Şimdi Ara

Lava Izgara Tava 26X32 Cm. Metal Kulplu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
4
Favori
2.974
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://catalogues.metro-group.com/metro-promosyonlar/bayram-ozel/page/1

kendi sitesinde ürünler detaylı görülebilir...
    http://www.lavashops.com/lava-metal-kulplu-dokum-demir-izgara-tava-26x32-cm-lava/
    http://www.lavashops.com/lava-ahsap-standli-dokum-demir-izgara-tava-26x26-cm/

biraz araştırmadan sonra kullanılabilirlik ve pratiklik açısından ekte yer alan 26*32 lık ürünü metro market bayram promosyonundan 40 tl ye aldım.
    başka modeller de mevcut. yuvarlak, saplı, vs modeller mevcut

bilgilerinize.

piyasada gördüğüm kadarıyla en uygun 55 TL ye sanalpazarda mevcut. 40 TL ye uygun geldi. ilgilenenlere duyurulur...
    http://www.hepsiburada.com/lava-izgara-tava-26x32-cm-metal-kulplu-p-MTLVECOGT2632T3?productId=mtlvecogt2632t3&categoryId=60000268
    hepsiburada da 70 tl vs...
     Lava Izgara Tava 26X32 Cm. Metal Kulplu Lava Izgara Tava 26X32 Cm. Metal Kulplu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afanesavo -- 6 Eylül 2015; 16:40:56 >

• evde antrikot pişirmek için hangisini almak mantıklı ?

kataloğun sonraki sayfalarında 40 tl ye döküm tava da var. bu mu yoksa döküm tava mı almak daha mantıklı ?
  • Lava ise guzel firsat ben de gecen sene bu boyutunu baya dusunerek almistm gayet guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • afanesavo A kullanıcısına yanıt
    26-26 yazıyor 26-32 nerede?

• quote:

Orijinalden alıntı: Maktoyu

evde antrikot pişirmek için hangisini almak mantıklı ?

kataloğun sonraki sayfalarında 40 tl ye döküm tava da var. bu mu yoksa döküm tava mı almak daha mantıklı ?

Antrikot ne kardeş

• Dexter gibi pişirip pişirip yemek lazım.

• bayram geliyor malum, arkadaşlar ne düşünüyorsunuz. Sürekli mangal yapacak müsaitlikte değiliz, böyle birşey iyi olur mu? sağlıklı mıdır? ayrıca sizce hangisi fırsat ürünüdür?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Demir döküm Tava tavsiye
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeVizit

quote:

Orijinalden alıntı: Maktoyu

evde antrikot pişirmek için hangisini almak mantıklı ?

Antrikot ne kardeş

tavukda bulunur kardeş o, biz bilmeyiz onu
  • yigit+ Y kullanıcısına yanıt
    26*32 lik katalogda yok onu kataloğa koymamışlar. valla sürpriz oldu, 26*26 lığa tav olmuşken 26*32 liği bu fiyata almak güzel oldu.
    orada gidince gördüm.

antrikot bir ören yeri. antalya civarında olması lazım.
  • 26-32 ise fiyat baya iyi. hb'den indirimle 60'a almıştım.
  • Ben bunu alsam et alamıyorum, et alsam bunu alamıyorum sizce hangisini almalıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: platinone

Ben bunu alsam et alamıyorum, et alsam bunu alamıyorum sizce hangisini almalıyım?

Et

• platinone kullanıcısına yanıt
    öğrenci işi yarım et, yarım tava...

bu arada 26*32 liği kataloğa resmini koymamışlar. sadece fiyatı mevcut arka sayfalardaki fiyatlar arasında...
    ama dediğim gibi. mevut gidip alınabilir.

dip not: metroda güzel balık mevcut. gitmişken combo yapabilirsiniz,
    etle deneyemeseniz bile balık ile tavayı denemiş olursunuz.

şöyle çipura, palamut, somon falan...
  • Neden elektrikli izgara degil de izgara tava?

• PunisherLord P kullanıcısına yanıt
    hocom bu ürünler döküm (bildiğin dökme demir) yapısı gereği eti, balığı ızgarayı en iyi pişirme yöntemi denilebilir.

elektrikli ızgaralarda kullanılan ızgaralar bu kalitede olmayabilir.
  • Beyler normal tup üzerinde tava ne kadar sürede ısınıyor uzun sürüyor mu ? Birde bunu mangal üzerine yada yakacagimiz odun ateşi üzerine koyup kullansak tavaya zarar vermiş olurmuyuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: PunisherLord

Neden elektrikli izgara degil de izgara tava?

Dökme demir olduğu için et pişirmede çok farklı oluyor, eti mühürleme işlemini başka bir şeyde yapamazsınız. İmkanınız varsa ve kullanacaksanız ahşap altlığı ile bu fiyata kaçmaz.
  • Aynısına sahibim ve kullanıyorum. Izgaralar biraz fazla derin bence. Keşke bunun yarısı düz yarısı ızgaralı olan modelini alsaydım diyorum.

Eğer ev kullanımı için alınıyorsa yuvarlak olan ızgaralar tavsiyem. Hiç olmazsa başka bir tava kapağı ile kapatabilirsiniz üstünü. Eğer tek seferde 2.kez et atarsanız üstüne ve kuzu gibi yağı bol bir etse ızgara hem çok dumanlıyor hem de yağ birikip çatırdayabiliyor. Bu sebeple yuvarlak olması ve üstünü kapakla zaman zaman kapatabilmek avantaj.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciom92 kullanıcısına yanıt
    Evdeki en büyük gözde kullanın. Pikniktüpü üstü kullanımda hava rüzgarlıysa ki insan hep açık alanda pişirmek istiyor dumanladığı için, ateş zayıf gelecektir.

Dikdörtgen olduğu için geniş kenarlar görece olarak daha az kızıyor.

Mangal üstünde zarar görmez. En güzeli canavar diye tabir edilen büyük gaz ocağında kullanmak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: afanesavo

26*32 lik katalogda yok onu kataloğa koymamışlar. valla sürpriz oldu, 26*26 lığa tav olmuşken 26*32 liği bu fiyata almak güzel oldu.
    orada gidince gördüm.

antrikot bir ören yeri. antalya civarında olması lazım.

26x32 olanın ahşap altlığı varmı nereden hangi linkten aldınız?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.