Şimdi Ara

bu magnetronu nasıl çalıştırabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bunu nasıl çalıştırabilirim kaç voltla çalışır bağlantı uçları neresi ve çalışınca bana veya bilgisayarıma zarar verirmi

• Bunu açıkta çalıştırmanın pek iyi bir fikir olduğunu sanmıyorum ama şu aşağıdaki sayfayı bir incele istersen. Basitçe bunları çalıştırmak için bir yüksek gerilim trafosu ve gerilim katlayıcı için yüksek gerilim kapasitörleri, diyotları vs. gerekiyor.

http://www.upv.es/gcm/docente/doubler.html
  • anot ve katodu nereden verecez bunun üzerinde sadece tahmin ediyorum flaman girişi var
  • 700w lık heralde o 1100v trafodan beslemen lazım galiba yüksek voltaj capasitör ile diyot koyup yapman lazım ama tavsiye etmem çok tehlikeli birşey anında öldürüyor çarprsa dc çünkü dikkat et artı açık çalıştırma elini keser dalga boyları değerse. kapalı bir ortamda yansıtman lazım. bir fırın tamircisinden onun trafosunu diyotlarını capasitörünü alabilisin ucuz birşeydir riske girme diyotlardan çıkan voltajtan uzak dur.
  • 1000w yazıyor sitenin birisinde benimanlayamadığım burda 2 tane giriş var bunlar yüksek voltajmı flamanmı aceba
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaybolanruh

1000w yazıyor sitenin birisinde benimanlayamadığım burda 2 tane giriş var bunlar yüksek voltajmı flamanmı aceba

Arkadaşım hiç anlamıyosan kendi başına yapma git fırın tamircisine sor F -FA yazar o girişlerde yüksek voltaj girecek ama çok tehlikeli tekrar söyliyeyim çarpılırsan anlamıyorsun ne olduğunu bilincini kaybediyorsun elimi çekerim diye düşünme hiç.

sende diğer malzemeler varmı ? trafo -diyot -capasitör bide fan lazım. yanar hemen soğutmazsan. flmanlar için girişe gerek yok çalışır yinede. aynı yerden. ölçü aleti kullanma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upgradetr -- 4 Mart 2009; 12:41:49 >
  • magnetron mikro dalga fırınlarda da kullanılan lambadır. katot flamana bağlıdır. anot gerilim çok yüksektir ve çok tehlikelidir.hiç bilmediğiniz bir konuda asla çalışmayın. ölümcül tehlikelere ve yanıklara yol açar. dikkat ederseniz mikro dalga fırınlarının pencereleri içeriden tel görünümlü madde ile kaplanmıştır. böylelikle dışarıdan bakanların gözünü yakmama için çözüm bulunmuştur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu ne ya valla hiç görmediydim
    mikrodalga fırınlardamı kullanılıyor,
    biraz açıklayabilirmi bilen arkadaşlar ne işe yarar
    fırının neresinde bulunur,
    vs vs
  • mikro dalga fırının ısıtıcısı

2426mhz liik mikro dalga magnetronu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.