Şimdi Ara

LCW'den Pantolon Aldım İlk Gün Yırtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar LCWden daha önce birkaç kez keten pantolon almıştım günlük giymek için rahat oluyordu ama son aylardaki üretimleri o kadar dandik ki.Lacivert bi LCW Chino aldım düğüne gittim Ankara'ya giydim geziyom geziyom bağdaş kurdum tam oturucam neredeyse peyik kısmından kaval kemiğime kadar yırtıldı.Dikiş yerinden de değil bildiğimiz kumaşın üstünden cartladı şaşırdım doğrusu.Her zaman kalabalık bi mağaza nasıl bu kadar berbat ürünler satabilir şaşıyorum.Şimdi Bursa'ya döndüm acaba gidip versem değiştirirler mi yoksa kullanıcı hatası mı derler?

• yas kac reyiz
  • Ben de ordan kot almayı düşünüyodum bunu okuyunca vazgeçtim.
  • Şansını dene derim almayız derlersede biraz sesini yukselt nasıl pantolon yapıyorsunuz diye alma ihtimalleri yüksek
  • bende kot aldım yaklaşık 1yıldır kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım acaba yeni ürünlerdemi sorun var? Ayrıca kiloluyumdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saralonde -- 25 Haziran 2011; 18:10:18 >
  • bir atasözü var süper mario bilirmisin totona göre chino al
  • LCW eski LCW değil pazar malına döndü hele o xside mıdır nedir para vermeyin boşa dandik şeylere.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bershka'dan Mont Aldım Nasıl ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eskiden sağlamdı LCW. Sonradan üretim yeri değişip çin olunca bayağı bozdu önünü alamadık öyle bozdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: wermidon

LCW eski LCW değil pazar malına döndü hele o xside mıdır nedir para vermeyin boşa dandik şeylere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.d@y

Şansını dene derim almayız derlersede biraz sesini yukselt nasıl pantolon yapıyorsunuz diye alma ihtimalleri yüksek

eyvahhh liseli asıp kesmiş yine...

7 ay LCW de depocu olarak çalıştım.hiç bir müşteriyi geri çevirmedi kasiyer arkadaşlarım çünkü ürünleri gerçekten kalitesiz.(istisnalar çıkıyor tabi). Güzel bir uslubla gidip kasiyere düzgünce durumu anlatırsan seni kesinlikle geri çevirmez çünkü günde en az 50 tane senin gibi değişim alıyorlar.Kimsede onlardan hesap sormuyor bunu niye aldın diye.yani kasiyere bakıyor bu iş.İllede fiş olması gerekmiyor bu arada.geçen hafta aldım fişi kaybettim dersin en fazla ama atıyorum pantolonu 30 tl ye aldın 20 tl ye düşmüşse ispat edemezsin 20 tl lik ürün almak zorundasın.fişle gidersen aldığın değerde değişim yaparsın.Para iadesi değişim gibi kolay değildir,fiş şart..bir de ahiret sorularına çekerler seni

• hocam ben de bi keten miydi neydi geçen yıl almıştım 10 numara rahattı üzerine de insanın fiyatına göre iyi oturuyodu ama işte ufak bi yere sürtmede hem kendisi gitti hem de bacak çıplak düşse o kadar açılmayacak yarayı açtı. us polo,mavi bu 2sini denedim iyi yani lcw den anca çorap falan alınır
  • Beyler totoma göre aldım zaten 40 beden aldım rahat giyiyim diye oranın 40 bedeni 52 falan Bu bacak kısmında baya genişlik vardı dar da değil yani.Şimdi çıkıyorum babamla gidicem umarım değiştirirler babam çingene gibi değiştirmeden gitmez zaten.Geçen babalar günü için şapka promosyonu vardı aynı gün içinde 20+45 tl alışveriş yaptık diye şapka vermediler isyan çıkardı aldı şapkayı
    Edit : Fiş var sorun olmaz sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro16 -- 25 Haziran 2011; 18:38:18 >
  • zafer plaza mı ?

şu 16 milyonluk chinolardansa aynısı bendede oldu yıkandığı gibi rengi soldu siyah olan gri oldu şimdi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.