Şimdi Ara

lcd/led/plazma tv için (42'/46'/55') TABLO-RESİM ÇERÇEVESİ (süs olarak) yapan bir yer biliyormusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lcd yada led tv yada plazma icin 42"/46"/55" için farketmez salonda duvarda asılı tv için sanki tablo görünümü verecek işlemeli çerçevesi yapan bir yer yada site biliyormusunuz? tabi yumuşak malzemeden yapılıyordur heralde bu tv için çerçeve (kartonpiyer gibi) ? annem televizyon izlerken bir çok yerde denk gelmiş güzel göründüğünü tv kapalıyken sanki tablo gibi gözüktüğünü söyledi duvara asılı tvler için tabi.... bi araştırayım dedim, forumda bilen gören varmı acaba böyle birşey?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris347 -- 3 Aralık 2010; 9:02:56 >

• ankarada bir çerçeveci ile konuştum ama çerçeveyi nasıl tutturulacağını bulamadı... ben üstten 3-4 tane kanca koyarak çerçeveyi askı gibi asmanın hem pratik hem kolay olacagını düşündüm...

var mı sizin hiç böyle birsey yapan bildigimiz...
  • Hiç duymadım,
    ancak köpükten yapılmış kartonpiyer cinsi bodür kullanarak çerçeve yaptırın,
    ahşap rrengine boyatın,
    tv duvar askısıbda iken onun çerçevesi üstüne (duvara temas eden yerinden) yapıştırın,
    diye aklıma geldi.

bir de dantel örtü asın üstüne tam olsun

beko/vestelin galiba kliması vardı, tablo gibi,
    detayları oradan bakın.

lcd/led/plazma tv için (42'/46'/55') TABLO-RESİM ÇERÇEVESİ (süs olarak) yapan bir yer biliyormusunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimleon -- 7 Aralık 2010; 13:07:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mimleon
    Hiç duymadım,
    ancak köpükten yapılmış kartonpiyer cinsi bodür kullanarak çerçeve yaptırın,
    ahşap rrengine boyatın,
    tv duvar askısıbda iken onun çerçevesi üstüne (duvara temas eden yerinden) yapıştırın,
    diye aklıma geldi.

bir de dantel örtü asın üstüne tam olsun

beko/vestelin galiba kliması vardı, tablo gibi,
    detayları oradan bakın.

iyi fikir gibi ,saol :)

• Sayın Baris347,

http://www.sitelerankara.com/siteler.php?main=ara&pagetitle=Firma%20Listesi&unvan=&yetkili=&adres=&tel=&fax=&gsm=&email=&url=&cat=151

ve

http://www.sitelerankara.com/siteler/Mobilya_Destek_Urunleri/Tablo_-_Cerceve/Antik_Varak_MFM_Hediyelik_Aksesuar.html

diye birşeyler buldum. Asıl amacım tablo çerçevesinde kullanılan oymalı ahşah profili bulmaktı. Böyle profilden alıp uygun ölçüde 45 derece kestirip çerçeveyi tamamlarsınız.

Size tavsiyem led aydınlatmalı tv almanız olur çünkü ince olduğu için etrafına yapacağınız tablo çerçevsinden sonra duvarda kaba durmaz ve tv ile duvar arasındaki mesafeyi daha kibar şekilde kapatırsınız. Normal lcd veya plazmada kalınlıktan dolayı mesafe artacağı için biraz dolap gibi kaba durabilir ve ısı sorun oluşturabilir.

Aklıma gelen başka birşey var ama bir bayandan yardım isteyin. Erkek olarak estetikten uzak ve şık olmayan ama işlevsel birşey yaparız. Bayanlar kaba şeylerden hoşlanmaz. Tvnin etrafına çerçeve yapınca belki içine gizliden üzerine baskı yapılabilecek bir güneşlik bulursanız , o güneşliği (stor perde derseniz, bayanlar anlar ) çekersiniz ve tv kapalıyken gerçekten tv üzerinde resim bulunur.

• wawwww :) süper yaratıcı fikirler çıkarmışsınız... ilginiz için saolun ,dediklerinizi sentezliyecem saolun tekrardan...
  • Bu stor perdelerin elektrikli ve uzaktan kumandalısı da var. Bu şekilde sadece stor perdeyi monte ettirir ve bir tür kutu oluşturur içine led aydınlatmalı lcd tv koyar ve etrafına oymalı ahşap profilden tablo çerçevesi yapabilirsiniz.

Eğer gerekli ise bu kutu içine veya etrafına spot lambadan aydınlatma da koyduarabilirsiniz. Sergi salonlarındaki aydınlatılmış tablolar gibi olur.

Tv için illaki bu kutuya elektrik çekileceği için diğer stor perde motoru veya spot ışık buradan güç alır ve çirkin kablo görüntüsü oluşmaz. Reklam afişi basanlar herhalde stor perde üzerine veya başka folyo üzerine güzel bir resim veya gerçek tablo baskısı yaparlarsa sanırım tam istediğiniz şey olur.

Lütfen sonucun fotoğrafını koyun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://framemytv.com/index.cfm

fikir verebilir ::))
  • Stropiyer ile bu uygulamayı yapan var mı arkadaşlar. Duvara asılı led için ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.