Şimdi Ara

Lc waikiki para iadesi yapıyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 gün önce bir hevesle eşofman takımı almıştım,1 defa giydim.Baktım zaman darlığından kullanmaya fırsatım olmuyor,iade edip yerine bir yağmurluk alayım dedim.Görevli eşofmanda parfüm kokusu var diye iade almadı.Artık balkonda havalandırıp parfüm kokusundan arındırıp şansımı tekrar deneyeceğim

Merak ettiğim lc waikiki ürün iadesinde peşin para iadesi yapıyor mu ? Yoksa yerine başka bir ürün almak şartıyla çek mi,veriyor ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

LC Waikiki Para İadesi

LC Waikiki, müşterilerine belirli koşullar altında para iadesi imkanı sunmaktadır.

iade alıyor mu: Evet, LC Waikiki, satın alınan ürünleri iade almaktadır.

Para iadesi yapıyor mu: Belirli şartların sağlanması halinde LC Waikiki, müşterilerine para iadesi yapmaktadır.

İade koşulları: İade işlemi için ürünlerin satın alma tarihinden itibaren 30 gün içerisinde iade edilmesi ve etiketlerinin zarar görmemesi gerekmektedir. Ayrıca, iç çamaşırı, mayo ve maske gibi bazı ürünler hijyenik nedenlerden dolayı iade alınmamaktadır.

Para iadesi süreci: Ürünlerin iade edilmesi durumunda, para iadesi genellikle 14 iş günü içerisinde orijinal ödeme yöntemine yapılmaktadır.

İade parası ne zaman yatar: Para iadesi süreci, iade işleminin tamamlanmasından itibaren 14 iş gününü bulabilir.

LC Waikiki'nin iade politikası hakkında daha detaylı bilgi için resmi web sitesini ziyaret edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hayır
  • ben giymediğim üründen kredi kartına geri yükleme aldım. geçerli bi sebep söylersen verirler sanırım
  • 15 gün içinde fişiyle beraber gidersen yapıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LC Waikiki para basıyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.