Şimdi Ara

Lazerle Göz Çizdirme Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, ben lise 3'e gidiyorum hedefim polislik gözlerimde bozuk lazerle çizdirmem lazım. Lazer olmadan önce kişiyi tedavi ediyolarmış lazere uygunmusun diye, bu tedavilerin tamamı bitince lazer olabiliyormuşuz. Bende onca sene bekledim lazer olmayı polis olmayıda çok istiyorum eğer lazer olamazsam yıkılırım ben üzülmekten beter olurum. Sorum şu lazer olmadan önce o tedaviyi geçmek zor oluyormu genellikle yaptırmak isteyen çoğu kişi lazer olabiliyormu. ÖN TEDAVİYİ GEÇMEK ZORMU?

• kardesim o lazer trdavisi gelisme durunca yapiliyor en az 20 yasinda olman lazim ne yazikki polislifi unutman lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Polisliği unutmakla ne alakası var kardeşim.Zaten artık yeni yasayla gözlerini çizdirenlerde polis olabiliyor. illa lise mezunu olupta polis olmak şart değil. üniversite okurum nasıl olsa 23 yaşında mezun olunuyor üniversiteden ikiye veya 3' e giderken gözlerimi çizdiririm mezun olup kpss den pomem'e girerim.
  • göz hastalığın nedir?
    numaran kaç?
  • Şuanki göz hastalığım 3.5 derece miyop iki göz, 0.75 astigmat vardı sanırım hipermetrop yokdu o kadar miyop yüksek sadece.

• Miyopsan şanlısın ozaman,
    muhtemelen düzelir

Çok gençsin daha, bu yaşlarda pek önermem ancak;

miyop lazerle kolay tedavi edine bir hastalık,

Kurallar;
    1.hastanede önemli ama doktor çok daha önemli, ameliyat edecek doktoru çok iyi araştır, herşeyi makine yapmıyor çünkü.
    2.reklamı olan büyük hastane iyi olacak diye bişey yok. sakın unutma çok iyi araştır!
    3.bilgilendirme kitapçıklarında yazan herşeye inanma, kafana takılanı mutlaka sor.
    4.doktordan ameliyat sonrası ne gibi komplikasyonlar olacağı hakkında mutlaka bilgi al.
    5.tekrar gözlüğe dönermiyim diye yine sor
    6.ameliyattan sonra birkaç gün gözlerini çok iyi koru.
  • ugarb kullanıcısına yanıt
    Çok saolun peki birkaç sorum daha olucak. Ameliyat risklimi, 20-21 yaşında doktora gitmeyi düşünüyorum iyimi sizce, ameliyatı oldukdan sonra direk 3-5 saat içinde iyileşme oluyormu yoksa günler haftalar aylar geçebiliyormu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Göz Çizdirme Operasyonu (İzmir)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muharremkmt

Çok saolun peki birkaç sorum daha olucak. Ameliyat risklimi, 20-21 yaşında doktora gitmeyi düşünüyorum iyimi sizce, ameliyatı oldukdan sonra direk 3-5 saat içinde iyileşme oluyormu yoksa günler haftalar aylar geçebiliyormu ?

1.Ameliyat riski yüksek

2.24-25 yaş uygun olabilir. 20-21 boşa gitmiş olur.

İyileşme bir süreçtir. O kısmını sorun etmene gerek yok.

Son olarak ekleyeceğim şey göz numaran polisliğe engelse polisliği boşver. Hedefini değiştir. Ve o ameliyatı OLMA.

İyi forumlar.

• bana doktor 25 yasinda gel dedi haa önce olmaz mu dersen olur ama numaranin geri donme riski var

ben lazerle goz cizdirmeyi yaptirmayacagim baskasina da onnermem goz baya hassas bir organ

• Saolun, kararım kesin polislik için bu riski göze almak zorundayım çünkü sevmiyeceğim bir işi yapmanın inanın insanlığa bir faydası yok.

• Crazy Goat kullanıcısına yanıt
    Saolun, kararım kesin bu ameliyatı olacağın 22' li yaşlarda. HEDEFİM POLİSLİK BU RİSKİ GÖZE ALICAM.

• ideallerin uğrunda yaşa.
    Ama tehlikesini de biliyorsun artık insanlar uyardı. Hayat senin, tek hakkın var. Doktor ne derse o, ne zaman gel derse o. Ama o olmazsa yapacak başka birşeyler bulman gerekecek. Ben lise sınavına girip puanı tutturduğumda ( öss ) idi o zamanlar, 91 doğumluları alırken sırf ekim doğumluyum diye son kayıt eylülün sonu imiş beni almadılar kayda. Gelecek yıla dahil oluyormuşum ben yoksa 2 çocukluk arkadaşı olarak tek planımız birlikte polis olup birlikte okuyup birlikte büyümekti. Nasıl bir hayal kırıklığı tahmin edersin. O olması, yazılımcı olduk. Memnunum ama polis olmak, komiser olabilmek uktesi her zaman içimde kalacak.
  • sleepydragon S kullanıcısına yanıt
    Üzdün kardeşim, allah hayırlısı neyse onu nasip etsin.

• Öyle yapmayı düşünüyorum

• Ameliyat olmaya karar verdiysen;

1. en az 3 doktordan fikir al.
    2. risklerini iyice araştır.
    3. bu işi en çok yapan hastane değilde en iyi yapan yeri araştır.

ameliyattan sonra neler olacağını veya olabileceğini iyi öğren

tekrar söylüyorum yaşın çok genç.
  • 20-23 arası yaptırmayı düşünüyorum zaten bu yaşlar gençmi oluyor.

• Merhaba, umarım iyisinizdir. Epey zaman geçmiş ama denk geldiğim için sormak istedim. Ne yaptınız acaba güncel durumunuz nedir ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.