Şimdi Ara

Lazer Göz Ameliyatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar meraba ben İstanbul'da yaşıyorum, lazerle göz ameliyatı olmaya karar verdim ama her doktora güvenilmez tabi ve benim de bildiğim pek göz doktoru yok, ameliyat olan veya göz doktoruna gidip doktorundan memnun olan varsa tavsiyenizi beklerim şimdiden teşekkürler 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thehappyone -- 21 Temmuz 2016; 23:04:16 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 2011 senesinde oldum. Hayatımın en iyi kararlarından biri öncelikle onu söyliyim çok memnunum. 3.25 , 3.78 müyop ve hipermetrop vardı. Uzaktaki yazılar nesneleri görüşüm sıfırdı; şu anki görüşüm mucize gibi geliyo acayip farkediyor.

Bayrampaşa Devlet Hastanesinde Özbek Hoca vardı; tavsiye üzerine ona gitmiştim ben de çoğu tanıdığımız orda oldu. O zamanlar devlet hastanesiydi ben biraz çekinmiştim hani daha fazla para verip özel hastanede daha popüler bi yerde olma imkanım da vardı.

Ama hastaneye, ortama bakmıyor bu işler tamamen doktorla alakalı.

Şu an o hastanenin ve hocanın durumunu bilmiyorum yalnız ara bi sor istersen.

Başka bi sorun olursa herzaman sorabilirsin çekinmeden.
  • Bence kararını gözden geçir derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda öncelik sizin yaşınız. Yaşlandıkça insan gözü miyopluktan kurtuluyor ve astigmat ilerleyebiliyor. Onun için bu tedavi için en uygunu 30 lu yaşlardır. Eğer gözlük ile ilgili bir probleminiz yoksa sizi cokta rahatsız etmiyorsa gözlük kullanmanızı öneririm. İllaki lazer yaptırayım kurtulayım diyorsanız da 30 lu yaşlara kadar yaptırmamanızı tavsiye ederim.
  • miyop numaram çok yüksek değil zaten benim de 1-2 sene önce durdu 2 senede 0.25 bile artmadı ama astigmatım yüksek onun için olmak istiyorum

• Cryshal C kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim bunu öğrenmeye çalışıcam

• thehappyone kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Bende 2014 yılında Göz Nurunu Koruma Vakfı Bayrampaşa Göz Hastanesinde lasik ameliyat oldum.
    miyop ve göz derecem 2,00 - 2,25 idi. ayrıca astigmat çok yüksekti.
    çok araştırarak olmuştum.

2,5 yıl olmasına rağmen gözlerimde şükürler olsun ki herhangi bir sorunla karşılaşmadım. sadece gece ışık yoğunluğu olduğunda rahatsız ediyor. örneğin karşıdan gelen aracın farları ve yol aydınlatma direklerinden gelen ışınlar gibi. o zaman da gece sarı renkli görüş gözlüğü kullanıyorum. açıkçası bu devede kulak tabiri tam buraya göre önemsiz yani.

ameliyat olmadan önce güneş gözlüğü takmazdım ameliyat olduktan sonra çok kaliteli bir gözlük aldım ve hala kullanıyorum. 37 yaşındayım ve güneş gözlüğü kullanabilmek çok güzel.

fiyatlandırmadan bahsedecek olursam 2200 TL idi o zaman. şuan ne kadar bilemiyorum ama dünya göz de çok yoğunluk olduğundan ve arada yapılan olumsuzluklar ve ilgisizliklerden dolayı tercih etmedim. telefonda dahi dakikalarca bekletmeleri, farklı farklı fiyat vermeleri, sanki ameliyat olmasanızda olur yeterince hastamız var tavırları, sorulara net cevap vermemeleri gibi sebepler örnek olabilir.

ameliyat olduğum gün 19 yaşında bir erkek ve 27 yaşında bir bayanda benimle sıradaydı. 15 er dakika sürdü herbirimizin ameliyatı. çıktıktan sonra çok net göremesemde yürüyerek dışarda arabada bekleyen arkadaşımın yanına gittim. 1 hafta içerisinde herşey netleşmişti. geri kalan günler için talimatlara göre hareket ediyorsun. zaten bunları sana yazılı olarak ta veriyorlar. hatta gözüne ait tapu niteliğinde bir dosya alıyorsun ve onu ömrünün sonuna kadar saklamalısın.

Yaş olarak bir sınırlama yok illa 30 yaşını geçince olursun diye bir düşünceyi de çıkarın aklınızdan. benim 2004 yılında ameliyat olan bir arkadaşım var ve hala çok güzel görüyor. o zaman 25 yaşındaydı.
    Ayrıca o zamanın teknolojisi çok eskiydi, benim ameliyat olduğum makine de türkiyeye yeni gelmişti. kesinlikle tavsiye ederim.

15-20 yıl civarı gözlük kullanıp sonra görebilmek inanılmaz bir duygu. ameliyat olmanın riskli olduğunu ve hatta doktorlar bile gözlük kullanıyor hiçbir sorun olmasa neden önce onlar olmuyor gibi sorulara aldırış etmeden korkmadan gidin ve olun.
    Çünkü dünyaya çerçevesiz bakmak çok harika bir duygu.

Ameliyat olmamış insanların olumsuz yorumlarına aldırış etmeyin. Bildiklerinden değil etraftan duyduklarından yorum yapıyorlar.
    Eğer sormak istediğiniz bir soru olursa her türlü yardımcı olabilirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • clawuz kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim gerçekten, çok olumsuz yorumla karşılaştım insanların korkularıyla ilgili çok şükür daha kötüsü de olabilirdi ama gerçekten dünyaya çerçevesiz bakmanın düşüncesi bile güzel geliyor, doktorunuzun adını merak ettim sadece memnun kalmışsınız sonuçta bi de ben görünmek isterim

• thehappyone kullanıcısına yanıt
    Beni ameliyat yapan Op.Dr. Seçkin ERDEM(Bayrampaşa)
    fakat göz muayenesi ve ameliyat öncesi-sonrası ile ilgili Op.Dr. Gülina DİNÇ(İdealtepe) takip etmişti.
    Her ikisinden de çok memnun kaldım.

Ameliyat olduğum makinenin ismi; WaveLight FS200 Femtosecond Lazer.

Neyse başka sormak istediğiniz bir soru olursa çekinmeden sorabilirsiniz.

• clawuz kullanıcısına yanıt
    tekrardan çok teşekkür ederim yardımınız için

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.