Şimdi Ara

LAY uzantılı dosyayı PDF ye dönüştürmek YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sprint layoutta çizdiğim devreyi , karşıdaki bilgisayarcıdan yazdırmam gerekiyor. karşıdaki bilgisayarcının bilgisayarında sprint layout error veriyor . bunu pdf'ye dönüştürebilir misiniz ? nasıl dönüştürücem ? bundan sonra çizim için hangi programı tavsiye edersiniz ?
    bana göre sprint layout çok güzel ama kaydetme kısmında iş yok. pdf'ye kaydetmiyor.

buyrun dosya :http://www.speedyshare.com/wN4qf/karasimsek.LAY

• Size önerim...
    Bilgisayarınıza pdf yazılımını kurun. ( Ben cute pdf kullanıyorum. Ücretsiz bir yazılım ve özellikleri yönünden çok iyi...) Bu tip yazılımlar piyasada çok bir kaç tane örnek vermek gerekirse, doPdf , pdf creator, primo pdf, sumatra, vs.vs... Pdf yazılımları kurulum yapılırken kendisini sanal yazıcı olarak bilgisayara tanıtıyor.Sprint layout dan çıkartmak istediğiniz pcb 'yi yazıcı seçeneklerinden CutePdf 'i göstererek pcb dosyasını pdf haline getirdikten sonra, isterseniz dosyanızı flash belleğe alın, fotokopiciden çıkarttırın, isterseniz bilgisayarınıza usb üzerinden bağlanan başka bir yazıcıyı tanıtarak istediğiniz şekil kullanabilirsiniz. Böyle yaparsanız, sizin için kolay bir çözüm olur diye düşünüyorum
    CutePDF yazılımı
    Cute pdf yazılımında 30 sayfalık pdf içerisinden örneğin 15.ci sayfanın örneğini tek sayfa olarak çıkartabiliyorsunuz, başka bir özelliği pcb dosyalarında aynalama ( mirror ) yapıyor. ( resim yazılımları da bu özelliği yapabiliyor ancak pcb nin boyutlarını bozuyor, cutepdf te bu durum oluşmuyor.

İyi çalışmalar, kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsin kamer -- 6 Şubat 2013; 23:24:05 >

• Çok teşekkür ederim. 3-4 kere okuduktan sonra oldu. sağolun
  • Bir öneri daha,
    .pdf dosyayı yazıcıya gönderirken

Adobe reader > yazıcı > Sayfa boyutlandırma ve işleme seçeneğinden, GERÇEK BOYUT seçeneği işaretli olsun, veya özel ölçek seçeneği %100 olsun.

Yoksa hazırladığınız .pdf dosyalarda plaket boyutları farklı çıkar, bu da tüm işlemin berbat olması demektir.

İyi çalışmalar, kolay gelsin...
  • Teşekkür ederim.çok sağolun
  • Peki arkadaşlar PDF dosyasında değişim yapmak için hangi programı kullanıyorsunuz mesala devreyi basacağım koca sayfada küçük kalıyor ben birkaç tane daha kopyasını almak istiyorum ayna sayfa üzerine ama Foxit PDF Editör bazı PDF'lerde sorun yapıyor sizin bildiğiniz başka program var mı?
  • Nasıl küçücük kalıyor yaw ? onu çizerken düşünmelisin

aynı sayfada birkaç tane baskı almak için ; önce normal yazdırırsın. sonra kağıdı ters koyarsın yazıcının içine ve tekrar yazdırırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 20playback

Nasıl küçücük kalıyor yaw ? onu çizerken düşünmelisin

aynı sayfada birkaç tane baskı almak için ; önce normal yazdırırsın. sonra kağıdı ters koyarsın yazıcının içine ve tekrar yazdırırsın.

Küçük kalıyor derken sayfada devrenin basılacak resmi var ama kağıtta hala boş yerler var kağıdın oraları boşa gitmesin diye boş yerlere farklı şemalar koymak istiyorum.Yazıcıdan alırken uğraşarak aynı sayfaya birden fazla basabiliyorum ama biraz uğraştırıyor onun yerine direk PDF düzenlemesi yapsam daha kolay olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.