Şimdi Ara

Lazarus İle Pascal Nasıl Öğrenebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bölümüm bilgisayar programcılığı fakat daha önce kodlama deneyimim olmadı.Sınıfta meslek liseli arkadaşlar baya bilgi sahibi ve hoca ona göre anlatıyor derslerde pek verimli geçmedi açıkçası.Evde nasıl öğrenebilirim lazarus ile pascal programlamayı? İnternette pek bir şey bulamadım hep ingilizce kaynaklar var maalesef.

• dostum ingilizce öğrenmeden türkiyede progralama öğrenemessin
    bu arada hangi ünidesin ?
  • Lazarus backend olarak Free Pascal Compiler 'ı kullanıyor yani Delphi / Object Pascal kodunu da derleyebiliyor. tansu türkoğlu 'nun delphi programcılığı ve SQL kitabında cok güzel kod örnekleri var, o kodları Lazarus'ta deneyerek bayağı birşey öğrenebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crux07

dostum ingilizce öğrenmeden türkiyede progralama öğrenemessin
    bu arada hangi ünidesin ?

Ege Üniversitesi hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: revivo72

Lazarus backend olarak Free Pascal Compiler 'ı kullanıyor yani Delphi / Object Pascal kodunu da derleyebiliyor. tansu türkoğlu 'nun delphi programcılığı ve SQL kitabında cok güzel kod örnekleri var, o kodları Lazarus'ta deneyerek bayağı birşey öğrenebilirsin.

Direk pascal ile alakalı video falan bulmamız mümkün değil mi hocam kitaptan çalışmak pek verimli geçmiyor açıkçası benim için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.