Şimdi Ara

LC POWER 600W 80+ BRONZE PSU V2.3 Review (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
4.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ***CoNDoR***

quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Allah senin yaptıgın Psu dan cümle Alemi korusun diyorum ozaman. Bence başkasını sorgulamadan önce biraz düşün birdahaki sefere.
    O Psu 12V kanalından kombine olarak toplam gücün anca %65 ini verebilmiş. Fatalty ise %75 ini.
    Sen daha bana yok sertifikaydı yok bronzdu saçmalıyorsun. Psu lar şebekeden %85 verimli çekecegine %80 evrimli çekse ne olur , senede 5 TL daha az verecem diye git sen aldır bu Psu yu millete.

Blue Storm II 500W ile 12V den aynı degeri veriyor 600W LC Power , halen çırpınıştasın artadaş bronz da bronz diye. Gerçekten yuh.
    Ürüne kötü demiyorum konu sahabi streamroller e de söyledim daha uzatma peşindesin.
    Bu konuya son cevabımdır.

Ürünün etiketinde her bir 12v kanalı için 19A yazması bu kanallardan 19A'dan fazlasını çekemeyeceğin anlamına gelmez ki. HexfeT'in dediği gibi sadece sertifika alabilmek için düşük yazılmış değerler. 19.1A çekerseniz patlayacak anlamına gelmiyor Etiketlenme problemi var PSU'da o benim de dikkatimi çekti, bu üreticinin dikkatsizliği ya da ne bileyim politikası diyelim. Ben de geçen gün alan bi arkadaşımda gördüm fena değildi. Sessizdi de baya.

Öncelikle Chris Brown arkadaşımıza sabır diliyorum ve ekliyorum.
    Siyah olarak işaretlediğim satırda yazana cevap olarak şunu söyleyebilirim PSU'lar etiketlenirken 12v kanalı için yazılan AMPER değeri PSU'nun verdiği akımı simgelemez PSU'da bulunan akım limitleyicileri simgeler yani o PSU 19A'den fazla akım sağlayabilsede akım limitleyiciler buna izin vermez.
    OCZ fatal1ty'de bu akım limitliyciler yüksek tutulmuş o kadar yalnış etiketleme vs. yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skid_row -- 23 Nisan 2010; 0:33:26 >

• Valla dostum gerçekten haklısın. Tıplı eski döküm sobalara benziyor dış malzemesi.

quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

Kasanın malzemesi ne? Eski döküm sobaları hatırlattı bana

• bu psu bende kullanıyorum fiyatına göre iyi bir psu
  • Zamanında yaptıgım güzel bir incelemeydi hortlaması iyi olmuş şuan muhtemelen Revo 1250W yada Antec TPQ 1200 vardır
  • Sözlük: LC POWER 600W 80+

Cevap:

kendi 600watt güce sahip olup 12v kombine çıkışlardan sadece 400watt civarında güç sağlayabilen ender dandik psulardan biridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6.cadde -- 1 Mayıs 2011; 20:07:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

Sözlük: LC POWER 600W 80+

Cevap:

kendi 600watt güce sahip olup 12v kombine çıkışlardan sadece 400watt civarında güç sağlayabilen ender dandik psulardan biridir.

Tebrik ederim kendini çok belli ediyosun
  • Psu yu 170 e almışınız bu psunun ederi 130 lira demişim 2 gün sora 130 a düşmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

Sözlük: LC POWER 600W 80+

Cevap:

Tebrik ederim kendini çok belli ediyosun

ne gibi?

Aopen markayı bilir misin? psuları orta düzeydir. yani f/p.

bu LC power marka 650watt psu Aopen marka 650watt psudan ( fsp üretimi) 40TL daha ucuz distribütör çıkış fıyatı konusunda.

bakın 40TL den bahsediyrum ki LC powerin distribütör çıkış fiyatı da 40TL nin birkaç katının birkaç fazlası.

ucuzun da ucuz olan etten yapılma bir yahni. fiyatları tam olarak söylerim de etik olmaz.

• @6.cadde
    Arkadaşım amacın ne ilk önce orda buluşalım sen bana 30 liradan bahsediyorsun "DAR GELİRLİLİĞİN ALEMİ YOK"
  • Bu guc kaynagini ben de dusunuyorum.
    Kullanacagim PC de cok fazla guc gereksinimi olmayacak. Islemcideki grafik birimini kullanacagim.
    Pentium G850 yada AMD A6-3670 olacak sistemde. 4 hafiza modulu, 1 sata hdd, 1dvd yazici.
    -
    Guc kaynaginin resmi sitesindeki bilgiler :
    http://www.lc-power.de/index.php?id=197&L=1
    -
    Linkte gorebileceginiz uzere +12V uzerinden max. combined 550Watt verimliligi varmis !..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 6 Mart 2012; 16:59:21 >
  • 2 sene önce yukarıda ağır headshot yapmışım , şimdi okudum güzel eğlendim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.