Şimdi Ara

Lazerle Göz Ameliyatı ANA KONU (Lasik, i-Lasik, No Touch, Smile Lazer, Femto Lazer, Wavefront, Prk) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.337
Cevap
57
Favori
330.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen bende tv de gördüm ünlüleri falan yapmış. En iyisi olsun istemiştim. Hatta onun hastanesindeki diğer doktorlar onun yarı parasına lazer yapıyorlardı ben yaptırmadım illa sinan göker olsun dedim. Zaten lazerin başına otursa 1 saatte 10 kişi falan sırayla yapar.bence kasap mantığı yok sırayla ne kadar hasta varsa alıyorlardır içeri o gün. Günde 1 hasta yapsa ilgilensse o hastane batar. 10dk da bitiyor iş. Diğer hasta geçer ameliyata yani bunda korkulcak alışılmadık bir durum değil. Çok basit bir işlem zaten gözünüzde büyütmeyin. 10 dk toplam sonra bin taksiye evine git otele git dinlen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 sene sonra tekrarlıyor mu bu işlem ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen hafta pazartesi kontrole gittim.Doktor kontrol etti ve gayet iyi görünüyor dedi.Tabi bunu ameliyatı yapan doktordan duymak insana pek güven vermiyor.Önümüzdeki günlerde başka bir doktora gidip kaç dereceye düşmüş onu öğreneceğim.Buraya yazarım.
  • arkadaşlar öncelikle hepinize geçmiş olsun adana yım bende burada dünyagöz mayagöz ve sevgi tıp merkesinde var lazer bugün saat 2 de sevgiye kontrole gidecem birazda kendim hakkında bilgi vereyim 86 doğumluyum iki gözde 2 küsür artı astigmat
    bazı sorular var kafamda doktorada soracağım ama sizdende cevaplar almak istiyorum çünkü doktor yanlı olabilir diye soru işareti oluşmasın kafamda
    1 dünya gözü aradım 13 çeşit lazer tedavisi var dedi genel olarak sorduğumda ise bıçaklı bıçaksız lazer diyorlar birde kartal gözü muhabbetti var kafam allak bullak oldu
    2 aralarında dünya fark var rakamlarda neden yani bu kadar fark anlamış değilim
    3 adanada bu uygulamayı olan arkadaş var ise gittiği yer ile ilgili deneyimlerini paylaşırsa çok memnun olurum
  • doktora gittim muayene oldum sevgiden gün aldım lazer için 2 hafta sonraya aldım bıçaksız olan lazer yapılacak cihazın adını falanda söylediler git araştır dedi oradaki arkadaş dünya gözdeki cihazın adını da dedi karşılaştır değerlendir
  • cihazı sordum o kadar iyi olmadığını adana da daha iyisinin bulunduğunu öğrendim ayrıca birde gözün topografisini çeken bir cihaz varmış bakalım hayırlısı araştırmalara devam...
  • SAYIN TOO MUCH ;

