Şimdi Ara

LC power 650 watt kulanan varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar inventusta gezerken bı psu gozume takıldı 80 + bronz 650 watt 14 cm fan 122 tl

LC-POWER LC6650GP3
    600W (650W Max) 80+ BRONZE V2.3 (120mm PWM Gelid silent kasa fanı HEDİYE) Güç Kaynağı
    http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=2799

arkadaslar kulananız varsa kalıtelımı gzlmı nasıl br psudur yardımlarnızı beklıyorum

• bir ara forumda epey tartışıldı..
    benim şahsi fikrim
    12v kanallarının zayıf olması nedeniyle üst seviye sistemler için önereceğim bir psu değil..
    ama yüksek verimlilik,sessizlik uzun garanti süresi,firebal garantisi gibi nedenlerle
    yabana atılacak bir psu da değil..
    çok üst seviye hızşaırtma canavarı sistemler yerine fazla güç tüketmeyen orta seviye sistemine
    sessiz güç kaynağı isteyenler,orta-üst seviye internet kafe kuranlar,yada profesyonel çizim vs programları için
    çok fazla güç istemeyen sistem kuranlar tarafından tercih edilebilecek bir ürün..

belirttiğim gibi bu şahsi fikrimdir..farklı düşünenler olacaktır..tartışma çıkmasın şimdi
  • incelemesini yapmıştım bir bak istersen
    http://forum.donanimhaber.com/m_38951099/tm.htm
  • Bronze sertifikasına sahip ve max 650w verebiliyor. İyi bir psu parasını hakediyor. Öneririm
  • Ben yaklaşık 6 aydır kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaratmadı, sessiz, 140'lıkfan, tavsiye ederim.

AMD 1055t işlemci, ocz gold 1333 @1600, asus m4a88tdm- evo usb 3.0, sharkoon rush kasa, gigabyte gtx 460 1gb OC @800/1600/4000

eeee daha ne olsun arkadaşlar bu sistemde hiçbir sorun yaşamadım. Fireball dan aldım
  • bende bu psu yu kullanmaktayın 6 aydır gtx460 ı 850/1700/1910 bu halde kullanıyorum sorun çıkartmadı ama karar sizin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cougar Stx 700 Watt 80+ Sizce ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ooppss

bir ara forumda epey tartışıldı..
    benim şahsi fikrim
    12v kanallarının zayıf olması nedeniyle üst seviye sistemler için önereceğim bir psu değil..
    ama yüksek verimlilik,sessizlik uzun garanti süresi,firebal garantisi gibi nedenlerle
    yabana atılacak bir psu da değil..
    çok üst seviye hızşaırtma canavarı sistemler yerine fazla güç tüketmeyen orta seviye sistemine
    sessiz güç kaynağı isteyenler,orta-üst seviye internet kafe kuranlar,yada profesyonel çizim vs programları için
    çok fazla güç istemeyen sistem kuranlar tarafından tercih edilebilecek bir ürün..

belirttiğim gibi bu şahsi fikrimdir..farklı düşünenler olacaktır..tartışma çıkmasın şimdi

Kesinlikle katılıyorum. Bence orta seviye sistemlerin vazgeçilmezi olmalı. Üst düzey bir sistem toplayan birisi de zaten LC-Power'a falan bakmaz. Corsair, Enermax, Seasonic, Antec falan alır yani.

• Truva Phalanx kasa ve Asus HD 5770 Cucore ekran kartı kullanıyorum. Xigmatek red scorpion işlemci fanı ve 14 cm fan + 3 adet 4 ledli 12 cm fan var. Ürünü alalı çok rahat 2 yıl oldu. Hiç bir sorunla karşılaşmadım. 5 yıl garantili miydi bu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.