Şimdi Ara

Lazerle göz ameliyatı olsam mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
28.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lazeri düşünenler bu konuya bakın lütfen...

http://forum.donanimhaber.com/m_30313149/tm.htm
  • numarada büyüme tamamen durmadan ameliyat olmak çok sakıncalı.erkekler için en az 25 yaşı beklemek gerekiyor ki sağlıklı sonuçlar alınsın.
  • bende düşünüyuorum byler lütfen yardım edin
  • Selamlar arkadaşlar. Gözlerim 1 derece miyopi. Normalde gözlük takmam gerekiyor ama ben sadece akşamları bazen takıyorum. Doktora gittim ve göz ameliyatı yapalım dedi. Haftaya kornea kalınlığına bakılacak. Doktorun söylediğine göre ameliyat olmazsam yakını görme bozukluğu geç başlayacakmış ama miyopi gözlüğü kullanmaya devam edeceğim. Eğer amaliyat olursam yakını görme bozukluğu 43 yaşında başlarmış. Doktorun söylemesi gözdeki kapakçığı açmadan ameliyat olabilirmişim (sanırım no touch?). Sizce ameliyat olmalımıyım? Çok kararsız kaldım. Sağlık açısından bir sıkıntısı olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya herkes ne kadar bos konusmus :D kardeşim 3 sene önce falan oldu lazer ameliyati.(Bayrampaşa Göz hastanesinde) çok kaliteli bir hastanedir. ameliyat yaklaşık 15dk falan sürdü. Ameliyattan çıktığında sürekli ağlıyordu yani o gün acayip bir acı cekiyorsunuz gözlerinizi acamıyorsunuz kesinlikle ama doktor damla veriyor ve sadece o aciyi 1 gün yaşıyorsunuz 1 gün idare ettikten sonra başka birşey yok şu an çok sağlıklı gözleri hiç bir sorunu yok. bende olacaktim doktor numaram çok düşük olduğu için gerek yok dedi olmadim belki ilerleyen zamanlarda olurum. yanlış hatirlamiyorsam 1250 - 1500 tl civari bir fiyata ameliyat olmustu ama emin olun korkulcak birsey yok arkadaslar ilk gun biraz sıkıntı cekiyorsunuz baya yanıyor gözler ondan sonra hiç birşey yok.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.