Şimdi Ara

Lazer Markoviç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu Ada'ma sadece ben mi bayılıyorum. R.V.P ve Volkan Şen e harika iki pas attı koştu etti. Kesinlikle alınmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lazer değil hocam Lerzan.

• Lazer

• Ada'ma
  • Klopp bırakmaz

• Helal olsun cidden. Kazandığı parayı hakediyor.
  • şimdiden taraftar olarak aramızda para toplamaya başlayalım 50 milyonu tamamlamak için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LAZER METRE
    10 yıl önce açıldı
    Mürekkepli mi, Lazer mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • biraz süt çocuğu sanki ikili mücadelelerde korkak davranıyo

ama paslar ve koşular şahane
  • bu adam diegonun yerine ortada oynamalı
  • alınırsa efsane olur. markonun da kalmak istediğine dair demecleri var. maximum 10m euroya bırakır lpool.

• La bonservisini almadık bişey yapmadık, hiçbir riske girmeden tay gibi seken çocuğun etinden sütünden faydalanıyoruz Bonservisini alabileceğimize ise inanmıyorum, bu yaşta bize bi gömlek büyük bence Markovic, 1. sınıf takımlarda oynamasa da şuan 2. sınıf takımlarda rahat oynayabilecek kapasitede.
  • Hocam önceki sezon 25 milyona alınmış ve henüz 21 yaşında sanmıyorum 10 milyona versinler.
  • Cok uzuluyorum bu adamin yarim sezon sonra gidecegine.

Lan gelecek sezon yok bu herif

• Takimdaki en iyi oyuncu su an. Klopp istiyor zaten takiminda, almamiz mumkun degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: 505.

Hocam önceki sezon 25 milyona alınmış ve henüz 21 yaşında sanmıyorum 10 milyona versinler.

abi adam zaten kiralık gönderildiğine göre memnun olunan bir oyuncu değil. bizde iyi oynuyor fakat lpoolda oynayacak seviyede değil. markovic gelmek isterse lpool tutup 3 un 5 in lafını yapmaz. markovicin kararı önemli. kalmak istemesse kaç verirsen ver tutamazsin, kalmak isterse de kolaylık sağlanır mutlaka.

• Markovic şu an Liverpool'da olsa, çoğu maçta ilk 11 çıkardı. Liverpool'da Ibe dışında kanat yok şu an. Tam ona göre bir ortam var.
  • Herifin adası var lan
  • l.pool gönderdiğine çok pişman oldu rodgers'in gitmeden önce yaptığı son kötülüktü.

Klopp'un elinde olsaydı şuan belki değişmez 11 oyuncusu olacaktı. Kloop bu adamı çok başka yerlere getirir demedi demeyin.

Bu adamı almanız imkansız beyler. Rodgers olsaydı %80 derdim fakat suan Klopp onu cok ister. Onun da klopp ile calısmak icin can atacagını tahmin ediyorum.
  • Aziz Yıldırım bas parayı al.başkan

• Takımda futbol zekası olan iki oyuncudan biri....

RVP ve bu....Geri kalan 9 u omurilik soğanıyla oynuyor....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.