BEN DE ADANA DAYIM AYNI PROBLEM BENİM EŞİMDE DE VAR NEYE KARAR VERDİNİZ SİZ 2-3 AYDIR ARAŞTIRIYORSUNUZ. GÖZ LASER AMELİYATINI..
  • gözlerim 1.75e 2.25 bu sene 18e girecem eylülde. sizce ne zaman lazer olmalıyım görüşlerinizi bekliyorum
  • bende dünya gözde ameliyata gircem bakalım ne olcak
  • Lazeri yaptıralı yaklaşık 5 ay oldu.Birkaç defa doktora kontrole gittim.Sol gözümdeki farkın kaybolduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.Doktor sıfırlanmış demedi.Herhangi bir sorun yok dedi.Bir ara sağ gözde hücre toplanması varm ı diye şüphelendi.sonraki kontrolde bir şey yok dedi.Gözümün sıfırlanıp sıfırlanmadığını Açıkçası sormak da istemedim. Şuan memnunum.Diğer gözlüksüz arkadaşlarla aynı şekilde görüyorum.Göz kuruluğunu önlemek için verilen ilacı hala kullanıyorum. Bu ilacı doktorun dediğine göre 6 ay kullanmak zorundaymışım.Bir ömür boyu da sürebilirmiş.:(
    2 ay sonra bir kontrol daha var.o kontrolden sonra başka bir yere gidip ayrı bir kontrol yaptırmak istiyorum.Bakalım o zaman ne var ne yok etraflıca yazarım artık.
  • Şuan gözyaşı damlasını fazla kullanmaz oldum.1 hafta falan geçince biraz kuruluk hissi oluyor..o zaman tekrar kullanıyorum. Görmemden şikayetçi değilim. Hatta memnunum. Arada bir damla damlatmak sıksa da gözlüğü düşününce halime şükrediyorum.
  • tüm arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum, merak ettiğim konu adana da hem dünya göz var hemde maya göz var kimi dünya göz iyi diyor kimide maya göz bir türlü anlamış değlim neye göre dediklerini ama fiyat için değil lazer ameliyatı için diyorlar, şimdi merak ediyorum lazer yaptıracak olsak adana da maya mı dünya mı?
  • Maya Göz veya Dünya göz hangisi iyi bilmiyorum.Ancak bu işlerde yaptıran kişlere bakmak gerekiyor.Ben adana da Mya Göze 1000 euro ya yaptırdım.Dünya göz bana 800 civarı fiyat vermişti.Sırf bir arkadaşım yaptırıp memnun olduğu için 200 euroyu düşünmedim.Ve Maya göze yaptırdım.1 yıl oldu kontrole gidiyorum. Görmemden genel olarak memnunum ancak gözde seyirme ve sabahları puslu bir görüntü oluyor.Yüzümü yıkayınca içte çapaklanma kayboluyor.'2 gün önce gözümün siyahının yanında küçük bir şişkinlik fark ettim.Hemen Maya Gözden randevu aldım.Önceden kontrolden ücret almazlardı son gittiğim 4 kontolden 25 lira aldılar.Velhasıl yapılan konrol sonrası gözümde epitel yürümesi olduğu söylendi.Bunun anlamı şu. tekrar operasyon yapılacak.flepin altında oluşan birkim temizlenecek vs vs.Bugün moralim o yüzden çok kötü 1 ay sonra tekrar kontrol dediler.Hep bir ay sonra kontrol diyorlar. iyi bir şey mi yoksa para almak için mi bu şekilde gün atıyorlar bilemiyorum.Ancak dünya göze ya da başka bir yere gidip gözlerimi kontrol ettirmeye karar verdim.Çünkü bu işin bu kadar sürmesinden bıktım. Ben ömür boyu gözlükten kurtuldum diye sevinirken göze bir operasyon fikri beni çıldırtıyor.Yap kurtul benim açımdan olmadı ne yazık ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: gıdemli

Maya Göz veya Dünya göz hangisi iyi bilmiyorum.Ancak bu işlerde yaptıran kişlere bakmak gerekiyor.Ben adana da Mya Göze 1000 euro ya yaptırdım.Dünya göz bana 800 civarı fiyat vermişti.Sırf bir arkadaşım yaptırıp memnun olduğu için 200 euroyu düşünmedim.Ve Maya göze yaptırdım.1 yıl oldu kontrole gidiyorum. Görmemden genel olarak memnunum ancak gözde seyirme ve sabahları puslu bir görüntü oluyor.Yüzümü yıkayınca içte çapaklanma kayboluyor.'2 gün önce gözümün siyahının yanında küçük bir şişkinlik fark ettim.Hemen Maya Gözden randevu aldım.Önceden kontrolden ücret almazlardı son gittiğim 4 kontolden 25 lira aldılar.Velhasıl yapılan konrol sonrası gözümde epitel yürümesi olduğu söylendi.Bunun anlamı şu. tekrar operasyon yapılacak.flepin altında oluşan birkim temizlenecek vs vs.Bugün moralim o yüzden çok kötü 1 ay sonra tekrar kontrol dediler.Hep bir ay sonra kontrol diyorlar. iyi bir şey mi yoksa para almak için mi bu şekilde gün atıyorlar bilemiyorum.Ancak dünya göze ya da başka bir yere gidip gözlerimi kontrol ettirmeye karar verdim.Çünkü bu işin bu kadar sürmesinden bıktım. Ben ömür boyu gözlükten kurtuldum diye sevinirken göze bir operasyon fikri beni çıldırtıyor.Yap kurtul benim açımdan olmadı ne yazık ki.

