Şimdi Ara

LCD VE PLAZMA TV LERİ HIRSIZLIK ARIZA V.B ŞEYLERE KARŞI SİGORTA YAPTIRMAK..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar yaklaşık 2 ile 10 bin ytl para verdigimiz tv lerimi hırsızlık arıza deprem gibi şeylere karşı sigorta yaptırmalıyız diye düşünüyorum.... özellikle hırsızlık ve örnegin duvara monte edilmiş tv lerin karşı karşıya oldugu düşme tehlikesi göz önüne alırsak mutlaka yaptırmalıyız bence... ben bu 1 ay içinde alacagım tv mi ve sigortada yaptıracagım tek tv de degil evde notebook gibi başka degerli elektronik eşyalarımda var muhtemelen sizlerinde vardır..... daha önce acaba içinizde sigorta yaptıran varmı tv sini vb elektronik eşyalarını... ne kadar istiyorlar acaba.. teşekkürler....

çok yakın arkadaşım sigorta acentası.Bende geçen hafta görüştüm.Öyle cihaz cihaz sigorta yaptıramıyorsunuz.Komple ev sigortası içindekilerle beraber sel,yangın , su baskını, hırszılığa karşı yapılıyor ortalama 120-160 ytl arası yıllık.Ama yıkılacağınız bir haber vereyim.Hangi sigorta şirketi olursa olsun, sigorta anında ibraz edilen elektronik eşyaların sadece %10 ila 30 unu ödüyor.Bu sigorta kanunu imiş Türkiyede..Helal ne diyeyim söyleyecek bir şey.Hemde ürünün O anki ikinci el değeri üzerinden..

Yani tv aldınız 4000 ytl.İkinci el piyassasını soruyorlar 2000 ytl civarı oluyor oda.Ve 200-600 arası para alıyorsunuz..

Başka enstantane...Altınınız/mücevheriniz çalındı ödemiyor.Sadece evinizde gizli kasa varsa onun içine yerleştidiyseniz ancak bu şekilde %5 ini ödüyor.

Orjinalden alıntı: bilvarch

Başka enstantane...Altınınız/mücevheriniz çalındı ödemiyor.Sadece evinizde gizli kasa varsa onun içine yerleştidiyseniz ancak bu şekilde %5 ini ödüyor.

Gizli kasanın içine koyduğunu nasıl ispat edecek?

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orjinalden alıntı: bilvarch

Gizli kasanın içine koyduğunu nasıl ispat edecek?

sigorta görevlisine göstermek zorundasınız.
    Hyundai İ30 Elite Benzinli/Manuel 2012
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.