün çalıştırıp 3saat çalıştırıp gönderiyorlar.
    Lcw 8saat çalışırsın yasal neyse o. 8saatin üstünde çalışırsan mesai alırsın 1saat yemek molası var. Gün içinde sürekli ayaktasın oturmak yasak.
    Defacto da aynı şekilde. Lcw göre biraz daha zayıf bir sistemi var. Personelleri az. Ama onda da yasal çalışma saatleri geçerlidir.
    Migrosu bilmiyorum. Promatör olarak başlayabilirsin belki. Ya da personel ihtiyacı varsa direk kendi bünyesine alır.
    Bunlar büyük kurumsal şirketler. Yasal çalışma saatini geçmiyorsun. Ama eskisi gibi de leblebi gibi de personel alımı yok. Giren kişi de çıkmıyor kolay kolay. Çıkan olmadıkça giren personel de olmaz
    giren giriyor. elbet birileri çıkar, bi boşluk olur. umuyorum. :/

• umarim aradiginiz isi bulursunuz. 2 yil kadar issiz kaldim, son care bilindik bir markette 2 hafta calistim, baska is bulur bulmaz biraktim. cikis saatiniz kac olursa olsun kasa sayimidir, temizligidir, brosur dagitmasidir angarya isleri bitmiyor. hicbir olumlu donus olmazsa son care marketlere bakin derim.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.