Şimdi Ara

Lcd tv önerisi uzmanlardan yardım bekliyorum !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar evime Lcd Tv Alma niyetindeyim fakat bu konuda çokta fazla bilgiye sahip değilim.Büyük ekran olması tercihim
    Samsung veya Lg markalarının Led tv ürünlerinden başkasını düşünmüyorum 2000-3000 TL arası harcama sınırım var bana öneriniz acaba nedir?

3d tvleri araştırdm görüntü kalitesi vs ztn diğer lcd'lerdeki tüm özelikler mevcut derinlikleri çok iyi fakat fiyatları fazlaca sizce değer mi yaygınlaşacak mı 3d maç yayını vs ne diyorsunuz bu konuda ?

Wireless olan bazı 3d tvler var peki normal Led tvlerdede bu özellik mevcut mu ve ne kadar kullanışlı ?

Pixel contrast vs bu işin detayları kaliteli olduğunu gösteren veriler var bunlar nedir anlatabilirmisiniz, Digiturk Plus ile kullanacağım hangi contrast hangi ekran bana uyar kısaca anlatırsanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: fizy45

Merhaba arkadaşlar evime Lcd Tv Alma niyetindeyim fakat bu konuda çokta fazla bilgiye sahip değilim.Büyük ekran olması tercihim
    Samsung veya Lg markalarının Led tv ürünlerinden başkasını düşünmüyorum 2000-3000 TL arası harcama sınırım var bana öneriniz acaba nedir?

3d tvleri araştırdm görüntü kalitesi vs ztn diğer lcd'lerdeki tüm özelikler mevcut derinlikleri çok iyi fakat fiyatları fazlaca sizce değer mi yaygınlaşacak mı 3d maç yayını vs ne diyorsunuz bu konuda ?

Wireless olan bazı 3d tvler var peki normal Led tvlerdede bu özellik mevcut mu ve ne kadar kullanışlı ?

Pixel contrast vs bu işin detayları kaliteli olduğunu gösteren veriler var bunlar nedir anlatabilirmisiniz, Digiturk Plus ile kullanacağım hangi contrast hangi ekran bana uyar kısaca anlatırsanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

LED mi LCD mi? yazınız da tam net belli değilde.... Forumda ciddi bilgiler var. Benden tavsiye detaylı inceleme yaparak istediğiniz cihazı bulabilirsiniz.

• Neden sadece Samsung ve
    Bu markaların satış sonrası servis hizmetlerini araştırdınızmı?
  • kesinlikle samsung diyorum satış sonrası hizmete laf edenlere sorarım hangi sorununuz çözümsüz kaldı 2. tercihimse panasonic olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: saLtaş

LED mi LCD mi? yazınız da tam net belli değilde.... Forumda ciddi bilgiler var. Benden tavsiye detaylı inceleme yaparak istediğiniz cihazı bulabilirsiniz.

Led tv almayı düşünüyorum sonuçta daha ileri teknoloji baya bir araştırma yaptım ama inanın daha çok kafam karıştı bu yüzden durumumu buraya yazıp işi bilen insanlardan yardım istedim kardeş...

Wireless Av link olan tv ler ile Wireless olan tv arasındaki fark nedir ? AV Link olanlar aparat takılabilen wireless olan ise direk bağlantı yapılabilen mi demek?

Birde Samsung ve Lg dışında wireless olan 2000-3000 arasın aşmayacak ürünler nedir bilgisi olan varsa yazabilirse sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fizy45 -- 15 Aralık 2010; 22:36:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.