Şimdi Ara

LCD MOD SON NOKTA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
13.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo

Gerçektende derli toplu bir hal almış tebrik ederim birde kasanı nereden temin ettiğini benimle paylaşırsan sevinirim arkadaşım tekrardan emeğine sağlık

selamlar...
    yorumlar için teşekkür ederim...
    kasamı hepsiburada.com dan temin ettim 3 gün içerisinde elimde oldu çok aradım esasında görüp almak istiyodum ama hiç bir yerde bulamadım mecbur kalıp hepsiburada dan aldım ama iikide almışım çok kullanışlı ve başarılı bir kasa tabi PSU suz geliyo ve biraz pahalı belirteyim geçenlerde ithalatçı firmanın sitesine baktım şu an mevcut değil ama dediklerine göre yolda yani yakın zamanda herhalde raflarda yerini alır...
    kolay gele...

• selamlar ...
    evet arkadaşlar fanları boyadık bakalım beyenecekmisiniz
    tek eksik UV ışık bide onu koydukmu fanlar cayır cayır yanacak İNŞALLAH
    yorumları bekliyorum
    kolay gele...
  • UV ısık altındakı gorunusu cok guzel olacaktır guzel boyamıssın ıscılıgın kalıtelı
  • ram sogutucları nerden aldın ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: wenigma

ram sogutucları nerden aldın ?

selamlar...
    ram soğutucuları idefixee ten temin ettim internet yolu ile yani bence çokta ucuz farklı led kombinasyonları var çok başarılı bir ürün tavsiye ederim
    link koyacaktım ram soğutucuları ile ilgili fakat siteden kaldırılmış ürün herhal stokta yok
    kolay gele...
  • Güzel olmuş.Sade ve düzenli duruyor.Ellerine sağlık.Yanlız merak ettim kasa midi tower dimi?
  • GüzeL oLmuş FanLardaki Boya Mat Boya Sanırsam ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Master_Star

GüzeL oLmuş FanLardaki Boya Mat Boya Sanırsam ??

selamlar...
    evet bu boya parlak bir boya değil mat özelliği ise UV ışığına karşı duyarlı yani parlıyo
    AnacoN selamlar evet midi kasa büyük gözüküyo ama midi
    kolay gele...
  • Yok kasa büyük görünmüyor ondan sormuştum

Saolasın cevabın için.Bende Stacker arıyorum bakalım.Bulabilirsem 2. el alıcam bir tane
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnacoN

Yok kasa büyük görünmüyor ondan sormuştum

Saolasın cevabın için.Bende Stacker arıyorum bakalım.Bulabilirsem 2. el alıcam bir tane

hade canım ufakmı gözüküyo gerçekten
  • quote:

Orjinalden alıntı: adoreco

quote:

Yok kasa büyük görünmüyor ondan sormuştum

hade canım ufakmı gözüküyo gerçekten

Gerçekten midi tower kasa gibi duruyor :)
    Benim kasam ile aynı boyda

• fanları bende boyucam boyaları aldım fanlarda hazır bayram tatilini bekliyorum kasaya bişeyler yapıcaz. :) yalnız benim dikkatimi zalman ekran kartı soğutucu çekti. tam olarak modeli ne ve de memnun musun değerler nasıl değişti bilgi verirsen sevinirim. karar veremiyoruj çünkü ekran kartı soğutucu için
  • quote:

Orjinalden alıntı: avor

fanları bende boyucam boyaları aldım fanlarda hazır bayram tatilini bekliyorum kasaya bişeyler yapıcaz. :) yalnız benim dikkatimi zalman ekran kartı soğutucu çekti. tam olarak modeli ne ve de memnun musun değerler nasıl değişti bilgi verirsen sevinirim. karar veremiyoruj çünkü ekran kartı soğutucu için

Ekran kartı fanı Zalman VF700 led.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: avor

fanları bende boyucam boyaları aldım fanlarda hazır bayram tatilini bekliyorum kasaya bişeyler yapıcaz. :) yalnız benim dikkatimi zalman ekran kartı soğutucu çekti. tam olarak modeli ne ve de memnun musun değerler nasıl değişti bilgi verirsen sevinirim. karar veremiyoruj çünkü ekran kartı soğutucu için

Ekran kartı fanı Zalman VF700 led.

selamlar...
    AnacoN arkadaşım belirtmiş modelini sağolsun
    çok memnun olduğumu söyleye bilirim 10 derecelik bir düşüş oldu yaklaşık tabi sadece bununla alakalı değil10 derecelik düşüş 12 cmlik fanlarında çok faydası oldu ve çok sessiz tavsiye ederim
    kolay gele...

• keşke fanları kırmızıya boyasaydın kasa zaten harika.
  • çok şık olmuş dostum yaw
  • selamlar...
    fotolar düzenlendi sayfanın açılmasında problem olmasın diye böle yaptım
    kolay gele...
  • fotolarda kasada cok ii olmus
  • yukarıda sayfanın başında LCD modumun ilk fotolarını görebilirsiniz mutlak yorumlarınızı bekliyorum
    kolay gele...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adoreco -- 20 Ocak 2007; 19:39:27 >
  • monitör harika olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.