Şimdi Ara

LCD TV DUVARA GÖMME MONTAJ YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
15.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Uzun süre araştırmalarım sonucu Samsun LE40A558 LCD tv almaya karar verdi.Şuanda evde tadilat var.Ve bu sırada tv ye duvarda güzelbiryer yapmayı planlıyorum.Düşüncem evimin bir köşesi üçgen geliyor oraya kartonpiyerden duvar yaptıracam ve ldc tv yi oraya gömmeyi planlıyorum.Ama korkum kenarların kapalı olacağından yeterli hava almaması.Arkasıda kapalı olacak ama yeterli boşbir alan var.
    Bu şekilde montajda lcd ye zarar verirmiyim sizce.

teşekkürler.

• dostum biraz geniş yapmanı öneririm bende yaptım az geniş olmasını öneririm ama profesyonel yardım da sormanızı isterim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leopal

Merhaba arkadaşlar.Uzun süre araştırmalarım sonucu Samsun LE40A558 LCD tv almaya karar verdi.Şuanda evde tadilat var.Ve bu sırada tv ye duvarda güzelbiryer yapmayı planlıyorum.Düşüncem evimin bir köşesi üçgen geliyor oraya kartonpiyerden duvar yaptıracam ve ldc tv yi oraya gömmeyi planlıyorum.Ama korkum kenarların kapalı olacağından yeterli hava almaması.Arkasıda kapalı olacak ama yeterli boşbir alan var.
    Bu şekilde montajda lcd ye zarar verirmiyim sizce.

teşekkürler.

aldığınız tv'nizin kitapçığında,yanlardan ve üstten ne kadar boşluk kalması gerektiği yazıyordur.bu ölçülerin dışına çıkmanız bence tv'niz için iyi olmaz.
  • duvara iki tanede fan takarsan sorun olmaz bence.
  • Duvara gömmek niyeki..
    ???
    Bence duvarüstü yeter..
  • Bilmiyorum güzel olacağını düşündüm.altınada küçük camekanlı dolap gömüp orayada digiturkü ve dvd oynatıcıları koymayı düşünüyorum.Kablo sisyeminide arkadan geçirecem.
  • Duvara gömmek yerine imkan varsa oraya mobilya yaptırmak daha ıyı bır secım olacagı dusuncesındeyım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evde Lcd panel yapımı(?)
    12 yıl önce açıldı
    tv duvar montaj hakkında
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konunun üzerinden çok geçmiş ama konuyla ilgili bilgi almak isteyenler olabilir diye yorum yapmak istedim. A

Arkada yeterli bosluk oldugu sürece hicbir sorunla karsılasacagınızı sanmıyorum. Ama yetkili servis ile temasa gecip firmanın yetkilisinden bilgi almanızı öneririm. Olası bir sorunda en azından geldikleri zaman onayınız ile montaj yapılmıştı diyebilesiniz.

Birkaç örnek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vezyr -- 22 Ekim 2009; 9:32:42 >

• Sondan 2. uygulama gerçektenten hoş olmuş, yapasım geldi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.