Şimdi Ara

LCD aldım yorumlarmısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün lcd tv aldım fiyat ve özellik bakımından yorumlarmısınız ?

PREMIER PR-32L16 32 LCD TV

TürLCD Ekran Boyutu82Ekran Yayın SistemleriNTSC, PAL, SECAM TeletextVar BağlantılarHDMI, AV, VGA , 2 X SCART Garanti Süresi24Ay
    32" (81cm) LG-PHILIPS LCD Panel
    PAL, SECAM, NTSC Sistemleri ile uyumlu
    1366 x 768 Çözünürlük
    1600:1 Kontrast Oranı
    500cd/m2 Parlaklık
    178 Derece Yatay ve Dikey İzleme Açısı
    Yüksek Tanımlamalı HDMI girişi ile HD yayınlara hazır
    Türkçe Teletekst
    HDMI, AV, VGA , 2 X SCART girişleri

tv sehpasını aldım ve goldmaster receiver aldım 6 ay taksitle 1800 YTL ye geldi sizce nasıl ?

• bu özelliklre o fiyat iyi gitmiş ama keşke full hd alsaydın yaw artık hd ready nin devri bitti
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan BH

bu özelliklre o fiyat iyi gitmiş ama keşke full hd alsaydın yaw artık hd ready nin devri bitti

valla sonradan farkına vardım FULL HD ile değişcem sanırım.. ama bu iyimidir sizce
  • nasıl değiştirecen en az 3.5 milyardan başlıyor fiyatları
  • Full HD yi kullanabilmen için en az 2-3 sene geçmesi lazım
  • Premier yenrie tanınmış bir marka alsaydın daha iyi olurdu. Sony, Philips yada LG daha ekonomik olsun dersen Toshiba alabilirdin. Toshibaların özellikleri iyi, ucuz ve dizaynı güzel.

Günümüzde Hem marka hemde sıradan firmalar Çinde üretim yaptırıyor. Yukarıdaki marka firmalar imalatı kendi fabrikalarında yapıp kaliteyi kontrol edip ve bol yedek parça, teknik servis garantisi verirken. Piremier gibi firmalar (Crea,Datron,Diboss,vs.) fason üretim yaptırıp üzerine kendi markasını basıyor. Bir kaç sene sonra yedek parçada sorun yaşabilirsin. 300-500 lira için bu riske değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow006 -- 5 Kasım 2007; 11:57:05 >
  • BİM'de 16 Kasım'da 950 YTL'ye 32" Techwood marka LCD tv var, ilgilenenlere duyrulur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1600:1 Kontrast Oranı
    500cd/m2 Parlaklık
    178 Derece Yatay ve Dikey İzleme Açısı

bu 3 özellik fena değil gibi .. bide 81 cm fena değil ..
  • evet aslında FULL HD için duyduklarıma göre en ac 10 sene geçmesi lazım diyorlar :) bu özellikler ve bu fiyat cazip geldi aldım sehpa vs..
  • quote:

Orjinalden alıntı: MH

evet aslında FULL HD için duyduklarıma göre en ac 10 sene geçmesi lazım diyorlar :) bu özellikler ve bu fiyat cazip geldi aldım sehpa vs..

abi pazarlama geyikleri bunlar bence. hd ready full hd sonra mega hd öyle gider.
  • quote:

Orjinalden alıntı: somali

quote:

Orjinalden alıntı: MH

evet aslında FULL HD için duyduklarıma göre en ac 10 sene geçmesi lazım diyorlar :) bu özellikler ve bu fiyat cazip geldi aldım sehpa vs..

abi pazarlama geyikleri bunlar bence. hd ready full hd sonra mega hd öyle gider.

şimdi HD den sonra pixelinc mi ne çıkmış sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.