Şimdi Ara

LCD Monitör Yardım Lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, 17 veya 19 inç LCD monitör almak istiyorum fakat, sürekli oyun oynayan bir kullanıcı olarak. Oyunlarda da iyi performans almak istiyorum. Sizlerden tavsiye bekliyorum. fiyat aralığım 500-700ytl bu fiyat aralığında, oyunda da iyi performans verecek, en aşşağı 12ms tarama özelliğinde bir LCD düşünüyorum. Daha önce Philips'in 17 C5BS LCD modelinde denemeler yaptım pek memnun kalmadım. Lütfen yorumlarınız ve tavsiyeleriniz teşekkürler.

• 2006'yı bekle arkadasım
  • hayret Philipsin görüntü kalitesi güzeldir ama beyenmemissin ama arkadaşım bu yeni philips 19. kullanıyor görüntü muhteşem
  • quote:

Orjinalden alıntı: koftipen

Arkadaşlar, 17 veya 19 inç LCD monitör almak istiyorum fakat, sürekli oyun oynayan bir kullanıcı olarak. Oyunlarda da iyi performans almak istiyorum. Sizlerden tavsiye bekliyorum. fiyat aralığım 500-700ytl bu fiyat aralığında, oyunda da iyi performans verecek, en aşşağı 12ms tarama özelliğinde bir LCD düşünüyorum. Daha önce Philips'in 17 C5BS LCD modelinde denemeler yaptım pek memnun kalmadım. Lütfen yorumlarınız ve tavsiyeleriniz teşekkürler.

Arkadasın 3 gun daha bekle sana bı kıyak yapacagım ben sona yaklasmak uzereyım. Bahsettıgın paraya en ıyısını alabılecegın lcd modelını ve yerını sana soylerım sen bu topıgı canlı tut

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    acer monitör yardım
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.