nazar etme senınde olur....hadı aslanım ısıne bakl
Süper cevap
Not: Para pls Şaka şaka.
Sende yanında 50m para ve tüm inventory unique dolu iken dolaşma yoksa bu pmlerin ve topiclerin arkası kesilmez.
quote:
Orjinalden alıntı: errorman_cem
2-3 kişi elele verip mustafa abi yi karalamaya çalışıyosunuz aferin size
Bu kadar saçmalık pes doğru... Kimse kimseye bir şey varmek zorunda değil!
quote:
Orjinalden alıntı: @dizzy
Bu kadar saçmalık pes doğru... Kimse kimseye bir şey varmek zorunda değil!
+1
clan başkanları item dağıtmaz, beğenmiyorsa clanını çıksın o zaman hayret bişiy
ya adam clanımda bıle degılkı...hadı clanımdakı bazı adamlara ( 1 senedır yanımdan ayırlmayan adamlar) ıtemlerını ben alıyorum....o sorun degılde...tanımadıgım adama ıtem vermek zorunda degılım
ama bu kadar aç gözlülük yapma hergun boss kesıyosun ve ıtem kıme dusse alıyosun hadi neyse
gecen gun abimle beraber gezıyoruz abi dedıgımde lwl 66 warior içimden geldı dedım kı abi bi 10-15 tane glave verde su ezıqlere verem dualarını kazanalım dedım saten banka full ıtem verdi hemen glavelerı bende onume gelen cıvcıvlere verdeım kım bılır ne kadar cok iilik duası almısımdır
oncelıkle sen kım oldugunu bı acıkla....
ıkıncısı az cok bı clan yonetımını bılmedıgın anlasılıyor....ıtem kıme duserse alırım..cunku clan baskanıyım...hergun sana gelmıyor onca adam ...musatfa abnı skıl sıfırlıycam para verırmısın...mustı mana param yok para...mustı glave ı 8 e basarken yandı glave +7 alalım...mustı chıtınım sılındı bı chıtın alalım...vsvsvs
ayrıca ben bos kestıgımde ıtem duserse o ıtemı satarım o an partıde bulunanlara bolerım....ya kım oldugunu acıkla yada boş konusma burda
cape bug var...ben zaten tek basıma grade3 yapıyorum...herkeste cape bug var...clanda 1,9 mılyon np var toplamda
Espri mahiyetinde sölemiştim zaten o np yi
İyi bir chara sahip olmak zordur.
Townda bir warrior düşünün elinde raptor ve iyi bir clanda, pelerini öyle süzüle süzüle gate den inn e kadar gidiyorsunuz. İçi seni dışı beni yakar misali boss çıkmış diye haber almış koşturmuş, yada Delos a gitmiş Fallen kesmiş yada Berseker, Captain, DM gibi boss kadar güçlü olan yaratıkların altına girmiş binbir zorluklarla item çıkarmış.
Sonra sen zenginsin diyorlar. Oysaki yardım ede ede acınacak hale düşüyorsun. Karar verdim bende kesinlikle hiç kimseye ama oyunda sürekli takıldığım Citi gibi sürekli olmayan hiç kimseden ne 1 kuruş alırım nede 1 kuruş veririm.
Verdikçe istiyorlar, şu ana kadar tanımadığım kişilere belki de toplasan 10gb lık yardım yapmışımdır. Şimdi kasada ne kadar var ? 100M, Shell lazım, Raptor +7 artı + 8 lazım, uniq takı lazım lazım lazım. Sağ olsun bazı takıları +9 yaptık Night sağolsun.
Hiç kimse hiç kimseye bir şey vermek zorunda değil. Clan içinde yada dışında. Tanır yada tanımaz. Zamanında Teleport parası bulamadığım için lufer kapısının önünde Raptor ile spoiler kestim. ama kimseden istemedim. Biraz emek sarfedin. Lady o kadar boss u tek başına mı kesmiş te bütün dropları tek kendisi almış ?
evt çok samimi olmadığı kişiye illa bişey vermek zorunda deil sonuçta lvl kasmış okadar emek harcamış.... hakkı
KISKANMAYIN adamı
neden versinki boşver lady herifin nickine bak bebek bezi anladın sen veletlerle uğraşmaya değmez
benım bu oyunda dagıttım paranın gıydırdıgım cıvcıvın haddı hesabı yok....o yuzden kımlıgını acıklamadan burda gelıp mılletı karalamaya kalkma ...herkes bılıyor kımın ne oldugunu
quote:
Orjinalden alıntı: LADY__MARTHA
benım bu oyunda dagıttım paranın gıydırdıgım cıvcıvın haddı hesabı yok....o yuzden kımlıgını acıklamadan burda gelıp mılletı karalamaya kalkma ...herkes bılıyor kımın ne oldugunu
layd mecburmusun vermeye ne demısler ıyılık yap denıze at
quote:
Orjinalden alıntı: LADY__MARTHA
noluyor ya....kım benden bısı ıstemıs ....bırıncısı boyle bısey hatırlamıyorum..gunde 500 tane pm alıyorum..herkes bısey ıstıyor....aga clan baskanısın ıtem versene ...aga skıll sıfırlıycam 10 m...aga manm yok para ver...aga kapıdan gecem para ver...aga soyuldum para....ben oyunun para babasımıyım....kımseye ıtem verme gıbı bı mecburıyetım yok..anam degılsın babam degılsın..kım oyle bı zorunluluk koyuyor...clanımdan bıle degılsın....
bu adama ne dersın...daha tanımıyorum ..daha once bı muhabbetım olmamıs
kendıne ben ınsanım dıyen hayvan derım takma kafana lady coluk cocuk de gec yukard aallah var bırak etsın kufur bu dunyanın otesıde var sabır et kazanan her zman sen olursun