Şimdi Ara

LATEKS YATAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Yatak alacağım çift kişilik. Araştırmalarım lateks yatağa yöneltti. Yatsandan Seven-Z lateks, Fillegodan 8 in 1 lateks ( 4 cm lateks ve 5 cm visco ) ve wellmatt sitesinden soft latesk ( 6 cm ). Bunlarla ilgili bilgisi olan varsa yardımcı olabilir misiniz ? yatsan 100 gün, Fillego 30 gün ve wellmat 120 gün deneme süresi veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süredir kimse forumda lateks yatakla ilgilenmemiş sanırım :) Bende Wellmatt lateks yatak almayı düşünüyorum. Biraz pahalı olsada sağlık için en iyi yatak olduğunu düşünüyorum. O yüzden alıp kullanan ve düşüncelerini paylaşmak isteyenler için konuyu hortlatmak istedim.

Merhaba, ayni arayıştayım. Bir sonuca ulaştiysaniz paylasir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, uzunca bir süre 1.5 yaş bebeğimiz için doğal lateks yatak arayışındaydık. Yaptığım araştırmalarda bunu doğrulayan en katı iki sertifikanın QUL ALMANYA sertifikası (%100 doğal lateks için en katı sertifika) ve ECO INSTITUT CERTİCİFATE (%100 doğal kauçuk olduğunu doğrular) bulunmasının şart olduğunu tespit ettim. Bu sertifikaları sunan firmaları araştırdım tüm satıcıların internet sitelerinde sertifikalarım başlığı altında üretici firma adına sertifika paylaştıklarını gördüm. Ancak herkes bir internet sitesi açıp üretici firmanın sertifikalarının fotosunu sitesine ekleyip sertifikalıyız diyebilirdi, bu yüzden üretici firmanın da bu firmayı yetkili olarak belirlediğine dair yetki belgesini aradım. Bu yetkiyi sadece Suisleep ve Wellmatt sitelerinde buldum. Ancak bunların da fiyatları aşırı yüksekti, araştırmaya devam ettiğimde lateksel.com adresine denk geldim. Suisleep ve Wellmatt'da bile olmayan QUL ALMANYA dahil bir çok sertifikaya ve üretici firmanın yetki belgesine sahip olduğunu internet sitelerinde paylaşmışlardı, fiyatları da diğer ikiliye göre uygundu. Ancak mesleki deformasyon (avukat olmam) sebebiyle olacak, buna da güvenemeyip lateksel'in üretici firması olan Gomma Gomma (İtalya) firmasına mail atıp Lateksel'in (Matterassi Letto) firmasına verdikleri yetki belgesini de gönderip teyit aldım. Yetkili satıcı olduklarını da doğruladılar. Sonunda lateksel.com adresinden Matterassi Letto markalı Gomma Gomma üreticili yatağı sipariş ettim. 2 aydır kullanıyoruz, memnunuz.

Sonuç olarak: lateksel.com (Matterassi Letto) firmasının hem sertifikaları ve yetki belgeleri tam, hem de fiyatları uygun olması sebebiyle sipariş verdim. Satıcı firma da bayağı ilgiliydi, kargoya vermeden fotoğraflarını gönderdi. Kargo teslim edilince arayıp problem olup olmadığını sordu. 1 ay sonra yine arayıp memnun olup olmadığımı sordu.

Suisleep ve Wellmatt sitelerinde QUL sertifikası olmasa da diğer sertifikalara ve en önemlisi üretici firmadan alınmış yetki belgesine sahipler. O iki firmadan da fiyatları uygun olsa gönül rahatlığıyla sipariş verebilirdim açıkçası.

Gomma Gomma'nın matterassi Letto (lateksel) yetki belgesini teyit ettiği mail cevabını ekliyorum.

LATEKS YATAK

LATEKS YATAK

LATEKS YATAK

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.