Bildirim
LCW Değişim Hakkında!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben bazı kıyafetlerimi LCW'den alırım.Bazılarını değişim yaparım.Sorgu sual falan yok.Fatura ile gidiyorsun değiştirmek istiyorsun neden diye soruyorlar sallaıyorsun birşeyler sonra değiştiriyorsun.Ama internetten sipariş edilmişi alırlar mı bilmem ben hep mağazadan almıştım. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: TRangulity
Ben bazı kıyafetlerimi LCW'den alırım.Bazılarını değişim yaparım.Sorgu sual falan yok.Fatura ile gidiyorsun değiştirmek istiyorsun neden diye soruyorlar sallaıyorsun birşeyler sonra değiştiriyorsun.Ama internetten sipariş edilmişi alırlar mı bilmem ben hep mağazadan almıştım.
Alırlar herhalde, olmadı ücretsizmiş zaten, geri yollarım kargoyla._____________________________ -
Kargo değilde normal mağazaya fatura ile gidince değişimi yapıyorlar , bi sıkıntı olmaz. _____________________________ -
Teşekkürler, İnşallah bu pantolonun aynısı vardır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler