Şimdi Ara

lcd//sony-samsung-hyundai-philips?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-)samsung 713N 600:1,300cd/2, 8ms, 160/160 görülebilir alan,analog
    hyundai image quest B70A ,700:1, 300cd/2, 8ms,150/135 g.a,analog
    philips 170X6FB, 600:1, 250 cd/2, 8ms, 160/160 g.a,dvi

bu üç monitör arasında karar veremiyorum. siz hangisini tercih edersiniz.

2-)sony HS75P ve HX75 tüm özellikleri aynı olmasına aralarındaki fark nedir? hx75 de hoparlör ve 2. dvi çıkış var. bu iki monitörün görüntü kalitesi aynı mıdır.yoksa tek fark hoparlörler ve çıkış mı?

bu lcd monitörler beni bitirdi.el atarsanız sevinirim.yardımlarınız için teşekkürler.

• hocam o monitörler arasında Philips 170X6FB gün gibi sırıtyor.tartışmasız o monitörü almanı öneririm.sen galiba 8ms olan 3model seçmişsin.ama Dvi çıkışı önemli bi ayrıntı.

UZAKARA PHİLİPS! 1-2hafta evvel çoook inceledim bu lcd monitörleri.en sonunda gittim philip 170B6CS aldım.170x6fb bulamadım çünki:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: seso81

hocam o monitörler arasında Philips 170X6FB gün gibi sırıtyor.tartışmasız o monitörü almanı öneririm.sen galiba 8ms olan 3model seçmişsin.ama Dvi çıkışı önemli bi ayrıntı.

UZAKARA PHİLİPS! 1-2hafta evvel çoook inceledim bu lcd monitörleri.en sonunda gittim philip 170B6CS aldım.170x6fb bulamadım çünki:(

evet doğru söylüyor. sen philips'i al eğer philips olmazsa sony de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemgc -- 11 Ekim 2005, 5:55:45 >
  • bak şimdi :)...
    olmuyor arkadaşlar...
    bakın söylüyorum size... ben ki, ... gecen haftanın büyük philips cisi, bu hafta sony kullanıyorum ve iiki philips bulamamışım diyorum ...

ben sony i tavsiye ederim..
    hs75p hx75 farkına gelince, aralarinda sadece speaker farki var... buna baglı kulaklik girisi .... bide tabi tasarim farki var...
    ayni panelleri kullaniyorlar ve teknik ozellikleride ayni...

ikisinide oneririm...

bunun yaninda daha alt seviyede samsung iy6i bi secim gibi duruyor..
  • ilk yazdığım üçünün arasında bende philips diye düşündüm. sony ler özelliklik olarak daha iyi sanırım. ama onlarda da ölü piksel çıkıyor diyolar. bunu aldığım yerle konuşup anlaşıp sony i öle almam gerek sanırım.ölü piksel durumunda kesin değişme yaparlarmı?? fakat philips bu garanti direkt verio diye biliorum.baş ağrıtmaması yönünden philips iyi. fakat sony nin de özellikleri daha iyi. böyle düşününce hangisini seçmem doğru olur? sony hx75-hs75p & philips170X6fb??
  • Bende aynen senin durumundaydım.. tam 1 ay LCD araştırdım.. Kadıköyde gezmediğim mağaza kalmadı.. İnternetten araştırdığım dönemlerde SONY ye yatkındım ve bu yönde yazılar yazıyordum.. Adım SONY ci ye bile çıktı neredeyse ama daha sonra araştırmalarım derinleştikçe ve kendi gözlerimle görüntülerini görünce Philips aldım.. Çokta memnunum.. birdaha LCD alacak olsam yine Philips alırdım..

"Perfect Panel" olayı yani nokta hata garantiside Philips in malına ne kadar güvendiğinin bir kanıtı değilmi zaten

X6 ve P6 serilerine bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Command.com -- 11 Ekim 2005, 14:43:49 >
  • Teknik özellikler bir yana, philipslerde ölü piksel garantisi var. Philips diyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LH3000 LCD TV - Öneri
    15 yıl önce açıldı
    Samsung 77s90d Oled tv
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • philips al.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heartless

Teknik özellikler bir yana, philipslerde ölü piksel garantisi var. Philips diyorum.

philips sadece aydınlık pikseller için sıfır piksel garantisi veriyor. siyah ve renkliler için değil. bilginize.
  • hocam o monitörler arasında Philips 170X6FB gün gibi sırıtyor.tartışmasız o monitörü almanı öneririm.sen galiba 8ms olan 3model seçmişsin.ama Dvi çıkışı önemli bi ayrıntı

KESİNLİKLE DOĞRU..........................
  • quote:

Orjinalden alıntı: nlty2000

quote:

Teknik özellikler bir yana, philipslerde ölü piksel garantisi var. Philips diyorum.

philips sadece aydınlık pikseller için sıfır piksel garantisi veriyor. siyah ve renkliler için değil. bilginize.

kaynak???
  • quote:

Orjinalden alıntı: nlty2000

quote:

YANILIYORSUN

Şurayı bir okuyun.. RESMİ KAYNAK
    http://www.turkey.philips.com/about/news/section-13563/article-14473.html

Aydınlık ve ölü nokta garantisi diyor.. yani ister aydınlık olsun ister karanlık değiştiriyor Philips
    Rengide farketmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Command.com -- 11 Ekim 2005, 16:46:58 >

• sony daha net gibi geliyo bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkSidesOfMe -- 11 Ekim 2005, 16:49:11 >
  • Hyundai L72D
  • quote:

Orjinalden alıntı: TaVa

Hyundai L72D

O monitörle anca TaVa da yumurta yaparsın
  • ya arkadaşlar böyle ortalıgı kızıştırmak gibi falan olmasın ama eger philips alıcaksa bunun tek nedeni (sony "p" serilerine karşı) öp garantisi olur...
    yoksa gerisi boş..

bu benim ilk lcd monitorum diil...
    3. uncu ...

bunlardan 1 ini donemsel olarak kullandım baya bi once... eski bi samsung du...

halen 2tane lcd ile bütn gün zaman harcıyorum ...
    birincisi Lg 1750s (philips ile aynı paneli kullanıyo.... 12ms ... ve philipsin 12 ms lik 1 paneli var....)...
    ikicisi evde kullandıgım hs75ps...

yani 1 er 1 karşılaştırabiliyorum ve arada dağlar var...

bahsettigim gibi .. eger öp riskini göze alabiliyorsaniz, hiç fazla düşünmeden "p" sersi yada hx serisi sony leri gönül rahatlıgıyla tavsiye ediyorum..
  • alacağım yer kesin garanti verirse iki sony den birini. yok olmaz derlerse philips 170x6fb. garantisi olması herşeyden önce gelir. sony lere kesin değişme garantisi veren yer var mı?
  • oozkan,
    Anladığım kadarıyla pixel hataları konusunda seni çok korkutmuşlar ve lcd alırken baktığın tek kriter garanti olmuş.Dostum lcd alırken garanti sadece bir kriterdir.
    Her topic de Philips'i tepelere çıkarmana laf etmiyoruz ama kalkıp diğer markaları kötülüyosun.
    Kendi monitörünü anlat, ama bilmediğin monitörler hakkında da bilgisizce konuşma.
    "Bilmemek değil, bilmediğin hakkında konuşmak ayıptır."
  • DOĞRU SEÇİM PHILIPS 170P6. DÜN ALDIM. TEBRİKLER PHILIPS. 8 MSN.

* DİKKAT PHILIPS HER MODELİ İÇİN "PERFECT PANEL GARANTİSİ VERMİYOR"

* YENİ ÇIKAN MODELLERDE VE ÜZERİNDE KATALOĞUNDA "PERFECT PANEL" YAZANLARI SEÇİN.
    ESKİ VE BAZI YENİ MODELLERİNDE "ZERO BRIGHT DOT" İBARESİ VAR BU SADECE AÇIK RENKLİ ÖLÜ NOKTA GARANTİSİ DEMEKTİR KARANLIK SİYAH, KIRMIZI VS. ÖLÜ NOKTA GARANTİSİ DEĞİLDİR.

* SONRADAN SATICININ SORUN ÇIKARMAMASI İÇİN HER İHTİMALE KARŞI MUTLAKA PHILPS'İ MAĞAZADA AÇIP TEST EDİN.

* ÖLÜ PIKSELİ ANLAMAK İÇİN. PAINT'I AÇIN. ÖZNİTELİKLERİNE 1280 E 1024 YAZIN. GÖRÜNÜMDEN TAM EKRAN GÖRÜNÜMÜ SEÇİN. BU ANDA EKRAN BEYAZDIR. KOYU ÖLÜ PİKSEL OLUP OLMADIĞINI GÖRÜN.
    SONRA EKRANI SİYAHA BOYAYIN. AYNI İŞLEMİ YAPIN. PARLAK ÖLÜ NOKTA OLUP OLMADIĞINI GÖRÜN.

* BİLDİĞİM KADARIYLA BİR TEK PHILIPS SONRADAN OLUŞABİLECEK ÖLÜ PİKSELLER İÇİN DE 3 YIL GARANTİ VEREBİLİYOR. AYRICA SONRADAN ÖLÜ PİKSEL OLUŞMA RİSKİNDEN BAHSEDEN ARKADAŞLAR OLDU FORUMDA. BU DA ÇOK ÖNEMLİ BİR KONU.

* SONY HS75P ÖNCEDEN BUNUN SADECE 8 MSN.LİĞİ VARDI. ŞİMDİ 16 MSN.LERİ ÇIKTI. MÜŞTERİYE UFAK BİR OYUN OYNANIYOR. AMAN DİKKAT.

* DVI SANILDIĞINDAN ÇOK ÖNEMLİ BİR KONU. DVI GİRİŞİ OLMAYAN BİR LCD ALMAYIN DERİM.

• sony hx75 & hs75p yada philips 170x6fb modellerinden birini haftasonu almaya gidicem.son kez bi yardım ederseniz sevinirim.. philips in garantisi çok iyi .fakat sony nin parlaklığı 420cd/2. philips in ki ise 250cd/2. parlaklığın yüksek olması ne kazanç sağlar, yada az olması ne kaybetirir?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.