Şimdi Ara

LCD monitör ne ile ve nasıl temizlenir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu monitörü normal tv siler gibi silsem bişi olur mu acep?

• olur özel mikrofiber bez almanı öneririm. Ben hp monitörümü media markt dan aldığım 5 ytl lik bez ile siliyorum fıstık gibi oluyo. Hatta o bezle dijital kamerayı da sildim aşırı derecede resim kalitesi arttı demek gerçekten temizliomuş

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• Dostum teknosadan aldığım 25 ytl'lik Sprey ve Bezi ile temizliyorum. Harika bişey toz bırakmıyor. Elektrikli bez tozları çekiyor. Eline sürünce takılıyor ama monitöre sürünce kayıyor resmen

Orjinalden alıntı: .TaneR.

bununla ilgili belki 100 tane konu açılmıştır.
    ah bir arama yapsak.

olsun yeni bişiler çıkmıştır belki Bu arada parlak ekran lcd leri de bu sıvı ve bez ile satılan paketler var onlarla silebilirmiyiz. Yoksa kuru bir bezle silmek en güzeli mi?

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• Ya aslında benim 2232 inin kutusundan bez çıktı silmek için . Ama su deydirmelimiyiz acap?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mariachi@ -- 11 Şubat 2008; 16:31:30 >

Orjinalden alıntı: _Divine_

Ben kıyamıyorum ve ufleyerek tozlari masaya dokuyorum ordanda bezle siliyorum artik

Hocam hiç boşa çile çekme... Mikrofiber bir bezi 4 kat yap, bir tarafına nemlenmesi için spreyle su püskürt düz haraketlerle yukarıdan aşağıya ve soldan sağa hafifçe sil, bezin diğer yüzüyle kurula...

Zaten bu LCD monitörler çok ilginç geldi bana... Fazla bastırmadıkça parmak lekesi tutmuyor, sadece toz problemi var... Geçen monitörü kapatıp elimi okşar gibi üzerinde gezdirdim, hiç leke olmadı...

• quote:

Orjinalden alıntı: Pulstar

quote:

Orjinalden alıntı: _Divine_

Ben kıyamıyorum ve ufleyerek tozlari masaya dokuyorum ordanda bezle siliyorum artik

Hocam hiç boşa çile çekme... Mikrofiber bir bezi 4 kat yap, bir tarafına nemlenmesi için spreyle su püskürt düz haraketlerle yukarıdan aşağıya ve soldan sağa hafifçe sil, bezin diğer yüzüyle kurula...

Zaten bu LCD monitörler çok ilginç geldi bana... Fazla bastırmadıkça parmak lekesi tutmuyor, sadece toz problemi var... Geçen monitörü kapatıp elimi okşar gibi üzerinde gezdirdim, hiç leke olmadı...

oneri icin saol pulstar ama bu mikrofiber mutfaktaki tamizlik bezleriyle ayni degil mi yaaf yoksa pahali bir beze boyle bir ucret veremem dokanir bana

• Bu forumdada konusu geçmiş, başka yerlerde de okudum. Rogge 10025 temizlik seti 20-24ytl civarında. Bir kere alıyorsun bezi ve spreyi birlikte geliyor. Sonra sprey bittikçe 8-9 liraya spreyi alınabiliyormuş. Henüz almadım ama tavsiye ediliyor.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.