Şimdi Ara

LCD monitor u TV ye çevirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

250-300 ytl arasında bir LCD monitor alıp yanında da pc den bagımsız olarak çalışabilen tv kutuları varmış (hangi marka nedir ne degildir tam bilgim yok) bu aletten alıp odamda tv olarak izlemek istiyorum. bu konuda pek bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim

• Tv boxlar yaklaşık 150 lira.Size maliyeti 400-450 lira olacaktır.Bunun yerine 20-22 inç lcd tv almanız daha mantıklı olacaktır...
  • hocam hangi marka LCD TV lerden bahsediyorsunuz ??
  • olayı benim bikaç aydır yaptıgım gibi tamamen 2. el ürünlerden mesela bu forumdan temin ederseniz şayet (güvenilir arkadaşlardan )

200 tl ye 20/22 inch bir lcd monitör
    + 60/90 tl arası tv box
    max 300 tl ye 22 inch lik bir görüntü elde edersiniz.

dikkat edeceginiz husus , alacagınız lcd monitörün dahili hoparlörü olmasıdır. yoksa yanına birde ilave masaüstü hoparlör ekleyeceksiniz kargaşa ve kalabalık artacak, bu yüzden hoparlörleri 2*2 watt olan modellerden seçin işinizi görür.

not: tv box ile alacagınız görüntü kesinlikle lcd tv lerdeki görüntüye göre az da olsa bi miktar daha kötü olacaktır. ekranda belli bir matlık , renklerdeki fazla parlaklık veya solgunluk gibi bazı olumsuzluklar olabiliyor, ama netice olarak max 300 tl ye hafif ve ince az yer kaplayan bir sistem kurmuş oalcaksınız.

kazancınız tahminen lcd tv lere göre en az 100 tl civarındadır, yeterli bir miktar ise sizce kolay gelsin.

sıfır olarak düşünecekseniz bence degmez aynı rakamlara gelir.

• benim asıl amacım bu LCD yi istediğim zaman pc ye baglayııp ekranımı genişleterek (mesela eğitim videoları üzerinde) çalışmak. Hal böle olunca yapmışken diyorum TV olarakta duvara monte edeyip kullanayım. Böyle bi olay için ne tavsiye edersiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omar1907

benim asıl amacım bu LCD yi istediğim zaman pc ye baglayııp ekranımı genişleterek (mesela eğitim videoları üzerinde) çalışmak. Hal böle olunca yapmışken diyorum TV olarakta duvara monte edeyip kullanayım. Böyle bi olay için ne tavsiye edersiniz ?

Vatan computerda LG nin 27'' lik modeli var LCD TV diye geçiyor full HD ama fiyatı biraz uçurum 850 TL Ancak hakkını veriyor....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.