hocam son durum hakkında fikir verirmisiniz durumunuz nedir bende son zamanlarda olmayı düşünüyorum wavefront lasik yöntemini düşünüyorumsiz ne dersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: haxem

quote:

Orijinalden alıntı: gıdemli

Maya Göz veya Dünya göz hangisi iyi bilmiyorum.Ancak bu işlerde yaptıran kişlere bakmak gerekiyor.Ben adana da Mya Göze 1000 euro ya yaptırdım.Dünya göz bana 800 civarı fiyat vermişti.Sırf bir arkadaşım yaptırıp memnun olduğu için 200 euroyu düşünmedim.Ve Maya göze yaptırdım.1 yıl oldu kontrole gidiyorum. Görmemden genel olarak memnunum ancak gözde seyirme ve sabahları puslu bir görüntü oluyor.Yüzümü yıkayınca içte çapaklanma kayboluyor.'2 gün önce gözümün siyahının yanında küçük bir şişkinlik fark ettim.Hemen Maya Gözden randevu aldım.Önceden kontrolden ücret almazlardı son gittiğim 4 kontolden 25 lira aldılar.Velhasıl yapılan konrol sonrası gözümde epitel yürümesi olduğu söylendi.Bunun anlamı şu. tekrar operasyon yapılacak.flepin altında oluşan birkim temizlenecek vs vs.Bugün moralim o yüzden çok kötü 1 ay sonra tekrar kontrol dediler.Hep bir ay sonra kontrol diyorlar. iyi bir şey mi yoksa para almak için mi bu şekilde gün atıyorlar bilemiyorum.Ancak dünya göze ya da başka bir yere gidip gözlerimi kontrol ettirmeye karar verdim.Çünkü bu işin bu kadar sürmesinden bıktım. Ben ömür boyu gözlükten kurtuldum diye sevinirken göze bir operasyon fikri beni çıldırtıyor.Yap kurtul benim açımdan olmadı ne yazık ki.

hocam son durum hakkında fikir verirmisiniz durumunuz nedir bende son zamanlarda olmayı düşünüyorum wavefront lasik yöntemini düşünüyorumsiz ne dersiniz

sorunsuz bir şekilde görüyorum.ancak sorun olunca isterse kartal gibi göreyim beni memnun etmez. yakında kontrole gideceğim. Son durum hakkında ne yaşarsam buraya yazarım.

• benim sol göz 4.75 sağ goz 3.75 astigmat acaba lazer olurmu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler gençken ameliyat olanlarda 40 yaşından sonra yakını görememe gibi bir sorun ortaya çıkıyormuş. Bu yüzden doktorlar gözlük takıyor. Yöntem yeni olduğu için henüz kırkını görüp bunu tecrübe eden yok
  • Arkadaşlar %50 indirim yapmıştı dünya göz geçen yaz..Buna benzer bir kampanya olursa bilgi verebilirmisiniz. Bir arkadaşımıza yaptırıcaz..olmak için can atıyor.
  • 2 gözle de aynı anda ameliyat olup dah şikayet eden arkadaşları anlamıyorum masraftan kısmak içinmi yapıyorsunuz? göz bu yav başka birşey değil önce tek gözünü yaptır iyi olunca bir kaç ay sonra diğer gözünü yaptır niye riske atıyorsunuzki? benim 2 gözümde de ışık çakmaları vardı daha sorunlu olan gözümü argon lazerle tedavi ettirdim daha az sorunlu gözü sonraya bıraktım kontrollere de gittiğimde doktor diğer gözü ameliyata gerek yok dedi size tavsiyem tek gözü yaptırın sonra diğerini.
  • Son zamanlarda göz çizdiren var mı ??
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.