Şimdi Ara

Lastikte balon var. Fikrinizi almak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün sağ arka lastik yanağında balon olduğunu fark ettim. Aracım 47binde. Lastik değişim zamanı da geldi. Acaba dört lastiği de mi değiştirsem bu bahaneyle, yoksa sadece iki lastik alıp ön arka mı yaptırsam ki? Bir de bu balonlu lastik hangi hızda patlar? Düz yolda otoyolda falan patlar mı aniden? Ne tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam paran varsa dördünüde değiştir gitsin.

Nerde patlayacağını bilemezsin bi çakıl bile gelse sivri patlar zaten yollar süprizlerle dolu. Koska türkiyenin 5. Büyük şehri Bursa da 3 şeritli çevre yolunda yerlerde meyva sandıkları dolu. Yanlışlıkla üzerinden geçsenolacakları sen düşün.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

Hocam paran varsa dördünüde değiştir gitsin.

Nerde patlayacağını bilemezsin bi çakıl bile gelse sivri patlar zaten yollar süprizlerle dolu. Koska türkiyenin 5. Büyük şehri Bursa da 3 şeritli çevre yolunda yerlerde meyva sandıkları dolu. Yanlışlıkla üzerinden geçsenolacakları sen düşün.

Bu kanalizasyon çalışmaları yüzünden oldu bu bana. Heryer çukur...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korfezgunesi K kullanıcısına yanıt
    Yenisini almak en iyisi 4 tekere lastik mühim mevzuu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • korfezgunesi K kullanıcısına yanıt
    Balon demek lastik içindeki tel kafesin tellerinden birinin kopmuş olması demektir. O noktada lastiğinizin üstünde binen yükleri artık sadece kauçuk tutuyor. Derhal değiştirmelisiniz. 47 bin km olduğunu göz önüne alırsak dört lastiği değiştirmeniz faydalı olacaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.